Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben yeni başladım ama tam gaz başladım ;))) 2 ana öğün, 2 ara öğünümü yedim. Hemen tartılmak istemiyorum, çünkü başlarda çok değişken oluyor. 1 kilo aldım diye seviniyorum, sonra o bir kilo bakıyrm tekrar gitmiş. Aradan birkaç gün geç,nce sabah aç tartılıcam.
Cansu sana kolay gelsin, Ama yemeği aksatmak yok ;))))

teşekr ederim kırmızı...ikisini bi arada yemiş oldum bugün artk yemyeşil :) kızlar şimdi gittim kendime elektronik tartı aldım.çok güzell..vücudun yağ,kas,su,kalori analizinide yapıo ve yaşını boyunu kaydediyorsun sana beden kitle indeksini hesaplayıp zayıf normal kilolu olduğunuda yazıyo.çok hoşuma gitti :)))

kızlarr selam..tam 1 hafta önce mide rahatsızlığımdan dolayı kilo kaybettiğimi 3-4 kilo almak istediğimi ve bunun için de aktarda bir macun gördüğümü onu denemeye başladığımı yazmıştım.link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194381-kilo-almak-isteyenlerin-paylasim-alani-56.html
tam 1 hafta olmasına rağmen tam tamına 1 kilo 600 gram almışım o macun sayesinde. ama tabi yemelerime de dikkat ettim.Yemek tabaklarım dolu doluydu hep.Ara öğünlerde kek,meyve,bisküvi tarzı şeyler şeyler yedim. Ve gece 10 gibi de pekmezli süt ve kek yedim.
Latife Sultan macunu sayesinde 1 haftada 1,5 kilo aldım.Her yemek sonrası 1 çay bardağı sütün içine 1 tatlı kaşığı macundan koyup içiyorsun.sonuç bu kadar etkili olur sanmazdım ama çok mutlu olum.Tavsiye ederim.Şeniz

kızlarr selam..tam 1 hafta önce mide rahatsızlığımdan dolayı kilo kaybettiğimi 3-4 kilo almak istediğimi ve bunun için de aktarda bir macun gördüğümü onu denemeye başladığımı yazmıştım.link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194381-kilo-almak-isteyenlerin-paylasim-alani-56.html
tam 1 hafta olmasına rağmen tam tamına 1 kilo 600 gram almışım o macun sayesinde. ama tabi yemelerime de dikkat ettim.Yemek tabaklarım dolu doluydu hep.Ara öğünlerde kek,meyve,bisküvi tarzı şeyler şeyler yedim. Ve gece 10 gibi de pekmezli süt ve kek yedim.
Latife Sultan macunu sayesinde 1 haftada 1,5 kilo aldım.Her yemek sonrası 1 çay bardağı sütün içine 1 tatlı kaşığı macundan koyup içiyorsun.sonuç bu kadar etkili olur sanmazdım ama çok mutlu olum.Tavsiye ederim.Şeniz

kilo almış olmana sevindim.darısı başımıza...hafize sultanmı latife sultanmı macunun adı? daha önce yazdığında hafize yazıoda..bide biz gidip her hangi bi aktara latife sultan macunu desek anlarmı ki acaba? bu aldığın aktara ait bi karışım olabilir..bitkisel olduğu için kullanılabilir aslında

Günaydın herkese.
incitanem kilo almana sevindim ;) darısı bizim başımıza. Ben düzenli olarak çalışmalarıma devam ediyorum. XXX şurubu şimdilik günde bir kez gece yatarken alıyorum. iki gün sonra günde iki sefere çıkarıcam. kilo alıcam inanıyorum. şimdilik öğünlerimi hiç atlatmadım umarım da atlatmam.
Bolo gıdalı bir gün diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada XXX ben de çok işe yaradı. manyak iştahımı açtı. ama ben b vitamini yerine genel bir vitamin hapı içiyorum. inşaallah o da aynı görevi görür.

bende artık herkesin ya ideal kiloya ulaştığını ya da pes ettiğini düşünmeye başladım....nerdesinz kızlarr?? desteğe ihtiyacımız var ama ya :(

Galiba ben pes etmek üzereyim artık. Aynı tas aynı hamam. 45te sabit kaldım, ne yapsam çıkmıyo yukarı kafayı yicem! XXX, B vitamini, macunlar, pekmez en fazla 1 kilo aldırdı. Şimdi son kozumu oynamaya karar verdim. Spora başlıyorum yarından itibaren. Bakalım spor yapman lazım diyenler ne kadar haklı çıkacak.. Çok üzgünüm çoook

Galiba ben pes etmek üzereyim artık. Aynı tas aynı hamam. 45te sabit kaldım, ne yapsam çıkmıyo yukarı kafayı yicem! XXX, B vitamini, macunlar, pekmez en fazla 1 kilo aldırdı. Şimdi son kozumu oynamaya karar verdim. Spora başlıyorum yarından itibaren. Bakalım spor yapman lazım diyenler ne kadar haklı çıkacak.. Çok üzgünüm çoook

pes etmek yok cnm...bak ben senden daha kötü durumdayım sen en azından 45 kiloymuşsun.ben 45i görmeyeli ne kdr zaman oluyo senağlama inş spor işe yarar.en azından enerji harcadığın için çok yemek yersin ve miden büyür belki bu sayede..işe yarasa mutlaka bizede haber ver.haberlerini bekliyoruzzz kaydirigubbakcemile4

45 kiloyum ama boyum 1.70 kuzum :(( bacaklar için step, kollar için ağırlık çalışıcam. bi gelişme olursa yazarım tabii ki ;)

45 kiloyum ama boyum 1.70 kuzum :(( bacaklar için step, kollar için ağırlık çalışıcam. bi gelişme olursa yazarım tabii ki ;)

step bacak kalınlaştırıyo diye duydum bende..bide parmak ucuna kalkıp inmekte bacak kaslarını çalıştırıyomuş..

yeni biri katıldı aranıza arkadaşlar senağlama
ben 53 kiloyken 48 e düştüm stres vs flan.
2kilo alabildm sdce.50kiloyum şuan.ben 54 olmak istiyorum senağlama
inş istedgmz kiloya ulaşablrz kızlar.....

hoş geldin patient aramıza :)))
ben de 48 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Yeni başladım ama iyi gidiyor. çok hızlı ilerliyorum. ;))) Bunları kilo almak isteyenlerin azmini artırması için yazıyorum. 15 gün evdeyim malum 15 tatil. Bu sürede hedefime büyük çoğunlukta ulaşmış olmak istiyorum. Ne gerekiyorsa yyapıyorum. Aslında şurup ve haplar sayesinde çok da bir şey yapmama gerek kalmıyor. zaten iştahım yeterince açıyor ;))))
Umarım herkes ideal kilosuna kavuşur

günaydın herkese. Ben kalktım kahvaltımı yaptım. aaaa şurubumu içmeyi unutuyordum az kalsın. onu da içerim hemen ;))tam gaz devam, yarın aç tartılıcam. Bir kilo almış olmayı bekliyorum. yarın burada yazıcam almışsam.
Bol kalorili günler diliyorum. ;))

günaydın canlarım.kırmızım süpersin.azmine hayran kaldım kuzum.görürsün böle devam edersen çok yakında istediin kiloya ulaşırsın cnm.

Arkadaslar ben 8 seneden beri ayni kilodayim, ne kilo veririm ne alirim.
Biraz da genetik bizim ailede bayanlarin geneli zayif.
Cevreden cok tepki aliyorsun dogru ama nedense kilolu birine hic demezler
cok sismansin kilo ver diye zoruna gidebilecegini dusunurler,
ama zayif biri olunca onune gelen yorum yapiyor ay cok zayifsin kilo al diye.
Eskiden cok kafama takardim soylenenlere ve cok ugrastim bircok sey denedim
bir sene boyunca diyetisyene bile gittim ama kilo alamadim.
Sonra dusundum ben niye kafami yoruyorum ki bukadar,
saglikliyim, sagligimda hicbir sorun yok cok sukur,
ve benim bunyem boyle ne yapalim kendimi hirpalayim mi illa kilo alayim diye
su an cok memnunum kendimle barisigim ve begeniyorum kendimi artik,
annem de zayif oldugu icin hic yasini gostermiyor
ve kendinden kucuk bircok bayandan cok daha dinamik ve saglikli Allahima cok sukur.
Ve kim ne derse desin artik umurumda degil acikcasi, ben halimden memnunum diyorum.
kaydirigubbakcemile2

Siz de illa kilo alacagiz diye sakin sagliksiz beslenmeyin, sagdan soldan duydugunuz herseyi uygulamayin.
Sagliksiz sekilde kilo aldiktan sonra o kilolar ne ise yarar, bir uzmana danisin o sekilde kilo almaya calisin
ama bana sorarsaniz eger sagliniz yerinde ise hic dert etmeyin. :1hug:

Arkadaslar ben 8 seneden beri ayni kilodayim, ne kilo veririm ne alirim.
Biraz da genetik bizim ailede bayanlarin geneli zayif.
Cevreden cok tepki aliyorsun dogru ama nedense kilolu birine hic demezler
cok sismansin kilo ver diye zoruna gidebilecegini dusunurler,
ama zayif biri olunca onune gelen yorum yapiyor ay cok zayifsin kilo al diye.
Eskiden cok kafama takardim soylenenlere ve cok ugrastim bircok sey denedim
bir sene boyunca diyetisyene bile gittim ama kilo alamadim.
Sonra dusundum ben niye kafami yoruyorum ki bukadar,
saglikliyim, sagligimda hicbir sorun yok cok sukur,
ve benim bunyem boyle ne yapalim kendimi hirpalayim mi illa kilo alayim diye
su an cok memnunum kendimle barisigim ve begeniyorum kendimi artik,
annem de zayif oldugu icin hic yasini gostermiyor
ve kendinden kucuk bircok bayandan cok daha dinamik ve saglikli Allahima cok sukur.
Ve kim ne derse desin artik umurumda degil acikcasi, ben halimden memnunum diyorum.
kaydirigubbakcemile2

Siz de illa kilo alacagiz diye sakin sagliksiz beslenmeyin, sagdan soldan duydugunuz herseyi uygulamayin.
Sagliksiz sekilde kilo aldiktan sonra o kilolar ne ise yarar, bir uzmana danisin o sekilde kilo almaya calisin
ama bana sorarsaniz eger sagliniz yerinde ise hic dert etmeyin. :1hug:

EVET CANIM AYNI SNNDE DEDİĞİN GİBİ KİMSE ŞİŞMAN OLAN BİRİSİNE DEMEZ KİLO VER DİYE.AMA ZAYIF OLANA AYY ÇOK ZAYIFSIN KİLO ALSANA GİBİ ŞEYLER DİOLAR.VE BUNLAR BNM ÇOK SİNİRİĞMİ BOZUYOR.AMA BN KENDİMLE BİR TÜRLÜ BARIŞAMIORUM O AYRI KONU :çok üzgünüm:

Back