Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım bi ara XXX kullandım,
ama okadar uyku yaptıkii bıraktım sonunda,
ama tekrar kullanmayı düşünüyorum,
gerçi düzenli beslenerek bir iki kilo aldım bende:dance:
ama şurupla daha çok arttırabilirim herhaldehihoyyyt
yaa arkadaşlar topiğimizi boş bırakmayalım ne olur yaaa:çok üzgünüm:
hep arka sayfalara gidiyor üzülüyorum:çok üzgünüm:

CANIM MERHABA.ÇOK SAOL TAVSıYEN ıÇıN BıŞEY SORULAM BU ŞURUBUN TADI NASIL ACABA?BENıM HıÇ ŞURUP ALIŞKANLIĞIM YOKTA.TADI ÇOK MU ACI :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şurubun tadı acı filan diil.kullandığın ilk zamanlar biraz uyku yapıo o kadar.ama çok güsel iştah açıo yanındada b vitamini alırsanız daha çabuk alırsınız.denendi o yüsden diorum

hemen endi kılo alım hikayemi analatıym
bana ünv yıllarımı ahtırlattın 168 boyumla 45 kilo gezdim yıllarca ne giydiğin yakışır bol olur oturmazzz biraz etli butlu olmakta yarar var
nese ben 3.sınıfta bi gaza gelmişim 4.sınıfta 55kilo idim geldim yurtta okulda ağzı açık kaldı milletin çok yakışmıştı o gün bugündür 55-54ün altına düşmem düm daracık şeyleri elden çıkarıp 38-40bedene bişiler almıştım kotlar oturur popo daha güzel durur falan filan etek elbise yakışır zaten ideal kilomuş bu boya göre senin de bi 53-54 olman lazım canım
ha gaza gelip naptım o ilaçlar falan fasa fiso!!!!!!!!!
yedim allah yedimmmm karna dikkat karna gitmesin çok mekik çek hergün benim kılolar dağıldı o açıdan iyiydi bi tarafıma gitmedi öyle ,,,
ALLAHTAN :)
yedim sadece yedim dediğin gibi ölmemek için yiyen ben yedim de yedim arada abur cuburrr bolbol meyveeee biraz sağlıklıca tabe kilo aldıran üzümmm bolca ekmek üzüm akşam yemeği ii tabağa çıktı ekmek yer oldum haraketliydim dedimyabi tarafıma gitmedi dağıldı kilolar vücuduma,,,yüzüme renk geldi yüzüm yanaklarım kendine geldi güzelleştim resmen :))))))
ye anam ye
ne bulursan tıkın nebilim çerez ye ye ye ye ye
sonra miden büyüyo amaaa idealine ulaşınca sabitle kendini o kiloda kalasın gaza basıp freni bulamassan kötü 60-70 gitme :)
bi ara bekarken 60 oldum hatta daha bi güzel olmuştu ama fazla geldi yürümem ağırlaştı yine 55 oldum 55 ideal bizim boylara
hadie kolay gelsin
kapatma ağzını hep ye :)
meyve yiyin bolbol yaz geliyo üzm muzzz kilo aldırıyo ,,,peyniri koyun ekmek arası tıkının :)

hoş şimdi doğum yaptım evliyim ALLAH A ŞÜKÜR 6BUÇUK AYLIK DÜNYA TATLISI kIZIM VAR KARNIM ÇIKTI ŞİMDİ LAHAHNA YAĞI FALAN ONU HALLETME ÇABASINDAYIM YİNE 55 İM AMA :)

selam hepinize arkadaşlar prakten şurup kullanıomusunuz.daha önceki yazdıklarımı okuduysanız.çok fazzla iştah açıyo ben onunla 1 ayda 6 kilo almıştım.ve burdaki dier arkadaşlarmda öyle.tekrar hatırlatiyim dedim.umarım dilediiniz kiloya ulaşırsınız.

hayatım ya çok teşekkür ederimm:1hug: hiç kullanmadım ama yarın alcamm ve denicem umarım işe yarar bende dea.s.

hayatım ya çok teşekkür ederimm:1hug: hiç kullanmadım ama yarın alcamm ve denicem umarım işe yarar bende dea.s.

yarar kuzum merak etme b vitaminide al yanında olurmu ondan sonrada bol bol kalorili yiyceklerden ye cnm.

papatyam güsel demişinde iştah olmayınca yenmio önce iştah açmak lazım cnmcım.ondan sonra yiyebilosun anca.şurubu zaten iştah açmak için alıoruz.sonra miide büyüdüyünde bırakıyoruz.mide büyümüş olunca zaten iştah yerinde oluyo göbek yapmamak için dengeli almak için kiloyu biras spor yapmak lazım

canım ben o surubu kullandım ama sonuc gene husran :(
yaa bana felaket uyku yapıyo oyle boyle deıl 24 saat uyuyorum oturdugum yerden kalkamaz oluyorum o yuzden bıraktım :(

cnm herzaman yapmıoki ilk başldığında yapıo sonra bünye alışıo uyku hali falan kalmıo.bis buşekilde almıştk biçok arkadaşımla.b vitaminide kullandınmı yanında

Günaydııınnn kızlarrrr günnaayyddıınnnnhihoyyyt
hadi bakalım bugün neler yaptık kiloları almak için,
ben şimcik kalktım bi kaşık aç karnına balımı yedim
ondan sonra kahvaltımı yapıyorummmcokacimcoook
hadi kızlar sizde neler yapıcaksınız,yapıyorsunuz yazın bakalım:1rolleyes:

Günaydııınnn kızlarrrr günnaayyddıınnnnhihoyyyt
hadi bakalım bugün neler yaptık kiloları almak için,
ben şimcik kalktım bi kaşık aç karnına balımı yedim
ondan sonra kahvaltımı yapıyorummmcokacimcoook
hadi kızlar sizde neler yapıcaksınız,yapıyorsunuz yazın bakalım:1rolleyes:

günaydınn a.s.bende sabah kahvaltıdan sonra süte keçiboynuzu tozu karıştırıp içtim ):):)
bide sacım uzasın diye çinko hapı kullanıyorum doktor kiloda yapar dedi :1shok: yasasın yani bi taşla iki kuş olacak inşallah ama haaaallaaaa 44 deyim bi 50 olaydım aahh ahhh senağlama

günaydınn a.s.bende sabah kahvaltıdan sonra süte keçiboynuzu tozu karıştırıp içtim ):):)
bide sacım uzasın diye çinko hapı kullanıyorum doktor kiloda yapar dedi :1shok: yasasın yani bi taşla iki kuş olacak inşallah ama haaaallaaaa 44 deyim bi 50 olaydım aahh ahhh senağlama

,
inşallah çabalrının karşılığını 5 6 kiloyla alırsınnn canımmŞeniz cokacimcoook

inş. senağlama liseden beri 43 kiloydum zor güç 1.5 kilo aldım :(
yıllardır koruyorum kilomu :utangac: ama azmettim ya olacak ya olacak.:)
Şimdi yemekten geldim bolca ekmek yiyorum boş oturdukca kuruyemiş yiyorum ağzım hiç boş durmuyo kilo kesin almalıyım yoksa gelinlik giyemiycem kaydirigubbakcemile3
Ben artık bu topiğin devamlı üyesi olacam valla ya hergün giriyorum zaten kk ye geleni geceni kontol edecem bakalım kimler kilo alacak :D laelaelaelaelae

ben de dün XXX şuruba başladım iştah açıyomuş umarım kilo olarak geri döner:1rolleyes:

kızlar bi ara bu topiğe bakıyodum ama kaybettim snra :sm_confused:
XXX diye bi ilaç vardı galiba.alamadım bu ilacı,bi kez daha soruyim almadan önce dedim....
50 kiloyum hala :çok üzgünüm:
boyuma göre zayıfım....
bu ilaçla bi ayda kaç kilo alınır,kullanan vs var mı

cnm ben kullandım 6 kilo aldım 1 ayda yanında b vitaminide kullandım.öğünleri arttırdım kalorimi hesapladım hep bol kalorli yiyceklerden tükettim.ve sonuç istediğim kiloya kavuşmuştum.yanlız şurup ilk zamanlar biras uyku yapıo ama sonra geçio.çalışıosan gece yatmadan içerek başla.

cnm ben kullandım 6 kilo aldım 1 ayda yanında b vitaminide kullandım.öğünleri arttırdım kalorimi hesapladım hep bol kalorli yiyceklerden tükettim.ve sonuç istediğim kiloya kavuşmuştum.yanlız şurup ilk zamanlar biras uyku yapıo ama sonra geçio.çalışıosan gece yatmadan içerek başla.

a.s.
çok saol canm....
6 kilo :1shok:
acaba yakışır mı okadar kilo bana.sonrada vermek için zayıflama topiğine gidermişim :roflol:
gidip alıyım kesin ilacı.okuyorum canm bu arada...
20 yaşındayım.boyum 168cm.50 kiloyum.
ideal mi acaba bu,yoksa normalden zayfmıyım anlamadm gitti...

yaa arkadslar biri sunu acil cevaplasın lutfen:(
XXXileXXX aynı ilaç deıl demı
ıkısıde farklı ilaçlarmı
ben XXX kullanmıstım cok uyku yapmıstı XXX dediğiniz farklı bi surupmu :S

Back