- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
ablamdaa benım gıbı zayıf hatta benden dahaa fazlaa bu dedıklerının hepsını uyguladıı fazlasıylaa amaa hıcc bı sonucunu goremedıı.kimisi ıstahsızlıktann kilo alamıorr amaa kimisidee bünyee yüzündenn...istee bendee o bunyee yuzundenn zayıf olanlardanım ıstahım yerındee yeme problemım pek yok bu yuzden yeme seklı hakkındaa deildee kullandıklarıı cesıtlıı şeylerlee ne bilim bı tozz yadaa bı ıcecek karısımı falan.. bunlarlaa kılo alanlarınızz varsadaa yazsın lutfenn..
bencede yaa :)
ben sabah aç karna polen yiyorum bala katıp, ekmek yemiyorum ben pek fazla,yemeye çalışıyorum
ara öğün yapmaya çalışıyorum,yoğurt süt vs. yiyorum,sütün içine süt tozu katın diyo duymuştum kilo almak için bende öyle yapıyorum,günde 1 yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum, kahvaltılarda tahin pekmez yiyorum biraz..
siz bilirsiniz ben yazdım, öyle şeylerin ne kadar zararlı olduğunu hergün duyuyoruz, hormonal dengemizi vs.bozacak bu seferde
biz bu topicte doğal yollardan kilo almaya çalıştık aramızda çok alanlar oldu,bende çok uygulamadım bunları ve uyguluycam elimden geldiği kadar
sencerderen slm msjın dikkatimi çekti kilo almak istediğini söylemişsin.aslında önemli olan çok yiyerek kilo alman değil önemli olan dengeli beslenerek kilo alabilmen hergün yeterli ve dengeli besinleri vücuduna alarak kilo almanı hem kolay hemde zevkli hale getirebilmen.eğer istersen sana bu konuda yardımcı olailirim.tabi diğer arkadaşlarada.sadece kilo almak değil çoğu bayanında kabusu olan ve birçok hastalıklara neden olan fazla kilo alma konusundada yardımcı olabilirim.bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
arkadaşım poleni balı aç karnına yeme bence bunlar kuvvetli ürünler olduğu için seni tok tutacaktır....tok karnına yemen daha etkili olur bence....ben tok karnıma tüketmeye başladığımda istediğim etkiyi gördüm....
kızlar süt-bal-tereyağı-pekmez karışmı varmş yeni öğrendim.ama düşününce biraz kötü gibi geldi bana ama acaba kullanan varmı aramızda? işe yarıyorsa denerizz
ya bu iran iksiri nası ki nerde bulabilirim bide yan etkileri varmı :S ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?