• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak istiyorum kan hapı al dediler bir fikri olan varmı??

ddmderin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
17
0
16
İstanbul
Arkadaşlar uzun süredir kilo almaya calısıyorum en son kan hapı iç dediler iştahı açıyo dediler ama önünede geçilemiyormuş siz ne önerirsiniz...:32::5:

bana doktor vermişti kilo alıyım diye.tüp şeklindeydi.1 ay kullandım hiç kilo alamadım bıraktım.gereksiz yere kullanma bence.

Kan hapi olarak hangi maddeyi kastediyorlar bilmiyorum ama büyük ihtimal demir hapidir. Genc kizlarda sikca görülen kilo verme nedenidir.(asiri zayiflik, agiz/dudak kenarlarinda sürekli yaralar) Eger kan eksikligi varsa hem demir hemde folik asit haplari kullanman gerekiyor( folik asit kirmizi kan hücrelerin üretimi icin COK gerekli..demirde zaten hücrelerin temelini olusturuyor) Demir kesinlikle doktor kontrölü altinda alinmalidir. Folik asit recetesiz bile alinabilir insani dinclestirir ve istahi acar... o ve omega3 (balikyagi)tavsiye ederim.

benim kansızlığımda war ama zayıfımda.kansız olmadan kullanmanın zararı ndir?

demir ilacını gereksiz alırsan vucuduna dişlerde kararma yapıyo. kansızlığın varsa doktorun önerdiği bi kan ilacını kullanabilirsin ama herkeste iştah açıp kilo yapmıyo yani bünyeye göre...

Back