• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

YENı TABLO KıLO HEDEF
cemredeniz--------------------47.5..........51 :hooray:alkisalkisalkis
zübeyde------------------------50-------------53 :hooray:alkisalkisalkis
çokmasum---------------------47------------52:hooray:alkisalkisalkis
ebişim---------------------------53------------60alkisalkisalkis
eminik--------------------------53-------------56alkisalkisalkis
minik----------------------------41-------------48
berfinbilgen-------------------42--------------48
paingi---------------------------43--------------50
kilo alamayanlara kupa yok gösterdiğiniz çabadan dolayı alkış varopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

Son düzenleme:
kilo alamayanlara kupa yok gösterdiğiniz çabadan dolayı alkış varopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

ya şey ama benim evde baskül yok da ondan tartılamadım ben kaç gündür dışarı da çıkmadım :kedi:
en kısa zamanda bi baskül edinmem gerekiyo sanırım,yoksa gidecek güzelim kupalar :delphin:
buarada alkış için de teşekkürler canım Şeniz

zübeydecımm ayy harıkasın yaaa..
bnmde ılk kez kupam oldu cok duykulandımmm :gitme: haftanın ıstıkrarlıları bızız demekküüü :))

hadı kızlar sılkelenınn toparlanın ascıkkk... sızlerıde beklıyoruzz

bırde bişe soylıcemm oglum Aral tartımzıı bozmuşş bugun goturup yaptırıcam.. bugun tartılamadım o yuzden delı olcam yaa acep suan kac gram oynamıstır kılomdan :)))

ya şey ama benim evde baskül yok da ondan tartılamadım ben kaç gündür dışarı da çıkmadım :kedi:
en kısa zamanda bi baskül edinmem gerekiyo sanırım,yoksa gidecek güzelim kupalar :delphin:
buarada alkış için de teşekkürler canım Şeniz

canım üzülme bol bol ye kilo al sanada kupa var hemde saf altından

zübeydecımm ayy harıkasın yaaa..
bnmde ılk kez kupam oldu cok duykulandımmm :gitme: haftanın ıstıkrarlıları bızız demekküüü :))

hadı kızlar sılkelenınn toparlanın ascıkkk... sızlerıde beklıyoruzz

CEMREDENıZ rica ederim ne demek
canıııım negüzel kupalarınızı güle güle kullanın umarım devamı gelir bakalım haftayada kupa alabilecekmiyiz:enbuyukkk:

Son düzenleme:
kızlar bugün fena acıktım iftara 4 saat var daha bugün kaynanamdayım iftara kendisi çok güzel yemek yapar döktürmüştür bugün yine yerim yine bütün gece sahurdada yiyin kızlar ben akşam gözleme yaptım eşimle ikimize bir yumurta yedim haşlama 1 bardak süt içtim ama yinede çok acıktım

merhaba kızlar ...ramazanın ilk haftası alışma evresi zor geçer tabi.ama allah yardım ediyo çok şükür.Ben de son saatlerde çok acıktım ve çok açıkınca birden yiyemyorum malesef.bende orucu açıp çorbamı içtim bi 10 dk sonra da diğer yemeklerden yedim.ama çorbadan sonra salata yedim baya sindirime yardımcı olsun die.havalar sıcak olduğu için su istiyo insanın canı....ama akşma yeyip yattığımız için inş alırız hatta kilo vermeyiz inş.ben az az sık aralaıklarla yiyeceğim inş iftardan sonra... gece yatmadan önce ve sahurda yemekten sonrada 1 er bardak soğuk süt içicem inş faydasını görürüz

eminik sen 53 kılomusun.. ay bacım neden kılo almak ıstıyorsun hala.. cok ıyı bence kılon yaa

evet cemredenizcim 53'üm. ama hiç göstermiyorum gibi gelıyo bana ya.hala zayıf göründüğümü düşünüyorum nedense.aslında her gören normalsin diyo ben de ikilemde kaldım açıkcası.sanırım hedefimi 56ya çekicem.bu sefer de fazla kilo alıp diyet yapanların topiğine gitmiyim Allah muhafaza delikafadulden

canım üzülme bol bol ye kilo al sanada kupa var hemde saf altından

ah canım beniim teşekkür ederim,gönlün de pek zengin maşallah :jeyyar:
zübeydacım buarada ben düşündüm taşındım hedefimi 56 ya çkmeye karar verdim
az önce ideal kılomu hesapladım yaşıma göre ve 56 ideal çıktı.
sana zhmet onu bi değiştiriversen... :tomato:

ben bu hafta baya rahatsızdım tansiyon filan
çok korktum kilo kaybedicem die ama neyseki 41 im hala
haftaya bende kilo almış olarak kupamı alcam inşallah

ben 48 olmak istiyorum bu arada :icecream:

ESKı TABLO
.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:46...........1.63
.berinbilgen----------------------:44............1.60
.zübeyda-------------------------:49............1.60
sehnsucht06.....................40............1.60
eminik.............................53...........1.67
angelnr-----------------------------43...........1.65

YENı TABLO KıLO HEDEF
minik----------------------------41-------------48alkisalkisalkis
paingi---------------------------43-------------50

Son düzenleme:
ayyyyy bızım tartı bozuldu ya servısıne gonderttükkk.. off delı olcam tartılamıyorum ya... umarım kısa surer ıkı gundurde ılacımı ıcmeyı unutuyorum barı sımdı ıceyım .. off bu satte ıcıncede sabah ayılamıyorum yaa

Üye Adi.........................Kg...........Boy.............Olmasi Gereken.............Kalan

nb2836--------------------------:48-----------1.75----------------------66-------------------------18.
ebişim---------------------------:53-----------1.72----------------------63-------------------------10
ofyaoff----------------------------:47----------1.67----------------------59-------------------------12
nutella----------------------------:46----------1.66----------------------58-------------------------12
cemredeniz---------------------:46.5-------1.66----------------------58,5----------------------11,5
minik------------------------------:41----------1.62----------------------54-------------------------13
çokmasum----------------------:46----------1.63----------------------55---------------------------9
berinbilgen----------------------:-42----------1.60---------------------54--------------------------13 ( hedef 48-49 )
zübeyda-------------------------:49-----------1.60---------------------52----------------------------3
angelnr----------------------------43-------------?------------------------?-----------------------------? ( hedef 48 )
yemyeşil-------------------------42------------1.60---------------------54--------------------------12
eminik-----------------------------53------------1.67--------------------59----------------------------6

günaydın herkese , eminik senide eklendin canım, evet kızlar son durumu bana bıldırırsenız yenı lısteyı yarın tamamlamıs oluruz. bu arada zubeyda ben 42 kıloyum ekle lutfen:( 4 gunde ramazan salladı benı XXX baslıcam bu gıdısle

Son düzenleyen: Moderatör:
YENı TABLO KıLO HEDEF
minik----------------------------41-------------48
paingi---------------------------43--------------50
cranky-------------------------49---------------55
yemyeşil----------------------41---------------50

Son düzenleme:
yeni kilolarını söylemeyen arkadaşları eklemedim kilolar söylenince ekliycem bu arda kilo veriyorum heralde yaaaaaaa bi türlü şu 50 yi geçemiyorum bizdede ne metabolizma varmış ha bune hız böyle yaş 31 ye ye hala yakıyor bakalım cumaya kadar toparlanırım inşallah

Back