• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızçeler kiloları hangi yöntemlerle aldınız onu da belirtseniz Hangileri daha çok işe yarıyo iştah şurubu dışında bilmiyorum da pek güvenli gelmedi bazılarınız tavsiye etmemiş

canım benim yazını okudum ancak XXX dışında benimde bildiğim bişey yokki onuda güvenli bulmamışsın daha ne tavsiye edebilirimki ben sadece XXX kullanıyorum birde yatmadan önce sütümü içerim aralardada canım istemesede çikolata çerez cips gbi atıştırırım ha kilo aldımmı 1 kilo alyorum 1 kilo veriyorum bir haftada 5 gün 49 iki gün 50 olyorum şu 50 yi geçemedim:kızgın: buraya sık sık gir gün içinde ne yaptıkalrından bahset tamammı tatlıma.s

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim yazını okudum ancak XXX dışında benimde bildiğim bişey yokki onuda güvenli bulmamışsın daha ne tavsiye edebilirimki ben sadece XXX kullanıyorum birde yatmadan önce sütümü içerim aralardada canım istemesede çikolata çerez cips gbi atıştırırım ha kilo aldımmı 1 kilo alyorum 1 kilo veriyorum bir haftada 5 gün 49 iki gün 50 olyorum şu 50 yi geçemedim:kızgın: buraya sık sık gir gün içinde ne yaptıkalrından bahset tamammı tatlıma.s

Yazdığın için teşekkürler önceliklea.s. Canım şurup kiminize ii gelmiş kiminize gelmemiş ben de ondan emin olamadım Ben senelerdir 43ten yukarı çıkamazdım Geçen sene her gün hamburger yiyince en fazla 46 oldum 50 olmam gerekiyo göbişim çıktı artık Gerçi hareketsizliğe bağlıorm bunu hamburgere diğil Geçen yaz pc sırf bana aitti kardeş yoktu evde O yüzden sırf KKdeydim hiç çarşıya bile çıkmıodum düşününsırnaşıkşey Otur ye yat otur göbiş oluştu işte Şu an 45im sanırım tekrar tartılmadım Muz ve şeftalinin kilo aldırdığını biliyorum Bir de geçen sene ramazanda kilo almıştım Tut orucu sonra hominigırtlaknaniknanik Benim zaten dengeli almıo vücudum daha doğrusu yüzüm ve kollarım çok az alıo Basen kalça göbek fıstık gibi alıohihoyyyt Bence düzenli kilo almayı öğrenmemiz gerekli kızlar Çok kuruyemiş yersek sivilce yapabilir Fast food da bedenimizi yağlandırabilir Kilo alıcaz derken yağlanmayalım:olmaz
:

canım az ama sık yiyicez Abur cubur yerine kalorisi yüksek olan meyvelerden yiyicez Ay hep okuyorum uygulıycam diorm Hep erteliorm sabredemiorm bırakıorm:sinifsinif:

bende yaa , birde kilo alınca sadece göbek oluyo dengeli dağılmıyo gecen sene ben sıkıldıkca kaşık kaşık pekmez yemstim onunda faydası oluyor dene istersen:çok üzgünüm:

bende yaa , birde kilo alınca sadece göbek oluyo dengeli dağılmıyo gecen sene ben sıkıldıkca kaşık kaşık pekmez yemstim onunda faydası oluyor dene istersen:çok üzgünüm:

sağol tatlım burda da okudum varmış pekmez içen de boğazımı yakıo beakaydirigubbakcemile3

dertlikiz, hakkimizda bastan hukum vermissin burda yeni eski ayrimi olmaz. Sorularina gelince ben sana XXX oneririm acayip istah aciyor aksam saat 10 da icersen ertesi gune etkisi kalmaz cunku 1 hafta 10gun uyku yapiyor, sut karisim var geriye donup okursan tarifi onu uygulayabilirsin, muz yiyebilirsin, patlamis misir, ay cekirdegi, findik fistik falan, ayrica bu bolumde diyet listeleride ekliyorum onlarida takip edebilirsin

dertlikiz, hakkimizda bastan hukum vermissin burda yeni eski ayrimi olmaz. Sorularina gelince ben sana XXX oneririm acayip istah aciyor aksam saat 10 da icersen ertesi gune etkisi kalmaz cunku 1 hafta 10gun uyku yapiyor, sut karisim var geriye donup okursan tarifi onu uygulayabilirsin, muz yiyebilirsin, patlamis misir, ay cekirdegi, findik fistik falan, ayrica bu bolumde diyet listeleride ekliyorum onlarida takip edebilirsin

uyku yapıosa kullanamam üni okuyorum yine de sağol

ben geldimm sık sık giremiyorum opuyorumnanaktan bi kaç gündür moralim bozuk çok fena kilo kaybedicem:jeyyar: nasılsınız hepiniz

kızlar ebru gündeş de çok zayıfti eskiden biliyosunuz yeni şarkıcı
oldığında yatmadan önce her akşam
mantı yemiş bir kaç boyunca hemde
hamur işi tatlı kuraiye yiyip yatmış hatun
bizde mi yesek mantı ben mantı hastasıyım zaten
ama her akşamda yenmez ki dimi ama cokacimcoook

bende sütlü karışımımı içtm şimdi alıştm galiba artık rahatsız etmio pek işe yarasa bari akşam iftarda da köfteyle sigara böreği yedim bi bardak da meyve suyu yatmadan bi bardak daha içiim aaaaa fındk falan unuttum şimdi geldi aklıma onlarıda yiyim tam olsun baricokacimcoook başkası yeseydi bunları fil gbi olmuştu şimdi ama bnde tık yok..olcak ama inş azimliyim:lepi:

kızlar ebru gündeş de çok zayıfti eskiden biliyosunuz yeni şarkıcı
oldığında yatmadan önce her akşam
mantı yemiş bir kaç boyunca hemde
hamur işi tatlı kuraiye yiyip yatmış hatun
bizde mi yesek mantı ben mantı hastasıyım zaten
ama her akşamda yenmez ki dimi ama cokacimcoook

Yok hayatım her akşam yenmez Sonra şişmeyelim bi desırnaşık şey

nolur nolur bana da kilo aldırın kızlar ya. Deliricem. mafoldumben

niye mahvoldun canım kiloyla önemli bi işnmi vardı
hiçte mahvolma boşver canım biz kilo alsak sanada aldırırız ama bizde onun için mücadele veriyoruz sende biraz çaba göster yok öyle hazır kilokaydirigubbakcemile2

Back