Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bencede sık sık tartılmak lazım ben buna karar verdim kilo vermeye başlıyınca hemen yemek yemeye başlıyorum

Selam kızlar. Ben ramazann başndan beri yarım kiloda kaldım ama buda iyi çünkü şuan hiçbişey yapmıyorum şurup,ekstra vs. Ramazandan sonra gerekli herşeyi (vitamin,bebe bisküvisi delikafadulden, fıstık ezmesi vs.) toparlayıp tam bir diyete giricem inş. Berfincim bu yarışma hep devam etsin ya ben belki ilk hafta katılamayabilrm ama sonraki haftalar girmeye çalşrm..

tamam olur, yarısmamız ilgi gorurse devam edicek

Sadrazam arkadaşım bu arada uğrarsan buralara (gerçi ihtiyacın yoktur ama:) 1,5 ayda 9kilo almanın sırlarını açarmısın bize biraz kaydirigubbakcemile5 yani nelere devam ettin prakten dışında neler yedin içtin? :sm_confused:

canım ilk önce yemek saatlerini bi ayarla derim ben kahvaltımı 10 da yapardım kahvaltımda kalorisi yüksek şeyler tüketirdim mesela tereyağ reçel gibi v.s aralarda büskivi meyve suyu yerdim öğle yemeğimi 3 te yerdim özel bişey yemene gerek yok evde ne pişiyosa onu yerdim aralarda atıştırırdım ve akşamda yatarken yemekten sonra ek bişeyler yer öle yatardım ballı süt içerdim mesela iğrenç gelebilir ama çiğ yumurta kırardım içine koyabildiğim kadarda bal böyle devam ettim 1.5 ay her öğün aç karnına yada tok fark etmiyo yani XXX içerdim 2 ölçek yanında balık yağı ve XXX (b12 vitamini dahada kilo aldırır)bu şekilde aldım dolu dolu geçirdim bu 1.5 ayı ben geçen nisan ayında yaptım bunları ve şuan sabit bi kilom var burda arkadaşlar vardı eskilerden şuan pek göremiyorum geçen sene olduğu için pek yoklar sanırım biz hepimiz sıkı bi yarışa girmiştik ve çoğumuzda istediğimiz neticeyi aldık şunuda sölemek isterimki ben önceden çok zayıftım ve pantolonumun altına 4 eşortman giyerdim siz tahmin edin herneyse şuan her şey yolunda inş aydınlatıcı olmuşumdur

bizede yardımm nasıl aldın o kiloları ne yedin ne içtin. kilo sadece göbekte toplanmıyor mu ?? ne önerirsin bizeda yol göster :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
[ı]bu arada mekık Çekmenızı tavsıye ederım gÖbektekıler daĞalır emın olun....[/ı]

canım ya çok teşekkür ederim bende yapacağım bu dediklerini. yumurtayı çiğ katabilirmiyim bilmiyorum ama :) neyse bi gaza geldim bende denicem
çok saol zemuszemus

kızlar bişi sorucam ben hergün sütün içine iki çorba kaşığı harnup pekmezi katıp içiyorum. ama bi haberde şunu okudum. ikisi birbirinin değerini yok ediyor muş yani benim içtiğim sütlü pekmez boşa mı gidiyor. hem ben ayrı da içemem ki :çok üzgünüm:

Bende pekmezi öyle ayrı içemem süt içinde ve artı şeyler ekleyip içiyorum faydasınıda goruyorum oyle olsa etkı etmez, yınede bılemem ama ben sahsım adına fayda gordum

evet cnm öle bişi var benimde annem hemşire öle sölemişti süte karıştırınca pekmezi sütün etkisi kayboluo demişti ama bende karıştırıorm walla akşam yatarken 2 çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı pekmez ama sahurdada sade sütü içiorm onun içindeki demiride aliim die

kızlar günde 3 kase yogurtta iyi oluyormus hemde demir eksikligini gideriyormus benim kuzende zayıf 3 kase yogurtla kendime gelmeeye basladım dedi deneyim isterseniz bendede diyet iyi gidiyor iştaah gelio yerine maşallah

canım benim yoğurt = kalsiyum ve kalsiyum demir bağlama kapasitesini arttırıyor .demir bağlama demek demirin vücutta kullanılamaması demektir. O yüzden kan ilaçalrı alınırken çay kahve kola ve süt ürünleri kullanılmaz 1 saat arayla kullanılır

aşağıda anlattım pekmezin etkisini yok ediyo

bi dakika bi karışıklık oldu kbra90 sütün etkisi kayboluyor demiş emekli_ pekmezi demiş hangisi doğru, gerçi ben uyguluyorum yani karıştırarak içiyorum etkisinide görüyorum ama

süper bi kilo alma önerisi ben XXX içtim XXX daha etkili anında iştah açıyo yokhh böyle bişey kıslar mutlaka deneyin derim ben.b vitamini kombinasyonuda iştahı açar aşırı zayıfsanız ve kafanıza takıyosanız moralinizi düzeltir.sinir uçlarını besler .
Ben et falanda yemem zor oluyo kilo almak

bi dakika bi karışıklık oldu kbra90 sütün etkisi kayboluyor demiş emekli_ pekmezi demiş hangisi doğru, gerçi ben uyguluyorum yani karıştırarak içiyorum etkisinide görüyorum ama

canım benim ikiside birbirinin etkisini öldürüyo başka bi bakış açısıyla pekmez sütü -=sütte pekmezin etkisini öldürüyo :d

pekmezin mi sütün mü etkisi gidiyor. Sütün gitse gene iyi çünkü sütü gene içerim ama pekmezi boş içemem ki cadıarzu

canım sütün kokusu benim midemi allak bullak ediyo ve nedense süt midemi bağırsaklarımı bozuyo hemen dokunuyo onun yerine kalsium tabletleri kullanıyom suda eriyenlerden. Pekmezi sulandırıp içiyom kuru üzüm. şimdi mevsimi geldi yaş üzümde mümkün olduğunca bol tüketin

evet genelde antideprasan ilaçlar iştah açip kilo aldırdığı doğru ve kanıtlanmış bir çok kişi tarafından bende kullandım bir dönem XXX uykusuzluk çekiyordum, sonra başka bir ilaca geçtim onu kilo almak için kullandım ara ara kiloda ladım inkar edemem ama hiç bir zaman tavsiye etmem arkadaşlar yan etkisi çok fazla oluyor çünkü, onun yerine XXX kullanmaları daha iyi antideprasana göre

pekmezin mi sütün mü etkisi gidiyor. sütün gitse gene iyi çünkü sütü gene içerim ama pekmezi boş içemem ki CADIARZU

bende asla pekmezi tek içemem öldürürse öldürsün ne yapiyim, ben böylede ölmüş haldede faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…