- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.541
canım sütün kokusu benim midemi allak bullak ediyo ve nedense süt midemi bağırsaklarımı bozuyo hemen dokunuyo onun yerine kalsium tabletleri kullanıyom suda eriyenlerden. Pekmezi sulandırıp içiyom kuru üzüm. şimdi mevsimi geldi yaş üzümde mümkün olduğunca bol tüketin
bugün çok yordum kendimi sabah kalktığımdan beri temizlik yapıyom ya aç acına kendime eziyet ediyom resmen ama duramıyomki yapmasam aklım kalıyor valla yapınca rahatlıyorum ve kilo alamıyorum tabikide
yapıyorum ya normal günlük işler ama bugün aşırı oldu biraz kanapeleri sildim halı sildim banyo wc komple fayansaları lavaboları yerleri parlattım mutfak fayanslarını aspratörü ocağı parlattım sonra çocuklara pasta puğaça yemek yaptım üstüne iki çocukla uğraş halada uğraşıyorum birbirlerini yiyip duruyorlar
ay fenalık geldi yeter kendi konumuza gelelim yaptıklarımı akşam bi güzel oturp afiyetle yiyecem
Kızlar bu karışım olaylarında örneğin çiğ yumurta katıp içemem falan demeyin evt bnde yumurtann pişmişini dahi sevmem ama bikaç saniyeliğine burnunuzu tıkayıp için ne kadar çok şey kazanıcaksınız onu düşünün. yerimseniben
Aman snde o kadar nıye yuklendın kendıne arkandan kovalayanmı vardı ıkıye bolseydın 2 gunde yapsaydın,
neyse bayanlar ben kacıyorum bu aksam iftara misafirlerimiz var her kese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?