Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hımm ama sonucta ıkı ayrı surup bunlar?
bana XXX pek yaramadı bırde XXX deneyım bakalım ne oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam cok tesekkur ederım
hemen yarın alıcam kullanmaya baslıcam
bununla bırlıkte balık yagınada devam edecem yaza kadar kılo almam lazım :çoküzgünüm:
yazın nişan yada söz yapma ihtimalimiz var mılletin karsısına bu kadar yazıf cıkmak ıstemıyorum :çok üzgünüm: gıydıgım sey bıle yakısmıyo yazıf olunca :çok üzgünüm:
10 kılo almam lazımmmmmmmmmmmmmm senağlama senağlama

alısın cnm b vitaminide al üçünü bir kullan.yiyeceklerin kalorisi bol olanlardan ye.ben marketten bişi alırken bile kalorilerine bakıp alıodım hangisi yüksekse onu seçiodum.abur cubur çok yedim.süt çok tüket gece yatmadan önce mutlaka yemek ye.kuruyemişte acayip kalori var.bunları uygularsan almaman için bi neden yok.ben bile aldıysam cnm alırsın sende bende çok zor alırım çünkü.bende aldıklarımı verdim gerçi tekrar başladım.hepbirlikte yaza kadar alıcaz inşallah

canım şurubun tadı acı filan diil.kullandığın ilk zamanlar biraz uyku yapıo o kadar.ama çok güsel iştah açıo yanındada b vitamini alırsanız daha çabuk alırsınız.denendi o yüsden diorum

CANIM ÇOK SAOL TAVSİYELERİN İÇİN ANCAK GİREBİLDİM TOPİĞE.EN KISA SÜREDE GİDİP ALICAM BU ŞURUBU SENİDE HABERDAR EERİM.hihoyyyt

surubu bı kac gundur ıcıyorum. dogrusu bu pek uyku yapmadı yanı yapıyo ama pek takmıyorum ama yatıp gozlerımı kaparsam zor acıyorum:)
bana XXX kadar uyku yapmadı onu ıcınce kafamı kaldıramıyodum.

iştah konusuna gelınce ılk ıctıgım aksam delı gıbı yemek yedım hatta gece 11 de kalkıp irmik tatlısı yapacak kadar iştah yaptı:D

sabırsızlıkla kılo alacagım gunlerı beklıyom...

XXX bende kullanıyorum. Ama düzenli bi şekilde değil . Haftada bir içsem yeterli geliyor bi hafta boyunca yemek yiyebiliyorum. Aşırı derecede uyku yapıyor ya o yüzden günde 2 3 defa içsem hiç ayakta kalamam heralde . Saat 6 civarında alıyorum aksam 9 cup uyuyorum :) Bu arada 3 kilo aldım ama baya oldu kullanmaya baslayalı ramazandan bu yana kullanıyorum. Keşke daha hızlı alabilsemm :( Şuan 46 kiloyum boyum 1,63 ideal kac kilo olmam lazım sizce ?

XXX bende kullanıyorum. Ama düzenli bi şekilde değil . Haftada bir içsem yeterli geliyor bi hafta boyunca yemek yiyebiliyorum. Aşırı derecede uyku yapıyor ya o yüzden günde 2 3 defa içsem hiç ayakta kalamam heralde . Saat 6 civarında alıyorum aksam 9 cup uyuyorum :) Bu arada 3 kilo aldım ama baya oldu kullanmaya baslayalı ramazandan bu yana kullanıyorum. Keşke daha hızlı alabilsemm :( Şuan 46 kiloyum boyum 1,63 ideal kac kilo olmam lazım sizce ?

CANIM BENıM YA BENDE AYNI DERTTEN YANIYORUM BURDA.BOYUM VE KıLOM SENıNLE AYNI.BıZıM EN AZ 50 OLMAMIZ LAZIM CANIM...AMA NERDE.......BıDE BEN SıGARA KULLANIYORUM ıYıCE ıŞTAH GıDıYOR .ŞU ŞURUBU BENDE DENıCEM AMA
ıNŞALLAH ıŞE YARAR .BOL KıLOLU GÜNLER..
hihoyyyt

selam kızlar
pazartesıden berı XXX surup kullanıyorum iştahım cook acıldı :))
oyle korktugum kadarda uyku yapmadı:)
belkı komık olcak ama 500 gr falan almısım :)))
bana gore bu bıle cok ıyı cunku normalde ben cooooookkkkk zor kılo alırdım :)

Kilo almak icin bulk toz karisip kullanan varmı aranızda hic?

Bulk ne diyenler icin eczanelerde satılan bol karbonhidrat ve protein depolu toz karisim, ben daha once kullandim 1-2 kutu ama duzenli degil kullanipta faydasini goren arkadaslar varmı ? XXX kullaniyorum ama yeterli degil bence sadece prakten

Bulk ne diyenler icin eczanelerde satılan bol karbonhidrat ve protein depolu toz karisim, ben daha once kullandim 1-2 kutu ama duzenli degil kullanipta faydasini goren arkadaslar varmı ? XXX kullaniyorum ama yeterli degil bence sadece prakten

bulk hıc kullanmadım ama bızım komsunun ogluna almıslrdı hıc bı fayda gormedı.
ben bır haftadır XXX kullanıyorum 44 kılo ile basladım suan 45.8 falan oldum
iştahımı cokkk actı. bunun yanı sıra gunde 3 defa duzenlı olarak balık yagı hapıda kullanıyorum. artık uyku sorunuda yok. su bı gercek cok ıstah acıyo hihoyyyt

canım bulkun pek işe yaramadığını biliorum burda kullanan bazı arkadaşlar olmuştu sonuç alamamışlardı.şurup yetersiz die düşünüosan ek olarak yanına harnup pekmezi alabilirsin.oda çok iştah açıcı ve acayip kalorilibişey.

bulk hıc kullanmadım ama bızım komsunun ogluna almıslrdı hıc bı fayda gormedı.
ben bır haftadır XXX kullanıyorum 44 kılo ile basladım suan 45.8 falan oldum
iştahımı cokkk actı. bunun yanı sıra gunde 3 defa duzenlı olarak balık yagı hapıda kullanıyorum. artık uyku sorunuda yok. su bı gercek cok ıstah acıyo hihoyyyt

cnm benim çok sevindim iştahının açılmasına.çok güsel ilerliyosun maşallah.

bulk ben karbonhidrat takvıyesı olarak dusunmustum o yuzden sordum ıse yaramıyosa kullanmak faydasız, ben sadece aksamları prakten kullanıyorum sızler gunde kac defa kullanıyorsunuz ne kadar zamanda kac kılo aldınız.

pekmez demıssın ben ayrıca gece sut ıcıne bal tereyag yumurta ve pekmez koyup ıcıyorum onunda faydası oluyordur herhalde bende 44 de takıldım kaldım 50 olmam lazım en kısa zamanda, bazen oyle kızıyorumkı dıyorum kortızonlu hap falanmı kullansam dıye oyle 44 de takıldım kaldım

aaaaaa bir sürü benim gibi çiroz varmış burdaaa valla çoook sevindim yalnız değilim diyehihoyyyt
eskiden çok takıyordum ama artık fazla sallamıyorum bir sürü şey denedim gerçi hiçbirini düzenli kullanamadım, diyetisyenin verdiği menüyüde yiyebilsem zaten diyetisyene gitmem
bir tek zamanda kilo alıyorum tatillerde...1 yıl boyunca gram artmayan ben 1 haftalık tatilde 3 kilo fln alıyorum..geldiğim 1-2 hafta içindede geri veriyorum. birde ilginçtir muhtemelen çoğumuz böyleyizdir canım bi sıkılsın bir gecede 1-2 kilo verebilirim
birde sigara içiyorum tabi:( 40-41 şimdi bi 5-6 kilo alsam başka bişey istemiyorum ama olmuyo işte sinirlide bi yapım var zaten annem sen sinirinden zayıflıyosun diyo
amaaaaan birde iyi tarafından bakmak lazım
canımız ne zaman ne isterse yiyebiliyoruz
dün gece 2de üşenmedim kızartma yaptım yedim, çoğu gecelerde kolay oluyo diye makarna pişirip yiyorum(yemekteyizin gece tekrarı oluyo ya izleyince canım çekiyo)
hatta 24 saat açık restoranların listesi var gecenin bi vakti cheesecake yada pide fln canım çekerse diye..her akşam bir çikolata yemeden yatmam....kıyafetlere gelince evet bazen bulmakta zorlanıyorum ama kendimize yakışan tarzı bulursak bi süre sonra çevremdekilerde çook beğeniyo ne güzel ne kalça var ne göbek diye, kot çok giymiyorum mesela etek ceket yada elbise, ince bacaklarım içinde babet çok şirin gözüküyo...
bunun yanı sıra minyon olmak küçük göstermeyide getiriyo yanında 3 kız kardeşim arasında en büyük ben olmama rağmen en küçüğüm sanıyo tanımayanlar:))
ama bi 5-6 kilo alsam tam süper olacak.....
takip edicem artık sık sık burayıı
hoşgeldim aranızaaaa

bulk ben karbonhidrat takvıyesı olarak dusunmustum o yuzden sordum ıse yaramıyosa kullanmak faydasız, ben sadece aksamları XXX kullanıyorum sızler gunde kac defa kullanıyorsunuz ne kadar zamanda kac kılo aldınız.

pekmez demıssın ben ayrıca gece sut ıcıne bal tereyag yumurta ve pekmez koyup ıcıyorum onunda faydası oluyordur herhalde bende 44 de takıldım kaldım 50 olmam lazım en kısa zamanda, bazen oyle kızıyorumkı dıyorum kortızonlu hap falanmı kullansam dıye oyle 44 de takıldım kaldım

canım benim tabiki faydası oluyodur.gece yatmadan yemek çok önemli b vitamini kullanıomusun şurubun yanında.b vitamini metobolizmayı yavaşlatıyomuş.o yüsden 2si beraber daha etkili cnm.XXX ben sabah akşam 1 er ölçek alıyodum.cnnm biras sabırlı olmaya çalış alıcaksın eminim almaya başlarkende daha bi hevesleniceksin

yok hayır almıyorum evde var baslarım bu aksamdan ıtıbaren bılmıyordum yavaslattıgını, ya aslında 5kg ıhtıyacım var atla deve degıl ama olmayınca olmuyor ıste, bır de oyle denıyım bakalım ne olacak tesekkurler canım

slm kızlarr
suan o kadar cok mutluyumkı basta saka gıbı gelıyordu kılo almam sanıyordum ama son umut bu ılaçlara baslamıstım.
bu sabah kalktım ac karnına tartıldım 46.8 kg
cokk mutluyum yaa
cunku ben bır yıldır 43-44 kılo arasıydım kılo alamıyordum bır turlu. benı her gorenın ne kadar zayıfsın demesınden bıkkınlık gelmıstı valla.
55 kıloya kadar devam edıcem. boyumla ancak o zaman orantılı oluyo, boyum 1.63
allahım bı ınsan kılo aldım dıye bu kadarmı mutlu olur:))
ınsallah sızlerde ıstedıgınız kıloya ulasırsınız ıyı gunler hepınıze..

Back