• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

valla yıllardır o kadar bunaldımki hiç gözümde değil artık parası pulu gerçi annemlerin şimdiye kadar aldığı ballar yok hazırlattıkları karışımlar milyarları buldu onun için fiyatı uygun aslında
para yine kazanılır ama ne sağlık ne cilt geri gelmez. tek işe yarasında ben milyarlara razıyım
du bakalım 40la başladım eylülün 1 ine kadar tartılmıycam 1 eylülde bakcam duruma inşallaahhhh işe yarar

valla yıllardır o kadar bunaldımki hiç gözümde değil artık parası pulu gerçi annemlerin şimdiye kadar aldığı ballar yok hazırlattıkları karışımlar milyarları buldu onun için fiyatı uygun aslında
para yine kazanılır ama ne sağlık ne cilt geri gelmez. tek işe yarasında ben milyarlara razıyım
du bakalım 40la başladım eylülün 1 ine kadar tartılmıycam 1 eylülde bakcam duruma inşallaahhhh işe yarar

inşallah faydasını görürsün bende iran iksiri içiyorum ilk ay müthiş faydasını gördüm
ama şimdi içmeyi unutuyorum çok ondan sanırım aynı etkiyi göremiyorum

sabahtan beri her yediğim şeyin kalorisini not alıyorum :lepi:

kızlar ya bişey soracagım dut pekmezi varya memlekete gidince onu süte katıp içmeyi düşünüyodum.biraz orda bulmak baya kolayda.fakat bir arkadaş pekmezin kilo yapmadıgını sadece kansızlıga ıyı geldıgını soledı.ben bu kadar zayıf olmama ragmen masallah kansızlık bıle cıkmıyo.eger kılo yapmıyosa bosuna içmek istemiyorum...

Herkese merhabaaa, ben daha önce de bu başlığa geldim ama o aralar biraz da psikolojik olarak ii diildim hiç çaba gösteremedim. Ama şimdi kendimi toparladım ( başka sebeplerden dolayıydı yani ), artık kilo da alayım diyorum.. Herkesin aaa ne zayıfsın, biraz kilo al, bele bakk vs vs vs demesinden o kadar daralıyorum kiiii. Şu XXX yi duymamıştım iyi oldu duyduğum söyleyen arkadaşa teşekkürler :) Kızlar ben 1.65, 42-43 arası değişen bi kilodayım, liste gördüm beni de eklerseniz çok sevinirim ismim de Nur :) Umarım şöyle 1 ayda 2 kilo filan da olsa alırımm, kışa biraz moralle başlayayım... Herkese sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ya benim anlamadığım bir mevzu var.
Hani biz kilo almak için bol kalorili şeyler yiyoruz ya mesela antep fıstığı küçük ama çok kolorili.Onu yeyince mesela 1 avuç okadar küçük şey bize nasıl kilo yaparki karnımızı bile doyurmuyor anlamıyorum?

onemli olan karorisi yuksek olmasi canim, normal yedıgın yemek ogunlerını zaten yıyosun ama yeterlı yıyemedıgın ıcın gunluk kalori ihtiyacını karsılamıyor o yuzden kılo alamıyorsun ama bu ekstra kalorılı seylerı yıyınce tamalıyor hatta artıya gecıyor yanı maksat ekstraları cok yemek degıl kalorı mıktarı

canım uyku uyumamda manim yok diyorsan eğer XXX şurup al fiyati 3,5 lira falan amaben kullanamadım küçük çocuğum var gözümü açamadım içince o yüzden bıraktım ama gerçekten iştah açıyo

canım sen kendıne gore bakıyorsun olaya ama ebısımın boyuna gore kılosu az bana gore ıdeal olması gereken kılonun altında,

şimdi kullandığım XXX baktım 1850 kalori(3 ölçek)+710ml süt(150 kalori) tek seferde
ben bu kadar içemiyorum
yaklaşık 4000 yerine 2800-3000 kalori alıyorum günlük
ya inşallah olur ama çok yemek yiyemiyorum hele kahvaltıyı hiç sevmiyorum
midem almıyo sabah kahvaltı yapabilmek için ne yapmak lazım??

canım o toz ıcıceklerın hepsı bos ben cok kullandım dıyetısyene gıtmeden once, en guzelı ıstah acıcı surup ıc daha ıyı yemenı saglarsın en azından ama tozlarda oyle bırsey yok,

minikcim oruç tutunca hepten aç kalmıyorsunki 3 öğün yerine iki öğün yiyorsun bir öğle yemeğini yemiyorsun ramazanda çoğu insan kilo alıyor yiyip yiyip yatıyorsun hem Allah ın emri biliyorsun Allah orucu şişmanlara emretmemiş ben ramazanda çok rahat oruç tutarım normalde açlığa dayanamam ama ramazanda rabbim sabrını veriyor heralde çok rahatım bizim yapacağımız miğdeleri küçültmemekopuyorumnanaktan

evet aynen oyle hele evde oturanlar ıcın daha ıyı kılo almak ıcın bence tabı sahuru ıyı yemek lazım, ben calıstıgım ıcın ve sahurlarda fazla yıyemedıgım ıcın kılo verırdım hep ama bu sene daha bır asılıcam vermek yerıne artıya gecmeyı planlıyorum kızlar:)

.nb2836---------------------------:48..........1.75
.ebişim---------------------------:53...........1.72
.ofyaoff----------------------------:47..........1.67
.nutella----------------------------:46..........1.66
.cemredeniz---------------------:46.5........1.66
.minik------------------------------:41...........1.62
.çokmasum----------------------:46...........1.63
.berinbilgen----------------------:44............1.60
.zübeyda-------------------------:49............1.60
sehnsucht06.....................40............1.60
eminik.............................53...........1.67
angelnr-----------------------------43...........1.65

kızlar cumadan sonra boyları yazmıycam hedefleri yazacağım

kızlarrr selammmmmmmmmmm napıonuzzz nasıl gıdıoo
ben ıkı gunde tam 1 kılo almışımm hafta sonum cok guzeldı mısafırlıklerdeydık yazlk yerlerde .. e oyle oluncada acık havada bırde onumuze geldıgı ıcın yemekler tam 1,200 almışım ama sımdı tartıldım
46,500 dum ya 47,500 e çıkmışım 2 gunde nasıl amaaa :))))

ha bıre yıyorum ben gecede nutellalı ekmek ve sut ıcıp yatıyorum . bırde aksam XXX ıcıyorum bı tatlı kasıgı o kadar tek sefer ıcıyorum dedıgım gıbı

bnm hedefım 51 yada 50 olabılmek .. cunku goguslerım ve kalcalarım yerınde maşallah sadece kollarım fln cok zayıf yuzum zayıf.. o kadar

ben ıkı gunde tam 1 kılo almışımm hafta sonum cok guzeldı mısafırlıklerdeydık yazlk yerlerde .. e oyle oluncada acık havada bırde onumuze geldıgı ıcın yemekler tam 1,200 almışım ama sımdı tartıldım

ha bıre yıyorum ben gecede nutellalı ekmek ve sut ıcıp yatıyorum . bırde aksam XXX ıcıyorum bı tatlı kasıgı o kadar tek sefer ıcıyorum dedıgım gıbı

nazar degmesın cok guzel boyle gıdersen kısa surede ıstedıgın kılona ulasabılırsın, bende bı ılerı bı gerı gıdıp duruyorum

cemredeniz böyle devam edersen 1 haftada 3 kilo alırsın 1 ayda 12 kilo amanın sonrada zayıflamak isteyenlerin foruma göndeririz seni şaka şaka maşallah nazar değmesin bende iki gündür acıkıyorum ama yemeye üşeniyorum bana nazar değdi herhal acık okuyun gı

canım o toz ıcıceklerın hepsı bos ben cok kullandım dıyetısyene gıtmeden once, en guzelı ıstah acıcı surup ıc daha ıyı yemenı saglarsın en azından ama tozlarda oyle bırsey yok,

yaa ne biliyim kız kesin alırsın diyip kuzenimde 1 ayda 3 kilo alınca deniyim dedim gerçi 2 gündür içmiyorum hatta doğru dürüst yemek bile yemiyorum acayipte keyifsiz ve halsizim stresten olsa gerek

inşallah faydasını görürsün bende iran iksiri içiyorum ilk ay müthiş faydasını gördüm
ama şimdi içmeyi unutuyorum çok ondan sanırım aynı etkiyi göremiyorum

sabahtan beri her yediğim şeyin kalorisini not alıyorum :lepi:

onu nerden alcaz canım aktardan falanmı hiç duymamıltım birde içinde ne var tadı nasıl..
ne çok soru sordum:kedi:

maşallah sakın verme geri bende tatilde alırım dönünce 2-3 gün içinde veririm

Back