- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.561
peki yumurtalı karışımı içtikten sonra ağzına yumurta tadı gelmiyormu
sen yapıyorsun heralde biraz uygula bakalım durum nasıl kilo alırsan bende yaparım ama bana içemiycekmişim gibi geliyor
dedimya duramıyorum
hadi sana güle güle kolay gelsin akşam içinde
kızlarr slmmmm ....bende kilo almak istiyorum ya boyum 172 kilom 52 5-6 kilo alsam iyi olacak gibi,bendeXXX kullandım çok etkisi oldu fakat aşırı derecede uyku yaptı baktım olcak gibi değill sabahları uyanamayınca bırakmak zorunda kaldım..uzun zamandan beri sabah ve akşam ballı süt içiyorum sabahları kahvaltı yapamıyorum çünkü aynı zamanda akşamları XXX alıyorum..herkesin zayıfsın kilo al diye söylemlerinden midem bulanıyo artık bende kilo almak istiyorum ama yaaa
selam hepinize kızlar bende sizdenim yeni üyeyim buraya yazım dedim kilo problemimi zayıfım bende beraber kurtuluruz işllah bu dertten gerçi bu son 2 haftadır iyi gibiyim iştahım bayağı bi açıldı faydasını görürüm işlaallah düzenli akşamları spor yapıorum ballı süt içiyorum birde 2 günde 1 XXX içiyorum gelişmeleri de bildiririm buradan isterseniz.. kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
Slm kızlar. Ya ben dün gece yatmadan önce ilk kez çiğ yumurtalı,ballı,şekerli süt içtim Gece kabuslar gördümkaydirigubbakcemile3
selam ,bende kilo almak istiyorum 1.64 boyum 44 kiloyum bi 5 kilo alsam fena olmaz gibi geliyor XXX eğer gercekten ise yarıyorsa almayı düşünüyorum ama bende biraz tembellik var acıksam bile aksam yemeğini bekliyorum kendime birşeyler hazırlayım demiyorum hiç senağlama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Diyetisyene gittim hormon testi yaptı herşey normal dedi zamana bırak dedi gönderdi beni :bbo:
Öncelikle aramıza hoşgeldik, XXX evet işe yarıyor iştah açiyor ben almanı öneririm, diyetisyen olayina gelincede uğraşmak istememiş gibi geldi bana zaman birak diye bir mantık olmaz.
bayram ertesi kilo alma yarışmamız var eğer katılmak istersen senide listeye ekleyebilirim ?
hoşbulduk:)
tamam ben alayım o zaman prakeni ,yarısmada olur katılırım tabi
zübeyde berfin naber fıstıklar iyimisiniz dün geldim ben epey değişiklikler var burda diyet listesi falan yarışmayada epey kişi katılmış bakıyorumda
iyi ne güzel ben kilo vermiş olabilirim kaç gündür bakmadım kendime bayrmda toparlarım belki canım
kızçeler kiloları hangi yöntemlerle aldınız onu da belirtseniz Hangileri daha çok işe yarıyo iştah şurubu dışında bilmiyorum da pek güvenli gelmedi bazılarınız tavsiye etmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?