- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.441
paylaşımın için teşekkürler berfin dediğin gibi prakteni akşam içtim sahurda bir yedim bir yedim ve şuanda açlık hissediyorum bu arada dün tartıldım 49 kiloyuım öyle aşırı kilo vermemişim 1 kilo yalnızca okadarda olur
çokmasuuuum burdamısın kız??? evet ramazan gelince mısırı unutmuşum hatırlattığın iyi oldu
çok geçmiş olsun ebişim çokmasum.ben de uzun süre aç kaldıysam yediğimde mide bulantısı yaşıyorum yemek yedikten sonra çay iç siyah çay mideni bastırır çalışmasına yardımcı olur bulantıyı keser ama aç karnına içmemelisin daha çok bulantı yapar sahurdan sonra bi fincan çay içebilirisin.çokmasum akşam iftardan sonra adaçayı iç ben içine birde nane limon ekliyordum çok iyi geliyordu kırgınlığımı atıyordum vücuttan bide bol bol sıvı tüketmeye çalış bol bol dinlen vakit bulursan yorma kendini.berfincim saol paylaşımın için patlamış mısırı da tekrar aklıma getirdin duymuştum çok kalorisi olduğunu ne zamandır yemiyordum iyi bakın kendinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar kimse yok mu yaa terkedilmiş gbi bura bugün çikolatamı yedim patlamış mısırımıda yedim ramazan bitene kadar bi kilo almak istiorm yaa ama zor gbi gözüküo
selam kızlar tartılmadım ama memlekete gittim. bein gören herkes sen kilomu aldın diye sordu. yanaklarım toparlanmış biraz. daha bi heveslenmeye başladım
bende kilo almak istiyorum acilen
aramiza hoşgeldin, acil olmaz canım kilo almak biraz sabır isi ama bazı seyleri duzenli yaparsan sureyi kısaltmak senin elinde bu 1 ayda olabilir 15 günde olabilir, öncelikle boyun kilon nedir ?
tsk ederim hoşbulduk boyum 160 kilom 49-50 arasındaydı nişanlanmadan önce dün tartıldım 3 kilo vermişim nasıl bi şok geçirdim anlatamam senağlama
insanların zayıfsın demesinden bıktım aslında nişanlım istemiyor ama ben 55 kiloyu kendime hedef yaptım hem yaşımıda göstermiyormusum daha minyon küçük duruyormusum moralim ister istemez bozuluyor
dünden itibaren akşamları bir kaşık keçi boynuzu pekmezi içiyorum
yatmadanda bir bardak ılık süt içine bir yumurta sarısı ve bir kaşık balı karıştırıp içip yatıyorum ben faydasını görmüştüm tekrardan başladım inş bayrama kadar kendimi biraz toparlarım
unutmadan birde doktordan iştah açıcı surup aldım onuda kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?