• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam kızlar.Bende !!!!kilo almak isteyenler!!!! grubundanım.Fakat ramazan olduğu için listeye adımı yazdırmaya çekiniyorum.Kilo alacağımı sanmıyorum hiç :( Siz ramazanda kilo almayı başarabildinizmi??

Son düzenleme:
aaa yapmamm mı sıze mucıze bulcam kılo almak ıcı nnapmamıs lazım dıyeee :) saka maka saol caanımm ardaslar destegınızı beklıyorummmmmmmmmmm

kızlar bu arada sahurda tok tutsun dıye ne yıyelım yaa yumurda dısında bılgısı olan varmıı

Selam kızlar.Bende !!!!kilo almak isteyenler!!!! grubundanım.Fakat ramazan olduğu için listeye adımı yazdırmaya çekiniyorum.Kilo alacağımı sanmıyorum hiç :( Siz ramazanda kilo almayı başarabildinizmi??

sen katıl aramıza boşveeeer kiloyu ben bir haftada aldığım 1 kiloyu iki günde vermişim nasıl iş bende anlamadım valla 49 olmuşum ideal kilomu değiştirecem bu gidişle 50 yapacağım nasıl olsa 50 yi geçemiycem bari 49-50 oluyum

ben de geldim.sevinmeli miyiz :icecream: ben de kilo almak istiyorum.ben de zayıfım.ben de hedef koymak sizle yarışmak istiyorum.rekabet.fight.ben de varımmsositosositosositososito

bide bişey söylicem yazdıklarınızın bi kısmını okudum XXXXXXX vs vs..aklım karıştı..biriniz bana deyinki şunları şunları al şunları şunları iç ye vallahi içinden çıkamam:1shok:bekliyorum cevabınızı allahm kilo alcm kilo alcm:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
bi çay kaşığı içmem gerekiyor diğ mi?ben sanki öyle okumuştum ..siz daha sonradan ölçeğini arttırıyor musunuz ?yemek öncesi yemek sonrası?kahvaltıdan sonra bi çay kaşığı içtim b vitaminim de var XXX sizin tavisye ettiğiniz başka bi iştah açıcı vitamin varsa söyleyin onu alırım.uykum geldi ama şuruptan mı gece uykusuz olduğumdan mı bilmiyorum..inşallah iştahımı açar yoksa ben kilo alamayan biri değilim tamamen yemediğimden..görüşürüz kızlar berfinbilgen:1hug:

bi çay kaşığı içmem gerekiyor diğ mi?ben sanki öyle okumuştum ..siz daha sonradan ölçeğini arttırıyor musunuz ?yemek öncesi yemek sonrası?kahvaltıdan sonra bi çay kaşığı içtim b vitaminim de var XXX sizin tavisye ettiğiniz başka bi iştah açıcı vitamin varsa söyleyin onu alırım.uykum geldi ama şuruptan mı gece uykusuz olduğumdan mı bilmiyorum..inşallah iştahımı açar yoksa ben kilo alamayan biri değilim tamamen yemediğimden..görüşürüz kızlar berfinbilgen:1hug:

hayır canım surubun ıcınden cıkan kasıkla ıcıyorsun olcu odur, eger oruc tutumuyorsan ac karnına ıcıceksın, ılk kullanımdan ıtıbaren ıstahının yavas yavas acıktıgını mıdenın kazındıgını hıssedıceksın merak etme, bence vıtamınde alıyormussun onun dısında baska bır ılac kullanma derım, yedıklerıne gelınce kalorili seyler tuketmenı tavsıye ederım onlara agırlık ver

koydum ölçeğe ama çok fazla gibi geldi ilk günden ilk nası bişey olduğunu göreyim diye bide önce çay kaşığıyla başla daha sonra arttır tarzı şeyler yazıyor gibi geldi eski konuşmalarınızda,aç karnına içiliyor demek.öğlen yemekten önce içeyim o zaman,sigarayı da bıraktım,kahveyi de azalttım,hem çay da içmiyorum benneyaptımki
en son 2 hafta önce 45.200 falan geliyordum o zamandan bu zamana bişey değişti mi bilmiyorum aynı gibiyim boyum 1.64,51-52 kilo olmak istiyorum ben daha fazlası da kabulumdür,bide sanki bi almaya başlarsam devamı gelicekmiş gibi geliyor geçen sene bi diyetisyene gitmiştim yıllardır vücudunun alışık olduğu bi kütlesi var çok yemek yemeyen birisi için onu aşmak zordur ama aştığın zamanda kolay kilo alırsın demişti bence bu herkes için geçerli bi alsalar en azından alabildiklerini görseler herşey olacak ama bide bunun stresini yaşamak iyice işi çıkmaza sokuyor ben burda alamıyorum alamıyorum diye yakınan arkadaşlar gördüm yapmayın arkadaşlarbenneyaptımki:olmaz:

biraz sabır:hooray:

YENİ TABLO KİLO HEDEF
cemredeniz--------------------47.5..........51 :hooray:alkisalkisalkis
zübeyde------------------------50-------------53 :hooray:alkisalkisalkis
çokmasum---------------------47------------52:hooray:alkisalkisalkis
ebişim---------------------------53------------60alkisalkisalkis
eminik--------------------------53-------------56alkisalkisalkis
minik----------------------------41-------------48
berfinbilgen-------------------42--------------48
paingi---------------------------43--------------50
cranky-------------------------49---------------55
yemyeşil----------------------41---------------50
katy-----------------------------45---------------52

kızlar oruca daha bugün başladım zaruri nedenlerden dolayı....
yediğim halde 1 klo vermişim inşallah daha fazla vermem sahurda tıka basa yedim

kızlar selam napıyorsunuz nasıl gıdıyor.. bnm uzerımde (reglı oldugumdan dolayı sanırım) bır kırgınlık var ıstahsızlık var.. bırde usengeclıgım basladı yıne ya hazırlayım yemek ölum gelıyor off 1 kılo almıstım vermesem barııı.. tartılamıyorumda tartımız servıste bılıyorsunuz.. mrktan catlıcam ya..

neysee kendımı zorlayıp yemem lazım ay su 48,500 ü bir gorseydım gerısı gelıcek ama

ya ben XXX sadece gunde bır kere tatlı kasıgıyla ıcıyorum aynı olcudeler ıcınden cıkan kasıkla ..
neyse.. acep ıkı keremı ıcsem gunde kızlar ne dıyorsunuzzz?

15 gündür neler yapmadımki yaaa sonuç sıfır.... hiç kilo almamışım.deli olcam. bari şu XXX alayım onu son çare olarak düşünüyordum...mafoldumben

kızlar oruca daha bugün başladım zaruri nedenlerden dolayı....
yediğim halde 1 klo vermişim inşallah daha fazla vermem sahurda tıka basa yedim

allah kabul etsin canım yemek yediğin halde 1 kiloyu nasıl verdin zübeyde ya bende zayıfladım gibi geliyo tartılamıyorum tartımın içine su kaçtı banyoda ama hissediyorum verdiğimi hemde çok yiyyorum tatlı süt ekmek yiyemiyorum işte hiç sevmiyorum ekmeği allah bize kolaylık versin şekerimcokacimcoook

ya ben XXX sadece gunde bır kere tatlı kasıgıyla ıcıyorum aynı olcudeler ıcınden cıkan kasıkla ..
neyse.. acep ıkı keremı ıcsem gunde kızlar ne dıyorsunuzzz?

cemredeniz sen içiyomusun o şurubu hala ben bıraktım çünkü içince ölü gibi uyuyodum brncr bir ölçek yeterli diye düşünüyorum ama sen bilirsin bünyen kaldırıyo ise günde iki ölçek aç karnına iç ben tatlı kaşığı ile içmiştiim birdaha kendime gelemedim şurubuda eşim çöpe atmışdelikafadulden

amin canım sağol bi anlasam nasıl verdiğimi adet öncesi insanın iştahı çok açık oluyor canı tatlı yemek istiyor adet olduktan sonra sancı sinir üstüne iştahta gidiyor yemeye gayret etim hatta yedimde ama abur cubur yiyemedim sinirlide olunca gitti gittiiiiiiiiiiiiiiiii kilom 1 kilo ama bizim için nekadar kıymetli bakalım oruçluken nası olacak

Back