Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ok zaman :) sabah aç karna 1 yemek k. çörek otunu havanda dövüp içine 1 tatlı k. bal karıştırıp yiyosunuz(bunu nette fln buldum ilk günlerde yaptım ama polen aldım onu yapıyorum ikiside aç karna olduğu için,birini tercih ediyorum,polen bitince çörek otunu yapcam)
polen içinse;1 tatlı kaşığı polene 1 tatlı k. bal katıp aç karna sabah yiyosunuz
kahvaltınızı yapıp( kahvaltıda reçel,ekmek,tahinli pekmez, az tereyağlı omlet vs. tercih edilebilir)
--- Günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum,bunu yatmadan önce yapmaya çalışıyorm
Ara öğünler yapın ( bende diyorum ama yapmadığım çok olyo :)
mesela ;İ
----1 bardak şekerli süt,içine 2 tatlı k. süt tozu ile, (bu öneriyi çok yerde buldum nette diyetisyen önerilerindendir süt tozu katıp içmemizi söylüyolar)
---- 1 bardak süt
8 adet bisküvi
10 fındık
1 yemek k. bal karıştırın iyice( rondoyla çekmiştim ben)
( ben cicibebe koyuyorum ama bu tarifi yalnızca bi kez yaptım çok kalorili olduğunu okumuştum,)
1 kase yoğurt içine 1 yemek k. reçel katıp yiyin üzerine tercihe göre fındık ceviz vs. serpin
--- veya meyveli 1 tatlı k. ballı,üzerine cevizli yoğurt olabilir
güzel kalorili şeyler bunlar hepsine uysam çok iyi olur aslında, hepsinide araştırmalarım sonucu notlarıma yazmıştım ordan geçirdim buraya
umarım işinize yarar...
son olarak kilo almak isteyenler için bi kaç meyve önerisi bulmuştum.Bunlar ;
--Taze beyaz üzüm
--Muz
bu kadaar :) :) ..buyrunnnnnnnnn

ablamdaa benım gıbı zayıf hatta benden dahaa fazlaa bu dedıklerının hepsını uyguladıı fazlasıylaa amaa hıcc bı sonucunu goremedıı.kimisi ıstahsızlıktann kilo alamıorr amaa kimisidee bünyee yüzündenn...istee bendee o bunyee yuzundenn zayıf olanlardanım ıstahım yerındee yeme problemım pek yok bu yuzden yeme seklı hakkındaa deildee kullandıklarıı cesıtlıı şeylerlee ne bilim bı tozz yadaa bı ıcecek karısımı falan.. bunlarlaa kılo alanlarınızz varsadaa yazsın lutfenn..

yok cnm ben ezelden beri zayıftım ( ama tabi bu ara daha çk zayıfladım ama başka nedeni var..rouccutne iel bi nedeni yok :))

siz bilirsiniz ben yazdım, öyle şeylerin ne kadar zararlı olduğunu hergün duyuyoruz, hormonal dengemizi vs.bozacak bu seferde
biz bu topicte doğal yollardan kilo almaya çalıştık aramızda çok alanlar oldu,bende çok uygulamadım bunları ve uyguluycam elimden geldiği kadar

arkadaşım poleni balı aç karnına yeme bence bunlar kuvvetli ürünler olduğu için seni tok tutacaktır....tok karnına yemen daha etkili olur bence....ben tok karnıma tüketmeye başladığımda istediğim etkiyi gördüm....

bende tabi hap falan demiorumm cnm amaa meselaa bı arkadass omega 3 kullanmıss vee 13 gunde 2 kg almıs onu denemeyı dusunuorum bende

Yalnız sitede yeni olduğunuz için bilmiyorsunuz snaırım msn adresi,link ve telefon numarası vermek yasak....

Son düzenleyen: Moderatör:

kullanımında aç karna yazıyodu, yemeklerden 15 dk önce şeklinde,iştah için de olabilir blki aç karna, bende tok tutmuyor o şekilde..
omega 3 balık yağında var, veya haftada en az bir kez balık tüketin diyolar omega 3 için ama ben yapmıyorm ..

kızlar (bal polen ve arı sütü) diye bişey varmış kilo aldırıyomuş aranızda kullanan ya da kullanıp da yararını gören var mı??

mrb ben 17 yaşındayım ama dier yaşıtlarıma göre zayıfım 46 kiloyum :S asLında boyuma göre pekte zayıf gözükmüorum ama ben yinede kilo alıp birazda boyuma gitmesini istiorum fakat göbeğim çıksın istemiorum.nasıL besLenebiLirim acba yardım edermsinz.

Arkadaşlar bende kilo almak isteyenlerdenim. Ben yemiyorum o yüzden kilo alamıyorum. Yediim zaman 500 gr bazen 1 kilo bile alabiliyorum ama yemeği kestiğim anda düşüyorum. Uzun süredir öğle yemeğş kavramım yok akşam yemeklerinde atıştırma tarzı. Sabah bir poğaçayı bile bitiremiyorum ama bu aralar sitresliyim ve huzursuzum nedensiz bir şekilde o da neden olabilir. Pekmez aldım sadece bir kaşık içip bıraktım. Çok yediğimde midem bulanıyor ya da bulanacakmış gibi oluyor. Ama gerçekten bir öğle yemeğinde fazla yediğimde ilk birkaç dakika bulantı hissi yaşasamda derin nefes alınca geçiyor rahatlıyorum alıştırsam kendimi hep öyle yemeye belki bulanmaz hiç. Bir de zorlamak gerekiyor ne olursa olsun. Yavaş yemekte az yemek yemeye neden oluyor. Çok yavaş yediğimizde doydu sinyali beyne çok çabuk iletiliyor ve bizde az yiyoruz. Oysa biraz daha çabuk yiyebilsek hemen beynimiz o sinyali veremeyecek ve daha fazla yiyeceğiz. Ben çabuk yediğimde dah fazla yiyorum ve biliniyor kiş çabuk yiyenler kilo alırlar. Ana öğün dışında ara öğünde yemek gerekiyor, kraker, bisküvi, meyve ve kuruyemiş herneyse. Ana öğünleri atlamamak gerekiyor aslında ama ben hiçbir öğünü tam yemiyorum ki zaten ara öğün kusur kalsın. Süt, yoğurt hiç aram yok. Bir de alınan kiloyu korumak mesela. Bir iki kilo alıyorsun sonra bir öğünü kaçırsan direk düşüyorsun. Sanırım bu yemek düzenini alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Ancak çok yediği halde kilo alamayanlar doktora gidip troid bezlerine baktırmalılar. Metabolizma ve o bezlerin çok etkisi var tedavi edilince kilo alnıyormuş. Ben artık kilo almak istiyorumm. Ve bunun için kendimi zorlayacağım. Sevdiğim yemekleri yapıp yiyeceğim. Ara öğünleri kaçırmayacağım. Hatta hangi saatte yiyeceğimi not alacağı alarm kuracağım ve ders gibi uygulayacağım. Heralde bir süre sonra alışkanlık halini alır. Ve eğer hep aynı saatte yerseniz aynı saatte acıkırsınız. Ben tatilde hep aynı saatte ve düzenli yemiştim geldiğimde bir süre öyle gitti sevinmiştim ama sonra yine eski halime döndüm. Bir süre sonra o saat geldiğinde otomatikman acıkacaksınız. Mühüm olan bunları uygulamak. Ama asla fast food ile değil. Kilo almak yağ depolamak değidir. Bir taraftan sağlığınızdan olmayın. Salata da yiyeceksiniz, mantıda. Ama evde yapacaksınız. Sadece salatanız yağlı ve limonlu çok çeşitli olacak. Kuruyemişte yiyeceksiniz. Ben bir kaç ay sonra kilo aldığımı inşallah yazacağım buraya. Umarım uygulayabilirim.

dejavu_one cnm yha snnle aaaynı şeyleri yaşıyoruz..bnmde hiçiştahım yok yesem alcam ama..bi türlü düzgünce öğünlerimi de yemiorumö naocam bilmem bnde artık yavaş yavaş yemeklerimi çoğaltcam..önceden 1 tabak yemeği bile bitiremezdim mesela şimdi tabağımın hepsini bitirmeye gayret ediyorum buna alıştıktan sonra da 2 tabağa vs. yükseltcem..yemeye yemeye midemiz küçülüo galiba canımız istemio yemeği ya bde sayfanın başına reklam vermişler gürdünüzmü kızlar 1 ayda 8-10 kilo alın diye nası bişey acaba denesek mi aa düşünen yada bilken varmı??? :S

kızlarr 2 haftadır iran iksiri içiyorum ve kullanaya başladıktan 3-4 gün sonra iştahım acayip arttı
sürekli bişeylr yemek istiyorum resmen midem kazınıyor ve bugün kilo almaya başladığımı farkettim tartıldım 2 kilo almışım bu beim için büyük bi başarı gerçekten
bi kutusu 1 ay gidiyormuş bitince yenisini alıcam hemen bakalım sonuç ne olacak

kızlar süt-bal-tereyağı-pekmez karışmı varmş yeni öğrendim.ama düşününce biraz kötü gibi geldi bana ama acaba kullanan varmı aramızda? işe yarıyorsa denerizz

hayır canım okuyunca ıgrenc gelıyor ama ben denedım kısın ve ınanılmaz etkısını gordum mutlaka denemenı tavsıye ederım tadıda dusundugun gıbı degıl bal herseyo ortuyor bal tadı alıyosun

merfur alıntı: kızlar mrb bende bugun bulk aldım gunde 2 3 kere süte karıstırılıp ıcılen bır toz ..cok guzel bı tadı var... sonuc nolcak bakalım.benım boyum 1.72 kılomsa 53.kendımı cok zayıff gormesemm bılee herkesınn ne kadar zayıfsın demelerınden bıkmıss durumdayım.aslında mılletın cenesını kapamak ıcındee kılo almak ıstıorımm cunku bu ınsanlarr adamı bunalımaa sokar..

canım onuda kullandım ıstıkrarlı kullanmazn sonucu alırsın ama duzenlı ve uzun soluklu kullanman gerekıyor bulku

Son düzenleme:
bu arada kızlar ben 1 hafta mardındeydım dun geldım, ılk defa gıttım 45 derece sıcak bırde hastalandım hava degısımınden aldıgım butun kıloları gerı verdım ınanılmaz derecede moralım bozuk, yanı basladıgım yere gerı dondum dun tartıldım sok oldum, yıne ugras dur tekrar gerı alabılmek ıcın bu zayıflık ne kadar kotu yarabbı yap yap en ufak bıseyde hop gerı don ay cok moralım bozuk kızlar yaa ((

aay bi baktım mda şöle iran iksirine gerçekten faydası var galiba yha bnde düşünüyorum ya bunu illa int.ten mi sipariş vercez ki bi yrdn gidip alamazmıyız :S kullanan arkadaşlar bni bilgilendirebilirmi bu konuda yararı oldumu nasıl aldınız?özelime msj atabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…