- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
canım kaç gündür evde kalmıyorum o yüzden giremedim.gittiğim yerede şurubumu götürmeyi unutmuşumama kalabalıkta çok çok yediiimm cokacimcoook senin nasıl gidiyor??
iyi değerlendirdin yani. benim de süper gidiyor. kilo alıyorum, pantolonlarım dar gelmeye başladı. eskilerigiyemiyorum.
bende kilo almak istiorum...4-5 kilo kadar:çok üzgünüm:
ahh canım bende okadar almak istiyorum
ama başladım almaya yavaş yavaş
inşallah devamı gelir
sennde kilo haberlerini alırız inşallahhhh:Saruboceq:
offffffff offffffffff bende kılo almak ıstıyorum 6-7 kılo hatta 10 kılo senağlama
ama alamıyorum yaa :çok üzgünüm:
dogrusu pek yemek yemegı sevmıyorum ama elımden gelenı yapıyorum
suan balık yagı hapı yıyorum :çok üzgünüm: cevremde bunu yıyen herkes kılo aldı bende gene tık yok
boyum 164 kılom ıse 43-44 arası değişiyo artık bıktım herkesın cok yazıfsın demesınden offfffffff offfffffff senağlama
kımı kılo veremez kımıde alamıyo işte cokacimcoook
ben de bi mucize olsa da kilo alsam artık diye bekliorumsenağlama
balık yağının hapını da kullandım yağını da içtim fayda etmedii...demir eksikliğim yok ama demir ilaçlarımı kullanmadım belki kilo yapar umuduyla..hiçbişey olmadı aynı 43 kiloda sayıp duruyorum..bi iniyorum bi çıkıyorum..43 kilonun üzerine çıktığımı hatırlamıorum:1no2:
yok mu bi çaresi sıkıldım artık yaasenağlama
herşey yiyorum beslenme uzmanına da göründüm..troidler, kan şekerim, demirim, herşeyim normal bi dengesizlik yok ama ben yediğim halde kilo alamıorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?