Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hoş geldin patient aramıza :)))
ben de 48 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Yeni başladım ama iyi gidiyor. çok hızlı ilerliyorum. ;))) Bunları kilo almak isteyenlerin azmini artırması için yazıyorum. 15 gün evdeyim malum 15 tatil. Bu sürede hedefime büyük çoğunlukta ulaşmış olmak istiyorum. Ne gerekiyorsa yyapıyorum. Aslında şurup ve haplar sayesinde çok da bir şey yapmama gerek kalmıyor. zaten iştahım yeterince açıyor ;))))
Umarım herkes ideal kilosuna kavuşur

hoşbulduk canm :))
eczanelerden ilaç almaya gttgmde kilon iyi kullanma sakın ilç flan diyolar ama yaşıtlarımdan küçük göstermk istemiyorum :(
inş bu forumu takip edip ulaşırım istedgm kiloya :asigim:

hoşbulduk canm :))
eczanelerden ilaç almaya gttgmde kilon iyi kullanma sakın ilç flan diyolar ama yaşıtlarımdan küçük göstermk istemiyorum :(
inş bu forumu takip edip ulaşırım istedgm kiloya :asigim:

bana da herkes küçük gösterdiğimi söylüyor. Aslında ilaç kullanmadan doğal yollardan kilo almak çok daha sağlıklı. Ben normalde ağrı kesici bile kullanmamaya dikkat ederim. Vaz geçeceğimi bildiğim için bu ilaçlar üzerinde pek düşünmedim ve direkt aldım. Ama şimdi çok memnunum. İnanmazsınız bugün pilavla ekmek yedim.cokacimcoook İştahım hiç olmadığı kadar iyi. :teytey:

Arkadaslar istahi kapali olanlar herhangi bir ilac almak yerine doktora gidip te kan testi yaptirmanizi tavsiye ederim cunku demir eksikliginiz varsa bu da sizin istahinizi kapatir.

bana da herkes küçük gösterdiğimi söylüyor. Aslında ilaç kullanmadan doğal yollardan kilo almak çok daha sağlıklı. Ben normalde ağrı kesici bile kullanmamaya dikkat ederim. Vaz geçeceğimi bildiğim için bu ilaçlar üzerinde pek düşünmedim ve direkt aldım. Ama şimdi çok memnunum. İnanmazsınız bugün pilavla ekmek yedim.cokacimcoook İştahım hiç olmadığı kadar iyi. :teytey:

canm ben hep ekmekle yerim pilavı zaten.mantıyı bile kaydirigubbakcemile3
ama gel gör ki kilo olmuyo yediklerim.çok yavaş yiyorum acaba ondan mı?

bende çok yavaş yemek yiyorum.herkes masadan kalkıyo ben hep tek kalıyorum :( doktorların kilo vermek için tavsiye ettikleri ne varsa ben yapıyorum ama kilo vermke için değil.alışkanlıklarım bu.. :(

sınavlarım bittii artık başlıyorum XXX hihoyyyt ama burası çok boş kalmış ya benim morale desteğe ihtiyacım var kızlarr senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
sınavlarım bittii artık başlıyorum XXX hihoyyyt ama burası çok boş kalmış ya benim morale desteğe ihtiyacım var kızlarr senağlama

canım sevindim senin adına. ınşaalllah prakten iştahını çok açar, bol bol yersin cokacimcoook ideal kilona kavuşursun ;))) hihoyyyt hep birlikte kilo alıcaz

canım sevindim senin adına. İnşaalllah prakten iştahını çok açar, bol bol yersin cokacimcoook ideal kilona kavuşursun ;))) hihoyyyt hep birlikte kilo alıcaz

inşallah canımm saol a.s. herkesin her yediği popsuna bacaklarınaa kollarına yağ olur inşallahhh :sm_cool:

inşallah canımm saol a.s. herkesin her yediği popsuna bacaklarınaa kollarına yağ olur inşallahhh :sm_cool:

ayy canm güldürdün beni :roflol:
benmde snavlarm btti çok şükür.stres flan btti ya braz toparlarız kendmzi.bende ilaçtan almayı düşünüyorum.gerçekten çok iştah açıyo mu cokacimcoook

benmde snavlarm btti çok şükür.stres flan btti ya braz toparlarız kendmzi.bende ilaçtan almayı düşünüyorum.gerçekten çok iştah açıyo mu cokacimcoook

canım benim iştahımı açtı ama her bünye de aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum. Ama sanırım açar çünkü prospektüste de yazıyor.

açmasını ümit ediyorum canım.p.tesi ilk iş gidip XXX,balık yağı hapı ve b vitamini alıcam..iştahımı açarsa hbr veririm..yerimseniben

kırmızı6 ve cansu_mrtcim çok saolun.gidip alıyim ozman bende eczaneden.galiba final stresinden 1 kilo kaybettim bu arada senağlama
ilacı almak farz oldu bana a.s

cansucum nasıl gidiyor ilaçlar iştahını açtı mı?

daha almadım ilacı cnm.p.tesi alıcam yada yrn nöbetçi eczane bulucam...bnd final zamanı 1 kilo verdim.vermek bu kdr kolayken almak nasıl bu kdr zor oluyo yaa senağlama

kızlar nere gittiniz? Burası terk edilmiş. :((
Herkes ümitsizliğe mi kapıldıyoksa

canım kaç gündür evde kalmıyorum o yüzden giremedim.gittiğim yerede şurubumu götürmeyi unutmuşum :( ama kalabalıkta çok çok yediiimm cokacimcoook senin nasıl gidiyor??

selam kızlarr buranın eski müdavinlerindenim :) uzun zmandır uğrayamadım gecen yaz bu site sayesinde 51 den 56 ya çıkmıştım fakat stres sayesinde şimdi 52yim yine. fakat göbeğimdeki yağlanma olduğu gibi duruyo bu da kilo alma şevkimi bayaa bi kırıyo.. şimdi platese başladım kilo vermeden sıkılaşma sağlıyo.
gecen gün eczaneye gittiğimde gördüğüm bi ürünü paylaşmak istedim sizinle eczacı çocuk kilo alma isteğimi bildiğinden ve kendi de aynı dertte olduğundan bilgilendirdi saolsun :)) 6 kilo almış ürün sayesinde ürünün adı ''XXX''sporla birlikte kullanıldığı zaman kilo almanın yanında kas gelişimini de destekleyen bi ürün. ben kullanmayı düşünüyorum çünkü sadece yiyerek aldığım kilodan pek memnun kalmadım şimdi sporla birlikte bu ürünü denicem umarım faydası olur..kaydirigubbakcemile2

selam kızlarr buranın eski müdavinlerindenim :) uzun zmandır uğrayamadım gecen yaz bu site sayesinde 51 den 56 ya çıkmıştım fakat stres sayesinde şimdi 52yim yine. fakat göbeğimdeki yağlanma olduğu gibi duruyo bu da kilo alma şevkimi bayaa bi kırıyo.. şimdi platese başladım kilo vermeden sıkılaşma sağlıyo.
gecen gün eczaneye gittiğimde gördüğüm bi ürünü paylaşmak istedim sizinle eczacı çocuk kilo alma isteğimi bildiğinden ve kendi de aynı dertte olduğundan bilgilendirdi saolsun :)) 6 kilo almış ürün sayesinde ürünün adı ''XXX''sporla birlikte kullanıldığı zaman kilo almanın yanında kas gelişimini de destekleyen bi ürün. ben kullanmayı düşünüyorum çünkü sadece yiyerek aldığım kilodan pek memnun kalmadım şimdi sporla birlikte bu ürünü denicem umarım faydası olur..kaydirigubbakcemile2

aysum kusum hoşgeldin ya nerelerdeydin çk ösledim arkadaşım.bi ara herkes gelip bi cee dedi kaçtı sevinmiştim tekrar toplanıoz die.ama sonrası gelmedi.bende eridim valla cnm evlilik yaramadı hiç bana.eski halime döndüm.:1hug::1hug:

evet canım haklısın, çok yerken bir yandan da spor yapmalıyız. yoksa hepsi yağ olarak depolanır. bize yağdan çok kas lazım. bize hatırlattığın için teşekkür ederiz canım. eskilerin yol göstermesine çok ihtiyacımız var. ne de olsa daha tecrübelisiniz. Katkılarını bekliyoruz.

Back