- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
sesinizi duydum bende geldim eskiye döndük demek :jeyyar:
ooo hemşomda gelmiş Şenizsesinizi duydum bende geldim eskiye döndük demek :jeyyar:
nerden aldın kaça aldın???kızlar normal kılot dusunun ama popo kıısmları sungerden rahat guzel bısey 2 sene olcak nerdeyse kullanalı
Tamam sekerim bugün bu topiğin doğum günü olsun :lepi:canım benim zati benim bu topic buraya girdiğim günden berü ekli aboneliklerimde.ama işte tek başına olmuyo iiki sen geldin beraberce hareketlendirek burayı olmamı.
yanlız ben bu ara XXX içemiom çocuk düşünüyosya bişi olur diye korkuyom içemeyincede sıfır iştah.ama gasa getirek birbirbirimizi.o sayede yeniyo valla.
en sinir olduğum şeyde sn çok zayıfsın hiç yemiyonmu açmı bırakıyolar seni gibi saçma salak şeeler.oysa kilolu birine sen çok şişmansın deniyomu.
bitek seni aynı durumda olan anlıyo
İyi olur valla iyi gaza geliyoduk hihoyyythee sedoşum hoşgeldin artık canlandırak burayıda demi.elele vereip alak şu kiloları yasa bomba hatunlar olarak girek.eskiden ne güseldi bura yine öle olucak.ben aysumu tugişime filanda seslenem bari
Taksımde ıstıklalde sırın aksesuar dı heralde unuttum yerın adını 20 tl aldım halada oledır
uff ya bende yakında evlenecem gelinliğin içine düzgün gireyim diye bi 50 olsam yetecek 5 eksiğim var Çok üzgünüm çoook ama moral bozmuyoruz hepimiz istediğmiz kiloya kavuşacaz inşallah.ve sağlıklı bi şekilde olacak bu.yasakkelimecanım ben geçen sene 44 kilydum 50 oldum azıcıkta geçtim hatta.sona stres filan düğün hasırlığı derken yine eski halime dönüverdim.uzun zamandır tartılmadım ama yine düşmüşümdür 44 e eridim resmen buhar olup uçucam yakında boyumda 1 63.
YENI INCI cnm markası 20 yl yasadıgn yer neresı ne bılım arstır yada XXX sıtesıne gır numarasını ara fabrıkanın satıs varsda kargo ıle alabılrısn belkı varsa ole bısı
İyi ki yazmışım o ilk msjı, canlandı burası tekrardn :) Ben de şu an 43üm, ilk hedefim 2 haftaya 45 olmak olsun o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?