• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

berfinbilgen tablo için sağol benim hedefimden 52-53 zaten buarada hedefe en yakında benim
cemredeniz seni çok azimli gördüm devam devam
minikcim canım geçmiş olsun bu aralar ben iki haftada bir hasatlanıyorum yaa sinir olluyorum ik doğum yaptım hala sancılanıyorum
bugün iştah yok yemek yiyemiyorum çooook yorgunum uyumak istiyorum yalnızca ama uyuyamıyorum çocuklardan ama aldım heralde bu aralar çok yüklendim birden sanki açlıktan çıkmış gibiydim yarın tartılacağım sizide bekliyorum almadıysak canımızı sıkmıyalım vermeyelimde
zayıf insanlarada yemek yemek işkence sanki usandım valla yemekten bugün mola verdim yarın tabloya göre hızlanırız yeniden

Üye Adi.........................Kg...........Boy.............Olmasi Gereken.............Kalan

nb2836--------------------------:48-----------1.75----------------------66-------------------------18.
ebişim---------------------------:53-----------1.72----------------------63-------------------------10
ofyaoff----------------------------:47----------1.67----------------------59-------------------------12
nutella----------------------------:46----------1.66----------------------58-------------------------12
cemredeniz---------------------:46.5-------1.66----------------------58,5----------------------11,5
minik------------------------------:41----------1.62----------------------54-------------------------13
çokmasum----------------------:46----------1.63----------------------55---------------------------9
berinbilgen----------------------:44-----------1.60---------------------52--------------------------11 ( hedef 48-49 )
zübeyda-------------------------:49-----------1.60---------------------52----------------------------3 (53)
angelnr----------------------------43-----------1.65----------------------?-----------------------------? ( hedef 48 )

yeni listemi yapsak acaba kafalar karışmadan yeni listeye yalnızca şimdiki kiloyla hedeflari yazalımmı sizde fikrinizi söyleyin yarında kilolarla beraber hedefleri söyleyin cumarteside tablounun yeni halini yazarız olurmu arkadaşlar

kızlar selam minik geçmiş olsun canım bende aynı dediğin gibi ayda iki kez adet oluyodum çok yoğun ve sancılı geçiyodu adetim doğum doktoruma gittim doğum kontrol hapı verdi bana 3 aydır içiyorum sende git bir görün kanama çok kilo verdiriyo hayatım ben bilirim çok zayıflamıştım o aralar 40 kiloya düşmüştüm en yakın zamanda git doktora önlemini al tekrar geçmiş olsun

bugün alışveriş merkezinde büyük birtartı vardı onda tartıldım 47 kilo 375 gr çıktım kızlar üzerimde hafif giysiler vardı ama geçen hafta 46 idim iştahım iç yok gerçi pek yemek yiyemiyorum ama süt muz antep fıstığı çok yedim bu hafta ben ekmek sulu yemek hiç yiyemiyorum hep hafif şeyler seviyorum meyve salata falan hergün yarım şişelik günlük sütlerden içtim süt iyi kızlar bol bol içelim.bide doğum kontrol hapıda içiyorum belki alırım bundan yarın yine konuşuruz kızlar a.s

ÇOKMASUUUUM seni seni hiç sesin soluğun çıkmıyordu sevindim demek kilo alma çalışmalarındaydın yarın herkes kilo almış olsa

Merhaba kızlar.Geçmiş olsun Minik..
1 ay sonra düğünüm var 170 boyunda ve 43 kiloyum acil alabildiğim kadar kilo almam lazım napıcam ben:((

minik cok gecmiş olsun ama bu sorunların ıcın bı dr gorun bence

geçmiş olsun minikcimm... aman kılona yansımasın buuu

berfinbilgen tablo için sağol benim hedefimden 52-53 zaten buarada hedefe en yakında benim
cemredeniz seni çok azimli gördüm devam devam
minikcim canım geçmiş olsun bu aralar ben iki haftada bir hasatlanıyorum yaa sinir olluyorum ik doğum yaptım hala sancılanıyorum
bugün iştah yok yemek yiyemiyorum çooook yorgunum uyumak istiyorum yalnızca ama uyuyamıyorum çocuklardan ama aldım heralde bu aralar çok yüklendim birden sanki açlıktan çıkmış gibiydim yarın tartılacağım sizide bekliyorum almadıysak canımızı sıkmıyalım vermeyelimde
zayıf insanlarada yemek yemek işkence sanki usandım valla yemekten bugün mola verdim yarın tabloya göre hızlanırız yeniden

kızlar selam minik geçmiş olsun canım bende aynı dediğin gibi ayda iki kez adet oluyodum çok yoğun ve sancılı geçiyodu adetim doğum doktoruma gittim doğum kontrol hapı verdi bana 3 aydır içiyorum sende git bir görün kanama çok kilo verdiriyo hayatım ben bilirim çok zayıflamıştım o aralar 40 kiloya düşmüştüm en yakın zamanda git doktora önlemini al tekrar geçmiş olsun

kızlar ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim Şeniz

benim normalde çoook düzenlidir adetim günü gününe olurum bu ay böle oldu yinelerse gidicem doktora mutlaka
benimde çok sancılı oluyo bacaktarım titriyo resmen
bugünde üstüne grip oldum..
iştahım yok ama midem kazınıyo resmen iran iksirinden oda sanırım zorla yiyorum resmen umarım aldığım azıcık kiloyuda vermem :çok üzgünüm:

Üye Adi.........................Kg...........Boy.............Olmasi Gereken.............Kalan

nb2836--------------------------:48-----------1.75----------------------66-------------------------18.
ebişim---------------------------:53-----------1.72----------------------63-------------------------10
ofyaoff----------------------------:47----------1.67----------------------59-------------------------12
nutella----------------------------:46----------1.66----------------------58-------------------------12
cemredeniz---------------------:46.5-------1.66----------------------58,5----------------------11,5
minik------------------------------:41----------1.62----------------------54-------------------------13
çokmasum----------------------:46----------1.63----------------------55---------------------------9
berinbilgen----------------------:-43----------1.60---------------------53--------------------------12 ( hedef 48-49 )
zübeyda-------------------------:49-----------1.60---------------------52----------------------------3
angelnr----------------------------43-------------?------------------------?-----------------------------? ( hedef 48 )
yemyeşil-------------------------42------------1.60---------------------54--------------------------12

eklendin canım, hafta sonu tartılıp bıldırın, p.tesı gunu yenı lısteyı yapalım bakalım neler olmus,

Dr.ıbrahim Saraçoğlu Kilo almak isteyen erkek ve kadınlar için kür hazırlamış.Doktor Saraçoğlu’na göre erkek ve kadın için ayrı kür uygulamak gerekiyormuş. ben hepsini yazıcam belki eşleri zayıf olanlar içinde bilgi olsun diye

Kadınlar için kilo alma yöntemi:
Sabah:
Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında yarım bardak su ile çiğnemeden üç-dört adet karanfil yutulur. Yedi gün tamamlandıktan sonra aşağıdaki kurallara uyarak küre başlanır.

Öğlen Arası:
- Tüketeceğiniz ne tür et (koyun, dana, balık veya tavuk) olursa olsun beraberinde orta boy büyüklüğünde ızgarası yapılmış veya pişmiş domates tüketilmesi gerekir.

-Öğünlerde sadece normal buğday ekmeği tüketilir (beyaz ekmek, kepeksiz).

- Her gün bir ay boyunca on-onbeş adet antep fıstığı tüketilir.

- Meyvelerden daha ziyade taze beyaz üzüm ve muz tercih edilmelidir.

- Her öğlen yemeğinde mutlaka bir adet haşlanmış patates tüketilmelidir.

- Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca eksik olmamalıdır.

Akşam:
- Her akşam yemeğinden iki saat sonra, bir fincan melisa çayı içilmelidir.

- Hangi meyveyi tüketirseniz tüketin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğradıktan sonra tüketilmelidir.

-Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka bol tarçın serperek tüketilmelidir.

-Kendiniz evinizde kek veya süt ürünlerinden tatlı yapıyorsanız mutlaka biraz fazlaca tarçın ilave ediniz.

-ış yerinizde veya evinizde, sofraya yalnız oturmayınız.

-Her gün 20 dakika mutlaka yürüyüş yapınız. Zamanı önemli değil. Ancak, her gün bir ay boyunca, aynı saatlerde yürüyüş yapmaya özen gösterin.

Not: Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.Turşu, karabiber, acı biber ve sütten uzak durunuz .En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.Her türlü kaymak ve katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır.

Erkekler için kilo alma yöntemi:
Sabah:
Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında bir su bardağı suda baş parmak büyüklüğünde iki adet kökzencefil 6 dakika demlenip içilir. Öğütülmüş kökzencefil bu amaç için uygun değildir.

Öğlen:
- Her öğlen yemeğinde mutlaka bir adet haşlanmış patates tüketilmelidir.

- Tüketeceğiniz ne tür et (koyun, dana, balık veya tavuk) olursa olsun, üzerine bolca kekik serpip tüketiniz.

- Öğünlerde sadece normal buğday ekmeği tüketilir (beyaz ekmek, kepeksiz).

- Her gün bir ay boyunca on-onbeş adet antep fıstığı tüketilir.

- Meyvelerden daha ziyade taze beyaz üzüm ve muz tercih edilmelidir.

- Tüketilecek patetesin üzerine kimyon mutlaka serpilmelidir.

- Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca eksik olmamalıdır.

Akşam:
- Her akşam yemeğinden iki saat sonra, bir fincan kuşburnu çayı içilmelidir.

- Hangi meyveyi tüketirseniz tüketin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğrandıktan sonra tüketilmelidir.

- Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka üzerine limon sıkılarak tüketilmelidir.

- Limon sıkılmış tatlı mutlaka yemekten önce aç karına tüketilmelidir. Tatlının üzerine normal öğününüze devam edebilirsiniz.

-ış yerinizde veya evinizde, sofraya yalnız oturmayınız.Her gün 20 dakika mutlaka yürüyüş yapınız. Zamanı önemli değil. Ancak, her gün bir ay boyunca, aynı saatlerde yürüyüş yapmaya özen gösteriniz.

Not: Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.Turşu, karabiber, acı biber ve sütten uzak durunuz .En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.Her türlü kaymak ve katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
selam herkese ramazanınız mübarek olsun
tartıldım bugün 50 kilo olmuşum okadar ye ye yalnızca 1 kilo almışım naniknanikneyse oda iyi birden olmaz heralde hedefim de 53 3 kilo daha alsam yeter akşama kadar uğrayamam belki yarına.s sizde kilolarınızı yazın arkadaşlar yarın yeni liste yapmaya çalışacağım vaktim olursa hepinizi öpüyorum iyiki varsınızopuyorumnanaktan

selam kızlar iyi ramazanlar hepinize bügün kmse yok buralarda hepimiz oruçlıyuz sanırım bu ilk gün zor geçiyo biraz bana sankim acıktm neyse iftara bol bol yeriz belki ramazanda kilo bile alabiliriz

selam kızlar iyi ramazanlar hepinize bügün kmse yok buralarda hepimiz oruçlıyuz sanırım bu ilk gün zor geçiyo biraz bana sankim acıktm neyse iftara bol bol yeriz belki ramazanda kilo bile alabiliriz

Sahurun ılk gunu oldugu ıcın oyle cok fazla yıyemedım ve uyuyamadımda alısık olmadıgın bı saatte yıyınce rahatsız oldum uyuyamadım tabı, suan aclık hıssetmıyorum gayet rahat gecıyor ıstanbuldayım aksam ama ıftara tekırdaga gıdıcez hafta sonu kalıp donucem:)

Sahurun ılk gunu oldugu ıcın oyle cok fazla yıyemedım ve uyuyamadımda alısık olmadıgın bı saatte yıyınce rahatsız oldum uyuyamadım tabı, suan aclık hıssetmıyorum gayet rahat gecıyor ıstanbuldayım aksam ama ıftara tekırdaga gıdıcez hafta sonu kalıp donucem:)

aaa ne güzel bende tekirdağlıyım çok severim tekirdağyı ama istabbuldayım tabi babam oralı benim sen tatil için gidiyosun sanırım

bugun kılolar soylenecektı ne haldesınız bakalımm...

ben 46,500 den 47,500 e cıktım 1 haftada.. sızlerıde gorelımkızlar... 1 kılo daha alırsam o zaman moralım daha cok duzelıcek bu hafta da buna calısıcam.. ben oyle abur cubur pek yıyemıyorum sadece aksamları yemek yıyıp yatmam lazım yemek dedgıım kek yada ekmek arası bısey meyve suyuyla..

berfinbilgen miniğin hazıladığı listede benim de adım vardı
beni neden yaptığın listeye eklemediğini sorabilir miyim?
herkesi almışsın beni almamışsın...

ESKı TABLO
.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:46...........1.63
.berinbilgen----------------------:44............1.60
.zübeyda-------------------------:49............1.60
sehnsucht06.....................40............1.60
eminik.............................53...........1.67
angelnr-----------------------------43...........1.65

YENı TABLO KıLO HEDEF
cemredeniz--------------------47.5..........51 :hooray:alkisalkisalkis
zübeyde------------------------50-------------53 :hooray:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
eeeeeee nerdesiniz kızlar niye kilolar yazılmıyor bir cemredenizle benmi varım şimdi hadi ama herkes kilosunu ve hedefini söylesin

Back