• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün harnup pekmezi almaya gittim ama üzerini okuduğumda şok oldum 100gramında sadece 294 kalori varmış. küçücük çilekli yoğurtta bile 130 kalori var. tadına da güvenmediğim için üzüm pekmezi aldım ben de.

üzüm pekmezinde kaç kalori varmış
o da aynı canım. ben daha önce harnup pekmezi yemediğim için bundan aldım. ama açıkçası şaşırdım kalorileri okuyunca. hep kilo aldırıyor diye tüketiyoruz, gerçekten de yardımcı oluyor ama kalori oldukça düşük. mis gibi küçücük meyveli yoğurtta bile kalori miktarı daha ii :icecream:

o da aynı canım. ben daha önce harnup pekmezi yemediğim için bundan aldım. ama açıkçası şaşırdım kalorileri okuyunca. hep kilo aldırıyor diye tüketiyoruz, gerçekten de yardımcı oluyor ama kalori oldukça düşük. mis gibi küçücük meyveli yoğurtta bile kalori miktarı daha ii :icecream:

bende şaşırdm yaaa:1shok:ayrıca 100gr da baya eder yani dimi biz bi kaç kaşık yiyoruz baya bi takviye yapmak lazım yanında

bende şaşırdm yaaa:1shok:ayrıca 100gr da baya eder yani dimi biz bi kaç kaşık yiyoruz baya bi takviye yapmak lazım yanında
evet 100 gr oldukça fazla. ben günde 4 yemek kaşığı max. yiyebiliyorum. azönce pekmezli bal içtim. üstüne muz yedim bir de bir paket fındık yedim. böyle böyle bişeyler yapar

evet 100 gr oldukça fazla. ben günde 4 yemek kaşığı max. yiyebiliyorum. azönce pekmezli bal içtim. üstüne muz yedim bir de bir paket fındık yedim. böyle böyle bişeyler yapar

Günaydın bayanlar,

pekmez demir eksikliğini takviye etmesi için, zaten bi tek pekmezle olmaz onun yanında muz yemıssın fındık yemıssın ordan bayaga gunde kalorı alıyosun cunku onlar tam bır kalorı deposu netten bakabılırsınız kalorı mıktarlarına

****Kadir geceniz mübarek olsun tüm dualarınız bugece kabul olsun arkadaşlar****

Son düzenleme:
Kadir Geceniz Mübarek Olsun arkadaşlar.

İnşallah hepimizin duaları kabul olur
:Saruboceq:

Amin canım seninde,

kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin

Amin Canım seninde, geçmiş olsun yatıp sende dinlenmeye çaliş

benide bugun oruç tutu herhalde başım ağrıyo çok halsizim
oğlan uyusada bende uyusam diye bekliyorum
çok acıktımmmmm

Aynen canım bende acikmaya basladim ... Sizin uyuma sansınız var benim oda yookk mafoldumben

Amin hepimzn kadir gecesi mübarek olsun.a.s. bu gece birbrimizede dua edelim (kilolar anlarsnz ya :)hangmzn duasınn kabl olcağı belli olmaz. :1hug:

Amin hepimzn kadir gecesi mübarek olsun.a.s. bu gece birbrimizede dua edelim (kilolar anlarsnz ya :)hangmzn duasınn kabl olcağı belli olmaz. :1hug:

canım benim kilo almak için hiç dua etmek aklıma gelmedi gelmezde inşallah isteyen herkes ideal kilosuna ulaşır
nilüferciğim inşallah sende istediğin kilona ulaşırsın bol bol ye
hepimiz bol bol yiyelim etli butlu olalım
sonunda uykum geldi yatıyım biraz çocuklar biraz daha uyusa bari
çokmasum sende iyi uyudun ha hala uyyorsan
hepinizi öptüm bol bol dua edin bu gece

Back