hemen endi kılo alım hikayemi analatıym
bana ünv yıllarımı ahtırlattın 168 boyumla 45 kilo gezdim yıllarca ne giydiğin yakışır bol olur oturmazzz biraz etli butlu olmakta yarar var
nese ben 3.sınıfta bi gaza gelmişim 4.sınıfta 55kilo idim geldim yurtta okulda ağzı açık kaldı milletin çok yakışmıştı o gün bugündür 55-54ün altına düşmem düm daracık şeyleri elden çıkarıp 38-40bedene bişiler almıştım kotlar oturur popo daha güzel durur falan filan etek elbise yakışır zaten ideal kilomuş bu boya göre senin de bi 53-54 olman lazım canım
ha gaza gelip naptım o ilaçlar falan fasa fiso!!!!!!!!!
yedim allah yedimmmm karna dikkat karna gitmesin çok mekik çek hergün benim kılolar dağıldı o açıdan iyiydi bi tarafıma gitmedi öyle ,,,
ALLAHTAN :)
yedim sadece yedim dediğin gibi ölmemek için yiyen ben yedim de yedim arada abur cuburrr bolbol meyveeee biraz sağlıklıca tabe kilo aldıran üzümmm bolca ekmek üzüm akşam yemeği ii tabağa çıktı ekmek yer oldum haraketliydim dedimyabi tarafıma gitmedi dağıldı kilolar vücuduma,,,yüzüme renk geldi yüzüm yanaklarım kendine geldi güzelleştim resmen :))))))
ye anam ye
ne bulursan tıkın nebilim çerez ye ye ye ye ye
sonra miden büyüyo amaaa idealine ulaşınca sabitle kendini o kiloda kalasın gaza basıp freni bulamassan kötü 60-70 gitme :)
bi ara bekarken 60 oldum hatta daha bi güzel olmuştu ama fazla geldi yürümem ağırlaştı yine 55 oldum 55 ideal bizim boylara
hadie kolay gelsin
kapatma ağzını hep ye :)
meyve yiyin bolbol yaz geliyo üzm muzzz kilo aldırıyo ,,,peyniri koyun ekmek arası tıkının :)