Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım kaç gündür evde kalmıyorum o yüzden giremedim.gittiğim yerede şurubumu götürmeyi unutmuşum ama kalabalıkta çok çok yediiimm cokacimcoook senin nasıl gidiyor??

iyi değerlendirdin yani. benim de süper gidiyor. kilo alıyorum, pantolonlarım dar gelmeye başladı. eskilerigiyemiyorum.

bende çok özledim seni canımm arkadaşımm döndüm bırakmam bu sefer :) kaç kilosun şimdi sen?

kirmzi6 rica ederim canımm a.s. valla duyduğum gibi koştum geldim buraya yazmak için :) ee yaza ne kaldı el birliğiyle fıstık gibi giricez yaza inşallahh.. yalnız yat yat alışmış bünye biraz zorluyo spor şimdilik her yerim ağrıyo ama bu iyiye işaretmişş bize en uygun egzersiz plates kızlar hem az yoruyo hemde kilo verdirmeme garantili ben evde yapıyorum sabahları ebru şallının programı eşliinde (hem de ekonomik) :))) bide dvdleri indirdim mutlaka deneyin derim

kusum korkudan tartılmıorum ben moralim iice bozulcak die.ama dar gelen pantolonlarım nerdeyse belimden düşüo off.neyse sakın gitme ha artık bi yere tugişimizde gelsin.hepberaber alırıs yine dimi cnm

alırız tabi canımm benimm.. ya ama işte orantılı alsak bide =( bıktım göbekten almaktan alt taraf çırpı gibi basen desen 0 hiç yuvarlaklık yok uyuz oluyorum belimle kalçam aynı. neyse göbek için son umudum plates.. bide bi sabit kamlıyo ki kilo, al ver al ver çatlak oldu hep belim popom

iyi değerlendirdin yani. benim de süper gidiyor. kilo alıyorum, pantolonlarım dar gelmeye başladı. eskilerigiyemiyorum.

evet iyi değerlendirdim :) çok sevindim canım.inşallah böyle devam eder.çabuk ulaşırsın hedefine...

selam kızlar pazartesi okul başlıyor. yine yoğun bir koşuşturma başlıyor. umarım aldığım kiloları bir an önce vermem. Ara öğünlerimi neler olucak nasıl yiyicem diye onun hakkında fikir yürütmeye çalışıyorum. Herkese bol kalorili günler.

selam kızlar nasıl gidiyor? ben 2 haftada 3 kilo aldım ama biraz bölgesel oldu. o yüzden fırsat buldukça spor yapıcam. böylelikle daha dengeli dağılır vücuduma

Arkadaşlar nette gezinirken rastladım belkide biliyosunuzdur ama yinede sizlerle paylaşmak istedim belki işinize yarar

Kilo almak isteyenler için diyet
Kilo almak için uygulanan yemek listesinin ilk gününde
Sabah uyanınca yarım bardak portakal suyu kahvaltıda, bir cezve sütte pişirilmiş pekmez, bir dilim kızarmış ekmek

Öğle yemeğinden on dakika önce yoğurt veya meyve suyu ve içinde bir miktar bira mayası

Öğle yemeğinde yağda pişirilmiş omlet, tereyağı sürülmüş kızarmış ekmek ve bir bardak ayran

Akşama doğru bir çorba kaşığı pekmezle yoğurt veya tatlı bir meyve

Akşam yemeğinde domates salatası, pastırma, ızgara karaciğer, bir iki dilim ekmek ve meyve kompostosu

Gece yatarken süt veya meyve suyuna katılmış bira mayası

ıkinci gün :

Sabah kahvaltısından önce bir küçük bardak portakalsuyu

Kahvaltıda dut kurusu, hurma, bir dilim ekmek, tarçınlı süt

Öğleye doğru limon suyuna katılmış bir kaşık bira mayası ve bal

Öğle yemeğinde domates, maydanoz, katı yumurta salatası, tereyağı sürülmüş kızarmış ekmek, taze meyve ya da yoğurt

Akşam yemeğinde limon ve yağ ile hazırlanmış yeşil salata, bir bardak bira, fırında patates ile meyve

Gece yatarken ise yoğurt veya pekmez yenilmelidir

Diğer günler ise yemek listesinde yer alacak gıda maddeleri şöyle sıralanabilir :

Sabah, kahvaltıdan önce içine yarım limon sıkılmış yarım bardak su içine yarım çay kaşığı bira mayası

Sabah kahvaltısında, ızgara sosis veya pastırma, pekmezli süt.

Öğle yemeğinden önce tatlı meyve suyu veya yoğurt

Öğle yemeğinde, sığır eti, meyve salatası pekmezli yoğurt

Akşam yemeğinden bir süre önce, küçük bir bardak portakal suyu

Aksanı yemeğinde, domates salatası, ızgara biftek, yağlı peynir, yağ ve kaymak

Akşam yatarken bir bardak meyve suyu içine bira mayası konularak içilir

Yemek listesinde haftanın altıncı günü bazı değişiklikler yapılır.

Sabah kahvaltıdan önce domates suyu ve yağda omlet..

Sabah kahvaltısında tarçınlı sıcak süt

Öğle yemeğinden bir süre önce, yoğurt veya meyve suyu

Öğle yemeğinde, buğday unundan ekmek, süt veya yoğurt

Akşam yemeğinden önce, bir avuç yer fıstığı ve tatlı meyve

Akşam yemeğinde, fırında patates, ızgara ciğer, kurabiye ve bal

Yatarken ise meyve suyu ve pekmezli yoğurt

Haftanın son günü ise uygulanacak yemek listesi şöyle olmalıdır :

Kahvaltıdan önce portakal suyu

Sabah kahvaltısında ekmek, sucuk ve peynirle çay

Öğle yemeğinden önce, elma suyu veya yoğurt

Öğle yemeğinde, ekmek, tereyağı pekmezli yoğurt

Akşama doğru, pekmezli süt

Akşam yemeğinde, fırında soya fasulyesi, tereyağlı havuç, sıcak bir içecek

Gece yatmadan önce tatlı meyve ya da pekmezli süt

Son düzenleyen: Moderatör:
benim candan arkadaşlarım burda yuppiiiiii :) kızlar ben girdiğimde kimse olmuyor o yüzden cıkıyorum bende. annem 2 haftadır istanbulda. sömestr tatili nedeniylede misafirimiz doluydu yatılı:) hepsine ben baktım ya işden gel onlara yemek yap bu arada bütün yemekleri yapabiliyormuşum:) 2 kilo verdim o 2 kiloyu almam lazım. ben o kiloma cok alışmıştım. tekrar ara ara geceleri şurubu içiyorum. pekmezi yiyorum. ama annem yok bakan yok bana kızlar cok özeldim sizleri ya ne olur bir hafta sonu veya akşam girsenizde konuşsak. öpüyorum hepinizi. ha bu arada step yapmak bacakları kalınlaştırıyor. ben yakından örnegini gördüm bi arkadaşın bacakları maşallah step sayesinde olmuş.iyi akşamlar canlarım.

kızlar nerdesiniz ya ?pes mi ettiniz yoksa ne oldu ben bunalımlardayım.of kilo alamıyorum
yemek yiyemiyorum yesem alıcam ama yiyemiyorum.bacaklarımın görüntüsünden nefret ediyorum...bana bişeyler önerin kafayı yemek üzereyim
senağlama

SLM KIZLAR ben çoktandır giremiyorum bilgisayar bozuldu şuan başka yerdeyim.bi ara da daha olamıcam.kilom aynı herşey aynı tık yok.sonra görüşürüz inş.

bu ne yaa hemen topiğimiz gerilere gitmiş sabit değil artık
kızlar nerdesiniz söyleyin bakalım,kaybolmuşsunuz hepiniz,
pesmi edildi yosam yaaa:çok üzgünüm:
ben 2 kilo daha aldım 45.70 kiloyum,
az kaldı 5 kilo daha alsam yeter çok çabalıyorum bu aralarcokacimcoook
düzenli beslenmek en önemli faktör unutmayın,
ayrıva topiğimize sahip çıkalım lütfeennnkaydirigubbakcemile5

offffffff offffffffff bende kılo almak ıstıyorum 6-7 kılo hatta 10 kılo senağlama
ama alamıyorum yaa :çok üzgünüm:
dogrusu pek yemek yemegı sevmıyorum ama elımden gelenı yapıyorum
suan balık yagı hapı yıyorum :çok üzgünüm: cevremde bunu yıyen herkes kılo aldı bende gene tık yok
boyum 164 kılom ıse 43-44 arası değişiyo artık bıktım herkesın cok yazıfsın demesınden offfffffff offfffffff senağlama
kımı kılo veremez kımıde alamıyo işte cokacimcoook

ben de bi mucize olsa da kilo alsam artık diye bekliorumsenağlama
balık yağının hapını da kullandım yağını da içtim fayda etmedii...demir eksikliğim yok ama demir ilaçlarımı kullanmadım belki kilo yapar umuduyla..hiçbişey olmadı aynı 43 kiloda sayıp duruyorum..bi iniyorum bi çıkıyorum..43 kilonun üzerine çıktığımı hatırlamıorum:1no2:
yok mu bi çaresi sıkıldım artık yaasenağlama
herşey yiyorum beslenme uzmanına da göründüm..troidler, kan şekerim, demirim, herşeyim normal bi dengesizlik yok ama ben yediğim halde kilo alamıorum:çok üzgünüm:

ahh canım bende okadar almak istiyorum
ama başladım almaya yavaş yavaş
inşallah devamı gelir
sennde kilo haberlerini alırız inşallahhhh:Saruboceq:

selam hepinize arkadaşlar XXX şurup kullanıomusunuz.daha önceki yazdıklarımı okuduysanız.çok fazzla iştah açıyo ben onunla 1 ayda 6 kilo almıştım.ve burdaki dier arkadaşlarmda öyle.tekrar hatırlatiyim dedim.umarım dilediiniz kiloya ulaşırsınız.

evet canım bi ara XXX kullandım,
ama okadar uyku yaptıkii bıraktım sonunda,
ama tekrar kullanmayı düşünüyorum,
gerçi düzenli beslenerek bir iki kilo aldım bende:dance:
ama şurupla daha çok arttırabilirim herhaldehihoyyyt
yaa arkadaşlar topiğimizi boş bırakmayalım ne olur yaaa:çok üzgünüm:
hep arka sayfalara gidiyor üzülüyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…