Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar normal kılot dusunun ama popo kıısmları sungerden rahat guzel bısey 2 sene olcak nerdeyse kullanalı
bende kullanıyorum aarada ve memnunum..napayım kilo alamyorum bari onunla popo hevesimi alayım =(( .. boyum 1.70 ve 47 kiloyum.Allahtan birtk göğüslerim var ve kemiklrim iri..yani öyle cılız durmuyorum..soranlara 50 kiloyum diyorum inanıyolar..birtek size söyledim gerçeği =)) ama kilo almak istiyorum ya hemde çok ..bende ki iştah kimsede yok ama yine de nereye gidiyor bu yediklerim anlmadım..işten ayrılınca alırım diyordum ama evde oturmaktan daha çok zayıfladım..işyerinde düzenli yemekle daha çok almıştım..sporla kilo almaya çalışıyorum kızlar ama düzenli yapamıyorum..baka çarm yok gibi çünkü..

sporla nasıl kilo yapacan ki :uhm:
Kas yaparsın öyle sanırım.CADIARZU

cnm sen buralardamıdyn.bende seni kkya girmion sanıyodum.sahip çıkalım topicimize.bayadır kimsecikler uğramıodu buraya.gel sık sık eskisi gibi olurmu kuzum.

canım sporlada alınıyo hemde daha sağlıklı alınıyo kilolar.yağ olmuyo.kalıcı oluyo.mesela ben göbekten alırım ilk başta.iğrenç bi görüntü oluyo.çok geç dağılyo iki kat göbekle gesiom.o yüsden spor yapsam öle olmas.ama onada erinioki insan

Son düzenleyen: Moderatör:

bende sporla alayım ya taktiğini öğretin banada benneyaptımki
Eskisi gibi olurmu demek ne demek ya :1no2: küstüm valla.
:dilcikar:

bende sporla alayım ya taktiğini öğretin banada benneyaptımki
Eskisi gibi olurmu demek ne demek ya :1no2: küstüm valla.
:dilcikar:

ne alınıyon nan :mymeka: alla alla kalabalıklaşalım die uğraşıos heralde eskiden olduğu gibi sık sık gel demek istedim cicimcim.canlanalım biras diema.s

slm kızlar ,
yok olmuyo, alamıyorum ben bu kiloyu ya 5 kilo çok mu şey istiyorum. kafayı yiyecem.offfffffffffffffff

evet canım aslında benim de demek istediğim bu..
kas yaoınca da olduğundan daha kilolu gözükebiliyırsun..
ve böylece kimse sana ayy çok zayıfsın diyemez :dilcikar:
zayıf olduğu halde kaslı görünümü sayesinde çok fit duran bayanlar var ve olduğundan kilolu gösteren..
doğru egzersiz programı ile faydası olacağına eminim..

Peki bu doğru egzersiz programı neir.
Yani nerden yararlanıyosun.
Çok mu cahalım CADIARZU

e XXX surup kaydirigubbakcemile3 bide yanında b vitamini kaydirigubbakcemile3
YAAAaaa kızlar atın üstünüzden şu kötü enerjiyi
Kilo alacam diye sartlanın benneyaptımki

e XXX surup kaydirigubbakcemile3 bide yanında b vitamini kaydirigubbakcemile3
YAAAaaa kızlar atın üstünüzden şu kötü enerjiyi
Kilo alacam diye sartlanın benneyaptımki

ne güsel dedin canımmmm benim.
evet dios işte XXX b vitamini kulanın alın kilocukları.tecrübeye sabittir heralde

kesinlikle inanırımm benımde 4 yasında bır kardesım var amann evlere senlık bır lokma bısı yedıgı yk cocugunmirmirmirmir süt ve süt ürünlerini ağzına almıyor gun boyu yedıgı tek sey çay ekmek..topkek...arada çubuk kraker annem evde cınnet gecırıoo kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…