- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.121
Üye Adi.........................Kg...........Boy.............Olmasi Gereken.............Kalan
nb2836--------------------------:48-----------1.75----------------------66-------------------------18.
ebişim---------------------------:53-----------1.72----------------------63-------------------------10
ofyaoff----------------------------:47----------1.67----------------------59-------------------------12
nutella----------------------------:46----------1.66----------------------58-------------------------12
cemredeniz---------------------:46.5-------1.66----------------------58,5----------------------11,5
minik------------------------------:41----------1.62----------------------54-------------------------13
çokmasum----------------------:46----------1.63----------------------55---------------------------9
berinbilgen----------------------:44-----------1.60---------------------52--------------------------11 ( hedef 48-49 )
zübeyda-------------------------:49-----------1.60---------------------52----------------------------3 (53)
angelnr----------------------------43-----------1.65----------------------?-----------------------------? ( hedef 48 )
yeni listemi yapsak acaba kafalar karışmadan yeni listeye yalnızca şimdiki kiloyla hedeflari yazalımmı sizde fikrinizi söyleyin yarında kilolarla beraber hedefleri söyleyin cumarteside tablounun yeni halini yazarız olurmu arkadaşlar
Merhaba kızlar.Geçmiş olsun Minik..
1 ay sonra düğünüm var 170 boyunda ve 43 kiloyum acil alabildiğim kadar kilo almam lazım napıcam ben(
minik cok gecmiş olsun ama bu sorunların ıcın bı dr gorun bence
geçmiş olsun minikcimm... aman kılona yansımasın buuu
berfinbilgen tablo için sağol benim hedefimden 52-53 zaten buarada hedefe en yakında benim
cemredeniz seni çok azimli gördüm devam devam
minikcim canım geçmiş olsun bu aralar ben iki haftada bir hasatlanıyorum yaa sinir olluyorum ik doğum yaptım hala sancılanıyorum
bugün iştah yok yemek yiyemiyorum çooook yorgunum uyumak istiyorum yalnızca ama uyuyamıyorum çocuklardan ama aldım heralde bu aralar çok yüklendim birden sanki açlıktan çıkmış gibiydim yarın tartılacağım sizide bekliyorum almadıysak canımızı sıkmıyalım vermeyelimde
zayıf insanlarada yemek yemek işkence sanki usandım valla yemekten bugün mola verdim yarın tabloya göre hızlanırız yeniden
kızlar selam minik geçmiş olsun canım bende aynı dediğin gibi ayda iki kez adet oluyodum çok yoğun ve sancılı geçiyodu adetim doğum doktoruma gittim doğum kontrol hapı verdi bana 3 aydır içiyorum sende git bir görün kanama çok kilo verdiriyo hayatım ben bilirim çok zayıflamıştım o aralar 40 kiloya düşmüştüm en yakın zamanda git doktora önlemini al tekrar geçmiş olsun
selam kızlar iyi ramazanlar hepinize bügün kmse yok buralarda hepimiz oruçlıyuz sanırım bu ilk gün zor geçiyo biraz bana sankim acıktm neyse iftara bol bol yeriz belki ramazanda kilo bile alabiliriz
Sahurun ılk gunu oldugu ıcın oyle cok fazla yıyemedım ve uyuyamadımda alısık olmadıgın bı saatte yıyınce rahatsız oldum uyuyamadım tabı, suan aclık hıssetmıyorum gayet rahat gecıyor ıstanbuldayım aksam ama ıftara tekırdaga gıdıcez hafta sonu kalıp donucem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?