Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

meraba arkadaşlar bende zayıfım ne acı dimibenneyaptımki.kilom 46 boy 160 yaşımda 31.. iki çocuğum var eşim iyi olduğumu söylüyor ama ben kendimi beğenmiyorum heralde oda üzülmüyüm diye öyle diyor neyse 18 yaşaıma kadar 48 kilodaydım 20 li yaşlardan sonra bi düşüş bi düşüş sormayın 39 kadar düştüm ayyyy çok feci bir şeklim vardı o günlere bakarak şu an iyiyim ama ben almak istiyorum tabi çevremdekilerde çok etkiliyo onlara noluyorsa buda beni sinir ediyor biri bana çok zayıfsın dese ogün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum geçen ay keçi boynuzu pekmezi içtim yatarkende süt içiyordum 49 a kadar çıktım sonra eşim keçiboynuzu yerine üzüm pekmezi almış oda beni zyflattı aldığım kilo iki haftada gitti tekrar keçiboynuzuna başladım 15 gün oldu her yemekten sonra 1 yemek kaşığı içiyorum yatarkende süt içiyorum tartılmadım ama işe yarıyor gibi eşim bana baskül almıyor:oklava: psikolojim bozulurmuş hergün tartılurmışım bugünde keçiboynuzu tozu ile b12 aldıracağım onlarıda kullanacağım bakalım nolacak bi gelişme olursa birde tartı bulup tartılırsam yazarım bu arada hepiniz çok hoşsunuza.s. inanın ilk defa bugün sayenizde zayıflığı takmadım yazdıklarınız ilaç gibi geldia.s hepsini okudum artık bende varım farkındayım çoook uzattım inşallh hedefim 55 :Saruboceq:ama daha hiç 50 olamadımsenağlama hoşşçakalın:a015:

meraba arkadaşlar bende zayıfım ne acı dimibenneyaptımki.kilom 46 boy 160 yaşımda 31.. iki çocuğum var eşim iyi olduğumu söylüyor ama ben kendimi beğenmiyorum heralde oda üzülmüyüm diye öyle diyor neyse 18 yaşaıma kadar 48 kilodaydım 20 li yaşlardan sonra bi düşüş bi düşüş sormayın 39 kadar düştüm ayyyy çok feci bir şeklim vardı o günlere bakarak şu an iyiyim ama ben almak istiyorum tabi çevremdekilerde çok etkiliyo onlara noluyorsa buda beni sinir ediyor biri bana çok zayıfsın dese ogün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum geçen ay keçi boynuzu pekmezi içtim yatarkende süt içiyordum 49 a kadar çıktım sonra eşim keçiboynuzu yerine üzüm pekmezi almış oda beni zyflattı aldığım kilo iki haftada gitti tekrar keçiboynuzuna başladım 15 gün oldu her yemekten sonra 1 yemek kaşığı içiyorum yatarkende süt içiyorum tartılmadım ama işe yarıyor gibi eşim bana baskül almıyor:oklava: psikolojim bozulurmuş hergün tartılurmışım bugünde keçiboynuzu tozu ile b12 aldıracağım onlarıda kullanacağım bakalım nolacak bi gelişme olursa birde tartı bulup tartılırsam yazarım bu arada hepiniz çok hoşsunuza.s. inanın ilk defa bugün sayenizde zayıflığı takmadım yazdıklarınız ilaç gibi geldia.s hepsini okudum artık bende varım farkındayım çoook uzattım inşallh hedefim 55 :Saruboceq:ama daha hiç 50 olamadımsenağlama hoşşçakalın:a015:

Canım pekmez pekmezdir ilk defa duydum uzum pekmezinin zayıflattıgını, anladıgım kadarıyla kafanada cok takıyosun kılo alamamanın en onemlı nedenlerınden bırı psikolojik olarak ıyı olman ben bunu cok denedım benımde yasım 31 boyum 1.60 kılomsa 44 suan bende 50 olsam dıyorum, moralını yuksek tutman lazım kafana fazla takma motive olmaya calıs, emınım etkısını goruceksın.

bırde benım uyguladıgım bır karısım var bos sut ıcmek yerıne onlarıda koyarsan 750 kalori almıs olursun yatarken oda sana artı olarak gerı doner,

1 bardak sut ıcıne
1 tatlı kasıgı pekmez
1 yemek kasıgı bal
10 adet fındık
8 adet bebe biskuvisi

bunuda dene derım.

berfinbilgen tavsiyen için teşekkür ederim bu karışımı nezamandır kullandın kaç kilo aldın ayrıca b12 vitamini nasıl kullanılıyor eczacı sabah akşam tok demiş birde keçi boy.tozunu kullanan varmı nasıl kullanıyorsunuz yazarmısınız ben süte karıştırıp içiyorum

bu karısımı yatmama yakın iciyorum yani metobolizmanin az calistigi zamanda diyebiliriz. b12 vitamininide ben aksam aliyorum gunde 1 tane tok karnina iciyorum ben, keciboynuzunu hic denemedim canim.

kimseler yok kaç gündür nerelerdesin berfinbilgen ve ben başka kilo almak isteyen yok heralde bu arada 3 haftada 1 kilo almışım ben istediğim kiloya ulaşıncaya kadar burdayım.............

Güzelim bende varım ama pek bişey yazmıyorum,genelde gelişmeleri okumayı tercih ediyorum. gelişme olmayınca yazaccak bir şey de olmuyor tabi....

siz yinede bişeyler yazın mesela ogün kilo almak için neyaptığınızı ne yediğinizi kimseyi göremeyince insan yalnız hissediyor kendini birileri olursa daha iyi motive olur bence

merhabalar ben buraya arada sırada yazıyorum.
boyum 160.kilom 49.yaşımı 25.
hedefim 54 haziran sonuna kadar.
yaklaşık 2 haftadan beri 47 kilodan 49 a çıktım..
dahada çıkacağım inş..
daha önce çok kez 53 kilo oldum geri verdim vermemin nedeni yemek yememem ve öğün atlamam çok hareket etmemdi.
çok hırs gerekiyor ve az hareket bu iş beyinde bitiyor kesinlikle sigara bırakma gibi.
aklımda devalı yemek yeme isteği var..günde 3 kupa bardak pekmezli yada ballı süt içiyorum hemen ardından 1 bardak meyva suyu..tabi bunları hep yemekten sonra içiyorum..vitaminlerimi yani b vitamini ve balık yağlarımı sabah kahvaltıdan sonr alıyorum..ve mutlaka her öğünde patates haşlanmış yiyorum.akşamları genelde yarım ekmek arası patates yiyorum üstüne süt ve meyva suyu yatıyorum..karnım o kadr gerildiki iğne değdirseniz patlıcak sanki..kilo aldıkça mutlu oluyor ve daha çok yemek istiyorum..sizde deneyin herşeyden önce bu iradeye bağlı unutmayın..sevgiler.

evet canım bende 1 kg aldım ve toplam 4 kılo almıs oldum yaptıgım kalori takviyesiyle, vucuttaki degisiklikleri gozle gorunce daha cok motive oluyor bu ıs olucak dıyıp daha cok sarılıyosun, bende aynıyım suan ( aman nazar degmesin :)

bi çogunuzun kilosu boyuna göre çok normal. 1.60 boya 55 kilo olmak istiyorsunuz. Benim boyum 1.74 ve kilom 55 gayet de normal duruyor. Size 55 kilo çok fazla gelebilir.

Merhaba kızlar,

Bende kilo almak isteyipte alamayanlardanım. Ama benim en büyük sorunum iştahsızlık. Bütün şurupları denedim olmuyor. İştahım açılmadı. Tüy siklet oldum valla. Napıcamı şaşırdım. Şimdi bile hamileyim üstelik ve mide bulantılarım hat safhada. iyice zayıfladım. En çokda insanların ' Kız bira kilo alsana ' demesinden rahatsız oluyorum. Sanki kasaptan gidip alınıyo:( İştah açmak için ne kullanıyosunuz??? Ben artık zayıf olmak istemiyorum :(

slm kızlar bende buranın çok eskilerindenim ilk kilo alma savaşı verenlerdenim yani size önerim XXX kullanmanız yemeklerden önce 1 ölçek için DOKTORUM ŞıDDETLE TAVSıYE ETTı YAN ETKıSı YOK

Son düzenleyen: Moderatör:
sadrazam ne kadar zamanda kaç kilo aldın yazarmısın canım XXX başka ne kullandın ne yedin ne içtin ben XXX kullanamam heralde uyku yapıyor bebeklerim var uyanık olmam lazım

canım benim en iyisi XXX bi kaç gün dayanmaya çalış ayrıca ben çok zayıftım şimdi çok iyiyiyim 9 kilo almışımdır ya çok uzun zaman oldu girmeyeli ama burda XXX konusunda terettütlü olanlar var mutlaka biliyorum ama doktorum özellikle onu tavsiye etti kullanım şeklini zaten yazdım onun yanı sıra benim zaten her zaman iştahım açık oldu çok yiyiorum ben yada miğdem mi büyüdü ne yarım saatte bir acıkıyorum ve yemek yemekten çok büyük zevk alıyorum hatta kocam kızıyo artık bu oburluğumdan yani kalorili her yemeği ye canım hiç farketmez balık yağlarını tavsiye etmedi ya ama doktorum ileriki yaşlarda karaciğerde toplanıp tıkanıklık yapabilirmiş bende ürktüm biraz ama olmuyo kullanmadan bide ne dicem çok kilo almak istemeyin en küçük bedeni giyin onun için uğraşın yani çok kilo almayın birdeen ben den bukadar soru varsa cevaplarım kızlar bol kalorili günler

48 kilo oldum ikigündür XXX kullanıyorum korktuğum gibi uyku vermedi biraz ağırlık yaptı okadar balık yağı bana bi etki göstermedi çok kullandım onun için kullanmak istemiyorum 2 kilo daha alırsam iyi ama 53-55 olamk istiyorum kilo almak isteyen arkadaşlarda inşallah ideal kilolarına ulaşırlar

bi çogunuzun kilosu boyuna göre çok normal. 1.60 boya 55 kilo olmak istiyorsunuz. Benim boyum 1.74 ve kilom 55 gayet de normal duruyor. Size 55 kilo çok fazla gelebilir.

ewet haklı olabılırsın ama ben kendı adıma konusım ben 43 kıloydum suan 48 oldum boyum 164 falan ama ben hala asırı zayıf duruyorum. bıraz vucut tıpıne baglı yapım cok yazıf gorunuyo kılomu solyedıgımde ınanmıyolar daha yazıf gorunuyorsun dıyolar.
yada bazı ınsanların kemık agırlıkları fazla oluyo ama et az oluyo. gercı ben cok kemıklıde deılım ama hala neden zayıf gonuroyurm bılmıyorum.delikafadulden

he bırde suunu soylım belkı sızlerede yardımcı olurum. ben tam olarak ne zaman basladıgımı bılmyorum unuttum tarıhı neyse ama yaklasık 1,5 ayda 5 kılo aldım
nasıl aldın dersenız. 2 kutu XXX 3 kutuda balık yagı hapı içtım
hee son ıkı haftadır ıcmıyorum bıraz ara verım bakım ne oluyo dedım hemen 1 kılo gıttı senağlama
yanı eger hıc ara vermesem suan 50 olmustum. ben hayayımda hıc 48den yukarı gecmedımde :kızgın:
neyse gene ılaclara baslıcam bakalım ne oluyo :1no2:
son bırsey daha benım kılo aldıgım sadece kalcamda az bırsey bellı ınsallah sureklı kalcadan almaya devam etmem yoksa koca popo olurum :1shok:

Bayanlar için:
Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında yarım bardak su ile çiğnemeden üç-dört adet karanfil yutulur. Yedi gün tamamlandıktan sonra aşağıdaki kurallara uyarak küre başlanır.
Tüketeceğiniz ne tür et (koyun, dana, balık veya tavuk) olursa olsun beraberinde orta boy büyüklüğünde ızgarası yapılmış veya pişmiş domates tüketilmesi gerekir.
Öğünlerde sadece normal buğday ekmeği tüketilir (beyaz ekmek, kepeksiz). Her gün bir ay boyunca on-onbeş adet antep fıstığı tüketilir.
Meyvelerden daha ziyade taze beyaz üzüm ve muz tercih edilmelidir.
Her öğlen yemeğinde mutlaka bir adet haşlanmış patates tüketilmelidir.
Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca eksik olmamalıdır.
Her akşam yemeğinden iki saat sonra, bir fincan melisa çayı içilmelidir.
Hangi meyveyi tüketirseniz tüketin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğradıktan sonra tüketilmelidir.
Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka bol tarçın serperek tüketilmelidir.
Kendiniz evinizde kek veya süt ürünlerinden tatlı yapıyorsanız mutlaka biraz fazlaca tarçın ilave ediniz.
ış yerinizde veya evinizde, sofraya yalnız oturmayınız.
Her gün 20 dakika mutlaka yürüyüş yapınız. Zamanı önemli değil. Ancak, her gün bir ay boyunca, aynı saatlerde yürüyüş yapmaya özen gösterin.
Yasaklar
Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.
Turşu, karabiber, acı biber ve sütten uzak durunuz .
En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.
Her türlü kaymak ve katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır
ı.Saraçoğlundan.alıntı

Back