- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #1.401
oruç tutuyormusun canım
hayır cnm malesef midemde rahatsız ilaç kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oruç tutuyormusun canım
berfincim dikkat ediyorum kaç gündür kusur bakma ama ben ne yazarsam hep tersini savunuyosun ben birtek senin için yazmıyorumki burda genelde diyorum farkında isen genel bu genelde bende varım hem sende 1 kaç gün önce yazmıştın burda hatırlıyorum 46 kiloyu zor gördüm 40 kiloydum falan demiştin hangi sayfada bilmiyorum annemde 40 kilo diyosun he sende annene çekmişin be canım genler yani demek istiyorum yesende almıyosun
evet burda yazmışın tatlım 44 hiç görmemiştim diye şimdi 46 olmuşun çünkü yaşında genç anneciğin yaşlanmış artık metobolizma yavaşlamış yani
zubeyda surubu gunde 1 defa aksamlari icebilirsin, sarsarmi diye korkuyosun?
anlamadım 39 kiloyamı düştün berfin
bişey sorcam XXX kullananlar cildinizde bi anormallik oldu mu bi farklılık yani ben pek kullanmadım ama cildimde alerjik gibi küçük küçük sivilceler oldu yanaklarımda hiç olmazdı şurup içtikten sonra belirdi yan etkilerinde böyle birşey yazmıyor ama merak ettim kullananlarda oluyor mu diye bıraktıktan sonra hafif azaldı ama hala var ?
bide üzüm suyu içiyorum ben bu aralar ben küçüklüğümden beri çok zayıflayınca içerim kilo aldırıyor kuru üzümü haşlıyorum sürahiyle dolaba koyuyorum 2 3 gün içiyorum onu normal meyve suyuna tercih ederim siz de deneyin isterseniz
selam herkese. ben de size dahil olmalıyım diye düşünüyorum çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.forumda yeni sayılırım.
önceki yazışmaları biraz okudum da. XXX kullanmıştım.. ama 1/4 olarak. nasıl uyku ve nasıl iştah yapıyor anlatamam.. ama bildiğim kadarıyla alzeimer hastalarına verilen bir ilaç. o bakımdan antidepresanları kullanmak pek doğru değil.. uzun vadede sorun yaratabilir.
berfinbilgen;
uzun bir liste yapmışsın deneyimlerine ait. inan bir kısmını ben de denedim olmuyor bişey .sağlığım yerinde.. tek sorun genetik. süper hızlı çalışan bir metabolizmam var.. doktorumun tavsiye ettiği en sağlıklı şey Bulk.. ama dediğiniz gibi 4 kutu bitirmek gerekiyormuş. ben de çok düzenli kullanmadığım için bi işe yaramadı.. aranızda hiç snickers yemeyi deneyen oldu mu? ben XXX kullandığım zamanlar günde 3 tane snickers yerdim ve çok güzel kilo aldım. tabii ki tavsiye etmiyorum.. .günde 3 snicker zararlı. ama ben bulk la birlikte takviye olarak kullanacağım.. içinde E-300 gibi sayıları içeren katkı maddeler kanserojen içermeyen maddeler olduğundan rahatlıkla deneyin. ama kesinlikle günde 3 tane değil.. destek maksatlı..
şu dediğiniz XXX şimdi internetten araştırıcam..
benim asıl sorun iştah değil.. çok iştahlıyım ama yediğim yaramıyor. herkese çalışmalarında başarılar..
sevg.
selam herkese. ben de size dahil olmalıyım diye düşünüyorum çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.forumda yeni sayılırım.
önceki yazışmaları biraz okudum da. XXX kullanmıştım.. ama 1/4 olarak. nasıl uyku ve nasıl iştah yapıyor anlatamam.. ama bildiğim kadarıyla alzeimer hastalarına verilen bir ilaç. o bakımdan antidepresanları kullanmak pek doğru değil.. uzun vadede sorun yaratabilir.
berfinbilgen;
uzun bir liste yapmışsın deneyimlerine ait. inan bir kısmını ben de denedim olmuyor bişey .sağlığım yerinde.. tek sorun genetik. süper hızlı çalışan bir metabolizmam var.. doktorumun tavsiye ettiği en sağlıklı şey Bulk.. ama dediğiniz gibi 4 kutu bitirmek gerekiyormuş. ben de çok düzenli kullanmadığım için bi işe yaramadı.. aranızda hiç snickers yemeyi deneyen oldu mu? ben XXX kullandığım zamanlar günde 3 tane snickers yerdim ve çok güzel kilo aldım. tabii ki tavsiye etmiyorum.. .günde 3 snicker zararlı. ama ben bulk la birlikte takviye olarak kullanacağım.. içinde E-300 gibi sayıları içeren katkı maddeler kanserojen içermeyen maddeler olduğundan rahatlıkla deneyin. ama kesinlikle günde 3 tane değil.. destek maksatlı..
şu dediğiniz XXX şimdi internetten araştırıcam..
benim asıl sorun iştah değil.. çok iştahlıyım ama yediğim yaramıyor. herkese çalışmalarında başarılar..
sevg.
berfinbilgen;
ben bu XXX araştırdım ama alerjik reaksiyonlar için uygun bir ilaç olduğu yazıyor. yan etkisi kısmında da sedasyon, uyku gibi şeylerden bahsediyor. iştah açıcı olmasından bahsetmiyor.Ya da ben yeterli araştırmadım.
neticede sağlığını bozmuyorsan sorun yok. ben şu kendi sentezime başliyim olmadı bunu da denerim..
benim boy 1,57- 46 kilo.çok kötü sayılmaz ama bacaklarım ip gibi.. sırf oralar için kilo almaya çalışyorum.