Anladım canım . Takma yine de kafana ye gitsin alsan da almasan da . Hem kilo sıkıntısı olmadan doya doya yiyebilmek çok güzel bişeyKuzum boyum 1.75 olunca 60 az oluyor
Seninki yine iyi ben 50 kilodayim bi türlü alamıyorum hep aynı kilodayimMerhaba arkadaşlar ben ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum bünye meselesi desek bi zamanlar 78 kiloya kadar çıktım ama şimdi 5-6 öğün yesem fayda etmiyor ne yaparsam kilo alırım şu an 60 kiloyum nerdeyse 15 kilo eksiğim var
Canım ben 5 kg pekmez bitirdim ama yine aynıAlırsanız benimde haberim olsun 55 olmak için can atıyorum pekmeze başladım 2 aydr pekmez içiyorum sanki zatiflatiyor beni anlamış değilim
Gece 2-3 civarı koca ekmek bitiriyorum ama yok sabah tartılıyorum kilo almamışım yok nereye gidiyor uyurken kal işte 3-5 kg yapNeden böyleyiz yaaa... kilo almak istiyoruz, hamuru ekmeği tüketiyoruz ama tartıya çıkınca hiç bir değişiklik yok.
Ben evlenirken 60dım hamileliğimde 15 kg alıp 75 oldum ama 15 kg sadece göbekti bedenen gram almadım doğum yaptım 1 hafta sonra yine 60 oldumEvlenirken 43 kiloydum. Psikolojim bozuldu kilo kaybından. Ne denediysem olmadı gram kilo alamadım. Hatta git-gide veriyordum. Sağlıklı değil biliyorum ama sürekli noodle yedim ve şuan tahminen 54 kilo civarıyım
Uyku kilo verdiriyorGece 2-3 civarı koca ekmek bitiriyorum ama yok sabah tartılıyorum kilo almamışım yok nereye gidiyor uyurken kal işte 3-5 kg yap
Pekmez zayıflatiyor 2kilo gitti bendenCanım ben 5 kg pekmez bitirdim ama yine aynı
Başka yollar denemek lazımPekmez zayıflatiyor 2kilo gitti benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?