- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.041
çörekotu ile üzüm şek tozu zaten faydalı...balı söylememe gerek varmı:) saf balı nerde bulcaz ya ben güvenemiom
TEŞEKKÜR EDERİZ.. büyük olmuş pardon.. pekmeze bende başlıyım artık.. sabahlarıda ballı süt içicem yarın başlıyorum süt yokmuş bu sabah içemedim.. yada yatarken içerim bu gün.. ee başka ne yöntemler uyguluyosunuz arkadaşlarr. varmı püf noktalarınız.. ben bu ra makarnaya falan bol mayonez sıkıyorum seviyorumda gerçi..
akşamada patates köfte yapıcam kolayla yeriz.. yada meyve suyuyyla.. kalorili kalorili..
cnm ya nası aldın bikez daha yazarmısın bide bu xxx denen ilaç neki:))
merhaba arkadaşlar herhalde aranızda en zayıf olan benim boyum 167 kilom 47 zayıflık başa bela en çok da başkalarından ne kadar zayıfsın cümlesini dumyaktan bıktım. kötükedihüso ben de kilo almaya karar verdim ilk önce sigarayı günde 1 e düşürmeten baişladım işe bazı günler hiç içmiyorum :))pekmezi sulandırarak içiyorum..bu arada ben de 2 yıl önce antidepresanları kullanarak 57 e çıkmıştım ama onları bırakınca yine aynı oldum...ama böyle giderse yine kullanacağım kısa süreli de olsa iyiydi:enbuyukkk:
merhaba guzelim, yazin hakkinda bilgi vermek isterim.. pekmezi sulandirarak içersen fayda gorecegini sanmiyorum çunku bikaç sene evvel ben oyle yapmi$tim hiçmi hiç i$tahim dahi açilmami$ti. pekmezi saf haliyle tuketmen gerek ve pekmezi içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su tuketmemelisin. yani pekmez + su = kilo almada 0. çay kahve içme ali$kanligin varsada onlardanda geçmeni tavsiye ederim zira yediklerinin vitaminlerini alir.merhaba arkadaşlar herhalde aranızda en zayıf olan benim boyum 167 kilom 47 zayıflık başa bela en çok da başkalarından ne kadar zayıfsın cümlesini dumyaktan bıktım. kötükedihüso ben de kilo almaya karar verdim ilk önce sigarayı günde 1 e düşürmeten baişladım işe bazı günler hiç içmiyorum :))pekmezi sulandırarak içiyorum..bu arada ben de 2 yıl önce antidepresanları kullanarak 57 e çıkmıştım ama onları bırakınca yine aynı oldum...ama böyle giderse yine kullanacağım kısa süreli de olsa iyiydi:enbuyukkk:
merhaba arkadaşlar herhalde aranızda en zayıf olan benim boyum 167 kilom 47 zayıflık başa bela en çok da başkalarından ne kadar zayıfsın cümlesini dumyaktan bıktım. kötükedihüso ben de kilo almaya karar verdim ilk önce sigarayı günde 1 e düşürmeten baişladım işe bazı günler hiç içmiyorum :))pekmezi sulandırarak içiyorum..bu arada ben de 2 yıl önce antidepresanları kullanarak 57 e çıkmıştım ama onları bırakınca yine aynı oldum...ama böyle giderse yine kullanacağım kısa süreli de olsa iyiydi:enbuyukkk:
teşekkür ederim besin takviyesini deneyeceğim :))şakkıdıben senden zayıftım 43 ile başladım bu işe. 50 olmuştum ama sıcaklar filan derken iştahsızlıkla 1 kilo kadar verdim sanırım. adet dönemimde oldugum icin 1 kilo diye azami yorum yaptım.
ensure toz besin takviyesi al eczaneden o 5-6 kilo aldırıyor.
hala eksigim var az da olsa ama selulit baslıyor almaya baslayınca da şimdi pilates cdsi aldım hem kiloya hem de sıkılasmaya yüklencem artık napalım..
merhaba guzelim, yazin hakkinda bilgi vermek isterim.. pekmezi sulandirarak içersen fayda gorecegini sanmiyorum çunku bikaç sene evvel ben oyle yapmi$tim hiçmi hiç i$tahim dahi açilmami$ti. pekmezi saf haliyle tuketmen gerek ve pekmezi içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su tuketmemelisin. yani pekmez + su = kilo almada 0. çay kahve içme ali$kanligin varsada onlardanda geçmeni tavsiye ederim zira yediklerinin vitaminlerini alir.
he he bu bana ünlü bi sözü hatırlattı
et ye su iç dondurursa dondursun
tatlı ye su içme yandırırsa yandırsın
sempatiksalakcinni merak etttim bu soz kime ait ?
Bugün okula gitmekten bıktım.Kıyafet bulamıyorum,hiç biri olmuyor,aynı şeyleri giy giy giy.Zayıflıktan hep,şu anda ağlıyorum hatta.İyce sinirlerim bozuldu.Bugün sınıftada sordular ,bir alay bir alay.O kadar gücüme gitti ki.Ya ben niye alamadım kilo,niye alamıyorum.Yoruldum kilo almaya çabalamaktan...
Bugün okula gitmekten bıktım.Kıyafet bulamıyorum,hiç biri olmuyor,aynı şeyleri giy giy giy.Zayıflıktan hep,şu anda ağlıyorum hatta.İyce sinirlerim bozuldu.Bugün sınıftada sordular ,bir alay bir alay.O kadar gücüme gitti ki.Ya ben niye alamadım kilo,niye alamıyorum.Yoruldum kilo almaya çabalamaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?