Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar yaa ben abur cubur yıyemıyorum yanı oyle oturupta cıkolata fln yemem.. kırk yılda bır .. ne yesem abur cubur olarakk kı bana kılo aldırsın sız neler yıyorsunuz abur cubur olarak .. herkes yazsında ılham alalım ne dersınız

Üye Adi.........................Kg...........Boy.............Olmasi Gereken.............Kalan

nb2836--------------------------:48-----------1.75----------------------66-------------------------18.
ebişim---------------------------:53-----------1.72----------------------63-------------------------10
ofyaoff----------------------------:47----------1.67----------------------59-------------------------12
nutella----------------------------:46----------1.66----------------------58-------------------------12
cemredeniz---------------------:46.5-------1.66----------------------58,5----------------------11,5
minik------------------------------:41----------1.62----------------------54-------------------------13
çokmasum----------------------:46----------1.63----------------------55---------------------------9
berinbilgen----------------------:44-----------1.60---------------------52--------------------------11
zübeyda-------------------------:49-----------1.60---------------------52----------------------------3

**Buda Benim hazırladıgım bır tablo arkadaslar ılave etmek ısteyenler yazdırabılırler....

nasılsınız kızlar kilo almalar falan iyimi

merhaba nasılsın canım bende tartılmadım bir haftadır evde tartı bozuk bide bugün eczanede tartılıcam ama almışmıyımdır sanmam vallahi bu aralar takmıyorum sanki kiloyu böylede beğeniyorum kendimi ama alsam biraz daha daha iyi oluca canım bugün oğlumla gezmeye gidicem yarın burda buluşuruzyine:içelim:

yok kızlar ben verıcem kesın yarından ıtıbaren haberınız olsun kendımı ıı hısetmıyorum cunku bu arada kılo flan alamıytorum kalorı hesaplayarak ekstra camfıstıgı mısır yapıyorum ama olmuyo yanı sadece aynı kıloda sabıt kalmmaı saglıyo okadar (

benim 9 kilomu almam gerekiyo amanınn burda en kolay zubeydanın kilosu belki bu hafta olmuştur bile bakalım ne olacak yarın merak ediyorum eline sağlık berfinbilgen uğraşmışsına.s.

benim 9 kilomu almam gerekiyo amanınn burda en kolay zubeydanın kilosu belki bu hafta olmuştur bile bakalım ne olacak yarın merak ediyorum eline sağlık berfinbilgen uğraşmışsına.s.

sagol canım ama bunlar fazl ideal kilo icin bence siz 3-4 kilo eksigini dusunun her zaman, neden diceksiniz mesela benim boyum 1.60 ve 55 olmam lazım ama bakıyorum 55 balık etlı olurum ben oyle ıstemem mesela 50 benım ıcın ıdeal dıye dusunuyorum yanı bu acıdan bakanlar varsa 3-4 kılo gıbı asagı cekebılırler ıdealını

selam kızlarrrrr.. evet bu tablodakıler abartı bence.. mnetten hesaplatınca oyle cıkıyor .. ben sadece 3 yada 4 kılo almak ıstıyordum 46,500 ıle baslamıstım 1 kılo fln aldım ama daha alamıyorum oglumun pesınde kosmaktan (

ya dondurma fln kılo aldırıyormuu ben cok sevıyorum da evede aldım dolapta duruyorlar dun bırıını yedım hergun ıkı tane yıyem o zaman :))

slm canım, sporda yapın dıyorlarya dıyetısyenler onu spor yerıne sayıcaksın, harcadıklarını fazlasıyla yerıne koyabılmek onemlı ama ıstah olmayınca mıde kucuk olunca oda olmuyor ancak dengelıyoruz buda yerımızde saymamıza neden oluyor,

Üye Adi.........................Kg...........Boy.............Olmasi Gereken.............Kalan

nb2836--------------------------:48-----------1.75----------------------66-------------------------18.
ebişim---------------------------:53-----------1.72----------------------63-------------------------10
ofyaoff----------------------------:47----------1.67----------------------59-------------------------12
nutella----------------------------:46----------1.66----------------------58-------------------------12
cemredeniz---------------------:46.5-------1.66----------------------58,5----------------------11,5
minik------------------------------:41----------1.62----------------------54-------------------------13
çokmasum----------------------:46----------1.63----------------------55---------------------------9
berinbilgen----------------------:44-----------1.60---------------------52--------------------------11 ( hedef 48-49 )
zübeyda-------------------------:49-----------1.60---------------------52----------------------------3
angelnr----------------------------43-------------?------------------------?-----------------------------? ( hedef 48 )

ekledim canım, iyi tatiller

olması gereken kısmını degıstırıp bızım ıstedıgımız hedefledıgımız kıloları yazsan daha uygun olmaz mı .. o kadar kılo nasıl alcezz bacım bızz 11 kılo dıoo :))))

bnmn hedefım 50 yada 51 sen 50 yaz sımdılık o kadar olsamda yeter... ay acıl hemen kalkıp bıseyler yemem lazım ogle yemegını atladım bugun havuzda bıseyler atıstırdım .. olmadı ama sımdı bak buuu
:kendı kulagını ceken smıleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…