• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

[ı]kızlar bende yaz dolayısıyla biraz kilo verdim açıkcası oda sıcak ve iştahsızlıktan 1 haftadır prakten kullanıyorum ii de yiyiyorum ama baya kiloooo aldı zaten benim kilo almam eskisi gibi zor olmuyo harnup pekmezi yiyin ilaç kullanmak istemiyosanız bu arada ilaç kullanmak istemeyen de olabilir bizim geçen seneden bi arkadaş vardı burda sağlıklı beslenerek yani sadece yiyerek ve pilatesle baya kilo almıştı [/ı]

uyku yapıosa kullanamam üni okuyorum yine de sağol

bende çalişiyorum akşamları içiyorum ertesi güne zinde kalkiyorsun sarsmıyor o şekilde kullanabilirsin. iştahının açılmasını istiyorsan eğer

ben geldimm sık sık giremiyorum opuyorumnanaktan bi kaç gündür moralim bozuk çok fena kilo kaybedicem:jeyyar: nasılsınız hepiniz

yapma canım ya aman moralini yüksek tut zorla aldığın kiloyu bir çirpida verme,

nolur nolur bana da kilo aldırın kızlar ya. Deliricem. mafoldumben

canım bayramdan sonra kilo alma yarısmamız var oraya katılabılırsın, katılmak istersen boy ve kilonu yaz bana, geriye donuk bi takım paylaşimlar var onları uygulayabılırsın. umutsuz olma ve pozıtıf dusun herzaman

kızlar ebru gündeş de çok zayıfti eskiden biliyosunuz yeni şarkıcı
oldığında yatmadan önce her akşam
mantı yemiş bir kaç boyunca hemde
hamur işi tatlı kuraiye yiyip yatmış hatun
bizde mi yesek mantı ben mantı hastasıyım zaten
ama her akşamda yenmez ki dimi ama cokacimcoook

evet oyleydı canım ama bılıyorsun o bı donem beyın kanaması gecırdı orda aldıgı ılaclar ve kanlardan sonra kılo almaya basladı yanı mantı ıle olan bırsey degıldı,

bende sütlü karışımımı içtm şimdi alıştm galiba artık rahatsız etmio pek işe yarasa bari akşam iftarda da köfteyle sigara böreği yedim bi bardak da meyve suyu yatmadan bi bardak daha içiim aaaaa fındk falan unuttum şimdi geldi aklıma onlarıda yiyim tam olsun baricokacimcoook başkası yeseydi bunları fil gbi olmuştu şimdi ama bnde tık yok..olcak ama inş azimliyim:lepi:

canım sen sut karısımda hangısını uyguluyosun ıcınde bebe bıskuvısı olanmı yanı benım yaptıgım yoksa yumurta olanımı ?

[ı]kızlar bende yaz dolayısıyla biraz kilo verdim açıkcası oda sıcak ve iştahsızlıktan 1 haftadır XXX kullanıyorum ii de yiyiyorum ama baya kiloooo aldı zaten benim kilo almam eskisi gibi zor olmuyo harnup pekmezi yiyin ilaç kullanmak istemiyosanız bu arada ilaç kullanmak istemeyen de olabilir bizim geçen seneden bi arkadaş vardı burda sağlıklı beslenerek yani sadece yiyerek ve pilatesle baya kilo almıştı [/ı]

harmut pekmezi iyi diyolar evet hiç denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen evin içinde arıyosun balkondan yada camdan atmış olmasın sakın ?

canım balkondan camdan atmasına imkan yok benim bütün camlarımda sineklik teller takılı balkonda pimapen çevrili oralardan atamaz yani heryere baktım çamaşır makinesinin içine bile yok yok ama iyi oldu 2 gecedir memesiz uyuyo yeni meme aldım çok ağlarsa veririm diye ama ağlamadı bende hiç göstermedim memeyi paşa oğlum öyle büyük insan gibi yatağana yattıyo uyuyo bu meme işide rafa kalkmış oldu sıra gerçek memede neyse ben dağatmayayım konuyu arkadaşlar alakasız seylerle:emir_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar. benim durumum biraz vahim ve biraz yardıma ihtiyacım var:sinifsinif: 23 yaşındayım 1.55 boyunda ve ne yazıkki 40 kiloyummafoldumben. üniversite zamanı 1 ayda 8 kilo verdim ve bir daha toparanamadım. gitmediğim doktor kalmadı.:çok üzgünüm: sağlığım yerinde olduğu için çok aşırı bir durum yok dediler ve gönderdiler. ocak ayında evleniyorum ve evlenene kadar kilo almak istyorum. :asigim:iştahım yok denecek kadar az. tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen..:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar. benim durumum biraz vahim ve biraz yardıma ihtiyacım var:sinifsinif: 23 yaşındayım 1.55 boyunda ve ne yazıkki 40 kiloyummafoldumben. üniversite zamanı 1 ayda 8 kilo verdim ve bir daha toparanamadım. gitmediğim doktor kalmadı.:çok üzgünüm: sağlığım yerinde olduğu için çok aşırı bir durum yok dediler ve gönderdiler. ocak ayında evleniyorum ve evlenene kadar kilo almak istyorum. :asigim:iştahım yok denecek kadar az. tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen..:Saruboceq:

ilk önce allah tamamına erdirsin diyeyim canım ne desemki aslında bilmem hepimiz kilo almaya uğraşıyoruz burda
sende epey zayıfmışsın XXX diye bir şurup var istersen onu al dene ne biliyim bekmez iç ekmek bol tüket sık sık yemek ye üç ana öğün üç ara öğün bu şekilde yapabilirsen alırsın belki düğününe kadar önceki yazılarımızı oku bide diğer topiklerde kilo alma listeleri var onlarda yardımcı olur belki sana kolay gelsin canım sağlıklı kilo almalarvereliniortak

öncelikler herkese merhaba kızlar a.s.
canım benim de nişanıma az kala çok stresli yapmıştım. 3hafta falan öncesinden günde 3 defa büyük bir bardağın içine süt ve 2 yemek kaşığı bal koyup içiyordum, yemekleri az yememe rağmen bunu hiç ihmal etmedim. nişandan önce annem beni çok görmemişti ve görünce şok oldu. kilo almışsın sen sanki şişirmişler seni dedi :)) yani annem bile çok şaşırdı. sen de bunu yap bence.ama hiç ihmal etme. hatta ben sütümü içtikten sonra 1-2 avuç fındık ve bir muz da yiyordum.

ben geldiiiiiim ama herkes gitmiş çokmasumcum bugün ovmas parlatma yapmadım çamaşırlarla uğraştım ütü filan daha da bitirmedim yarımkaldı bi kk ya bakıyım dedim ama kimse yok yine yauv senin oğlan emziği ya çekmecelerin içine attı yada klozetin içine atıp sifonu çekti

zübeyde bende geldim is miş yapmadım oğlan durmuyo meme istiyo çıldırdı demin zor uyuttum bende ütü yaptım cumartesi akaşmı senin dediğin o püfü yaptım işe yaradı gerçektende

kızlar günaydın nasılsınız kimse yok bugün zübeyde kesin temizlik yapıyosundur gene nrereleri ovalıyonnn kıııııııııızzzzzzz berfin zaten iş kadını işleri vardır ben aylakmıyım hayır benimde birsürü işim var ama size bi bakıyım dedim ilk önce bende ovma çırpma parlatma işlerine vericem kendimiopuyorumnanaktan

bi hoşsun valla :D

canım balkondan camdan atmasına imkan yok benim bütün camlarımda sineklik teller takılı balkonda pimapen çevrili oralardan atamaz yani heryere baktım çamaşır makinesinin içine bile yok yok ama iyi oldu 2 gecedir memesiz uyuyo yeni meme aldım çok ağlarsa veririm diye ama ağlamadı bende hiç göstermedim memeyi paşa oğlum öyle büyük insan gibi yatağana yattıyo uyuyo bu meme işide rafa kalkmış oldu sıra gerçek memede neyse ben dağatmayayım konuyu arkadaşlar alakasız seylerle:emir_bebek::ecrin_bebek:

hani dedim bi fikir belki atmiştir dedim ama , ay inşallah unutur canım, bu arada sen hala emziriyomusun ?

ben sana tavsiye olarak önce yiyebilmen için iştahini açman lazim XXX al iç akşamları 1 defa seni fazla uyku olarak sarsmasin diye, sonra fındık, fıstık, patlamiş mısır, muz tüketebilirsin gün içinde çikolata mesela, onun dışında soğuk süt içine 1 yemek kaşiği bal, 1 yemek kaşiği pekmez ve 8 adet bebe bisküvisini blendırdan geçir iç derim, bunlari düzenli aksatmadan yaparsan karşılığınıda eminim kısa sürede alırsın.

canım benim de nişanıma az kala çok stresli yapmıştım. 3hafta falan öncesinden günde 3 defa büyük bir bardağın içine süt ve 2 yemek kaşığı bal koyup içiyordum, yemekleri az yememe rağmen bunu hiç ihmal etmedim. nişandan önce annem beni çok görmemişti ve görünce şok oldu. kilo almışsın sen sanki şişirmişler seni dedi :)) yani annem bile çok şaşırdı. sen de bunu yap bence.ama hiç ihmal etme. hatta ben sütümü içtikten sonra 1-2 avuç fındık ve bir muz da yiyordum.

bal süt tamamda sana esas aldıran muz ve fındık olmus canım tam bir kalori deposu cunku

ben de 2 hafta önce falan bi kavanoz harnup pekmzi almıştım geceleri büyük bardakla sütün içine ekleyebildiğim kadar ekleyip içtim yatmadan 2 gün önce bitti tekrar alıcam 2 buçuk kilo aldım bunun çok etkisi oldu sanırım çünkü çok fazla şey yemedim zorladım tabi kendimi biraz bi lokma daha fazla yiyim diye ama onların pek etkisi olduğunu sanmıyorum bü süredir görüşmediğim arkadaşlarım kilo almışsın dedi insan kendi farketmiyor ama 2 3 kilo bile belli ediyor kendini hemen
son günlerde kaybetmediysem tabi
harnup pekmezi almam gerekiyor bugün yarın
üzüm pekmeziyle idare edicez artık bi süre o da pekmez o da pekmez öğğ hiç de sevmem sütün içinde pek tadını almıyorum anlamıyorum yani şekerli geliyor sadece
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar günaydın nasılsınız kimse yok bugün zübeyde kesin temizlik yapıyosundur gene nrereleri ovalıyonnn kıııııııııızzzzzzz berfin zaten iş kadını işleri vardır ben aylakmıyım hayır benimde birsürü işim var ama size bi bakıyım dedim ilk önce bende ovma çırpma parlatma işlerine vericem kendimiopuyorumnanaktan

:roflol: iş kadınıda oldum alemsin, bugün dışardaydım giremedim pek canım, yoksa ben hep burdayım

bal süt tamamda sana esas aldıran muz ve fındık olmus canım tam bir kalori deposu cunku
evet olabilir

ben de 2 hafta önce falan bi kavanoz harnup pekmzi almıştım geceleri büyük bardakla sütün içine ekleyebildiğim kadar ekleyip içtim yatmadan 2 gün önce bitti tekrar alıcam 2 buçuk kilo aldım bunun çok etkisi oldu sanırım çünkü çok fazla şey yemedim zorladım tabi kendimi biraz bi lokma daha fazla yiyim diye ama onların pek etkisi olduğunu sanmıyorum bü süredir görüşmediğim arkadaşlarım kilo almışsın dedi insan kendi farketmiyor ama 2 3 kilo bile belli ediyor kendini hemen
son günlerde kaybetmediysem tabi
harnup pekmezi almam gerekiyor bugün yarın
üzüm pekmeziyle idare edicez artık bi süre o da pekmez o da pekmez öğğ hiç de sevmem sütün içinde pek tadını almıyorum anlamıyorum yani şekerli geliyor sadece
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
ben de birazdan çıkıp alayım ozaman harnup pekmezini. aslında böle şeyleri yani pekmez bal fındık muz gibi tükettiğim zaman çok rahat kilo alıyorum ben iştahım da iidir ama üşeniyorum işte. ama bu yarışma ii oldu. sürekli takip edeceğim için kilomu rahatça alırım artık inş

:ecrin_bebek::emir_bebek:

kız sen çalışmıyomusun ayol orda muhasebeci yazıyoya ne biliyim ben iş kadınısın herhal bu arada evet ben emziriyorum ama ufak ufak onuda bıraktırma çabalarındayım

bilmem öyle yazınca kimik geldi birden, bencede zamani gelmiş böyle alişincada zor biraktirilir...

bu arada burdada duyuru yapiyim arkadaşlar yarışmamıza 1 kişi kaldi sonra alimlari durdurucam 20 kişi olucak çünkü, bundan sonrakileri 2. takıma alıcam bilginize

canım sen sut karısımda hangısını uyguluyosun ıcınde bebe bıskuvısı olanmı yanı benım yaptıgım yoksa yumurta olanımı ?

bal koyuyorm üzüm pekmezi bide yumurta sarısı. akını koyamıorm çünkü erimio öle kaygan kaygan oluo bende sadece sarısını koyuyorm ya bide bizde üzüm pekmezi var harnup pekmezi kullanıomuş herkes çok farkeder mi ne pekmezi olduğu??

bence harnup pekmezi daha iyi ben hep bunu savunmuşturum hem iştahta açıyor ben çocuklara verdiğimde bile harnup pekmezi içtiklerinde kilo alıyorlar iştahları açılıyor

Back