- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
bence de cansu hatta bence öğle yemeği ye artık:d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr selam..tam 1 hafta önce mide rahatsızlığımdan dolayı kilo kaybettiğimi 3-4 kilo almak istediğimi ve bunun için de aktarda bir macun gördüğümü onu denemeye başladığımı yazmıştım.link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194381-kilo-almak-isteyenlerin-paylasim-alani-56.html
tam 1 hafta olmasına rağmen tam tamına 1 kilo 600 gram almışım o macun sayesinde. ama tabi yemelerime de dikkat ettim.Yemek tabaklarım dolu doluydu hep.Ara öğünlerde kek,meyve,bisküvi tarzı şeyler şeyler yedim. Ve gece 10 gibi de pekmezli süt ve kek yedim.
Latife Sultan macunu sayesinde 1 haftada 1,5 kilo aldım.Her yemek sonrası 1 çay bardağı sütün içine 1 tatlı kaşığı macundan koyup içiyorsun.sonuç bu kadar etkili olur sanmazdım ama çok mutlu olum.Tavsiye ederim.Şeniz
Galiba ben pes etmek üzereyim artık. Aynı tas aynı hamam. 45te sabit kaldım, ne yapsam çıkmıyo yukarı kafayı yicem! XXX, B vitamini, macunlar, pekmez en fazla 1 kilo aldırdı. Şimdi son kozumu oynamaya karar verdim. Spora başlıyorum yarından itibaren. Bakalım spor yapman lazım diyenler ne kadar haklı çıkacak.. Çok üzgünüm çoook
45 kiloyum ama boyum 1.70 kuzum ( bacaklar için step, kollar için ağırlık çalışıcam. bi gelişme olursa yazarım tabii ki
günaydın canlarım.kırmızım süpersin.azmine hayran kaldım kuzum.görürsün böle devam edersen çok yakında istediin kiloya ulaşırsın cnm.
Arkadaslar ben 8 seneden beri ayni kilodayim, ne kilo veririm ne alirim.
Biraz da genetik bizim ailede bayanlarin geneli zayif.
Cevreden cok tepki aliyorsun dogru ama nedense kilolu birine hic demezler
cok sismansin kilo ver diye zoruna gidebilecegini dusunurler,
ama zayif biri olunca onune gelen yorum yapiyor ay cok zayifsin kilo al diye.
Eskiden cok kafama takardim soylenenlere ve cok ugrastim bircok sey denedim
bir sene boyunca diyetisyene bile gittim ama kilo alamadim.
Sonra dusundum ben niye kafami yoruyorum ki bukadar,
saglikliyim, sagligimda hicbir sorun yok cok sukur,
ve benim bunyem boyle ne yapalim kendimi hirpalayim mi illa kilo alayim diye
su an cok memnunum kendimle barisigim ve begeniyorum kendimi artik,
annem de zayif oldugu icin hic yasini gostermiyor
ve kendinden kucuk bircok bayandan cok daha dinamik ve saglikli Allahima cok sukur.
Ve kim ne derse desin artik umurumda degil acikcasi, ben halimden memnunum diyorum. kaydirigubbakcemile2
Siz de illa kilo alacagiz diye sakin sagliksiz beslenmeyin, sagdan soldan duydugunuz herseyi uygulamayin.
Sagliksiz sekilde kilo aldiktan sonra o kilolar ne ise yarar, bir uzmana danisin o sekilde kilo almaya calisin
ama bana sorarsaniz eger sagliniz yerinde ise hic dert etmeyin. :1hug: