aaaaaa bir sürü benim gibi çiroz varmış burdaaa valla çoook sevindim yalnız değilim diyehihoyyyt
eskiden çok takıyordum ama artık fazla sallamıyorum bir sürü şey denedim gerçi hiçbirini düzenli kullanamadım, diyetisyenin verdiği menüyüde yiyebilsem zaten diyetisyene gitmem
bir tek zamanda kilo alıyorum tatillerde...1 yıl boyunca gram artmayan ben 1 haftalık tatilde 3 kilo fln alıyorum..geldiğim 1-2 hafta içindede geri veriyorum. birde ilginçtir muhtemelen çoğumuz böyleyizdir canım bi sıkılsın bir gecede 1-2 kilo verebilirim
birde sigara içiyorum tabi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
40-41 şimdi bi 5-6 kilo alsam başka bişey istemiyorum ama olmuyo işte sinirlide bi yapım var zaten annem sen sinirinden zayıflıyosun diyo
amaaaaan birde iyi tarafından bakmak lazım
canımız ne zaman ne isterse yiyebiliyoruz
dün gece 2de üşenmedim kızartma yaptım yedim, çoğu gecelerde kolay oluyo diye makarna pişirip yiyorum(yemekteyizin gece tekrarı oluyo ya izleyince canım çekiyo)
hatta 24 saat açık restoranların listesi var gecenin bi vakti cheesecake yada pide fln canım çekerse diye..her akşam bir çikolata yemeden yatmam....kıyafetlere gelince evet bazen bulmakta zorlanıyorum ama kendimize yakışan tarzı bulursak bi süre sonra çevremdekilerde çook beğeniyo ne güzel ne kalça var ne göbek diye, kot çok giymiyorum mesela etek ceket yada elbise, ince bacaklarım içinde babet çok şirin gözüküyo...
bunun yanı sıra minyon olmak küçük göstermeyide getiriyo yanında 3 kız kardeşim arasında en büyük ben olmama rağmen en küçüğüm sanıyo tanımayanlar:))
ama bi 5-6 kilo alsam tam süper olacak.....
takip edicem artık sık sık burayıı
hoşgeldim aranızaaaa