• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bugün prakten aldım ne zaman etkili olur 1 haftada kaç kilo alırım ? Çok yemek istiyorum artık baskasına ay ne kdar zayıfsn baban sni aç mı brakıyo sana yemek vermiyolar mı demek istiyorum :P tabiki şaka bana denilince ne kadar moralim bozulyo. Zaten moralim icin aldım bu surubu.Her gün bu kilomu dert etmekten bıktım.5 - 6 kilo alıyım baska bisey istememm..

ben kullanmanı tavsiye etmiyorum tamam iştah acıyor ama afedersin aptal gibi gezdim kullandıgım zamanlar. asırı uyku yapıyor. sabah işyerimde ne yaptıgımı bilmiyordum uyku ve dikkat dagınıklıgından. ha illa kullancam diyorsan aksam 6-7 gibi al ki sabaha cok etkisi kalmasın..

ensure besin takviyesi mi yoksa iştah açıcı mı?bi kutu kaç gün gidiyo ve ne kadar süre kullanmalıyız?

yüksek kalorili besin takviyesi canım
iştah açmayla alakası yok
çok yiyecek tüketemedğin durumlarda iyi oluyo
ben kullanmıştım biraz puding gibi biraz daha sıvısı
iştahımı açan bişey olsa ve bu sayede normal yiyecek yesem daha makbule geçecek

olmadı mı olmuyor. 53 kilodan 44 kiloya düştüm. şuan 45-47 arası dolanıyorum sürekli alıp veriyorum ama 47nin üstünü göremedim daha. tahlillerim normal çıktı. bana kalsa çok da abes durmuyor ama milletin çenesinden yemin ederim bıktım usandım. bir de pantolon bulmam biraz zor oluyor. model seçenekleri çok daralıyor. prakten şurubu denedim faydası olmadı. polen kullandım onun da faydası olmadı. gece yatmadan yedim sürekli onn da faydası olmadı.çörekotu metabolizmayı düzenliyormuş kullanıp faydasını gören var mı acaba?

ensure besin takviyesi mi yoksa iştah açıcı mı?bi kutu kaç gün gidiyo ve ne kadar süre kullanmalıyız?

Mina'nın dedigi gibi besin takviyesi canım. 1 kutu'dan 6 ölcekten 7 gün gidiyor tabi günde 1 kere icersen. Yok ben çok çok az yemek yiyorum takviye lazım diyorsan günde ikiye cıkar. tabi yemek de gerekli. 2 ayda filan etki ediyor kilo almada. çilekli, kakaolu ve vanilyalı çeşitleri var. param var sarsılmam ben diyorsan bol bol iç tabi :) ama tavsiyem yemek de ye bundan da ic 1-2 ay.. ne kadar cok kalori o kadar kilo..

edit: ben de bi süre sonra tekrar baslıcam 4-5 kilo daha lazım bana da.

Son düzenleme:
Önemli olan çok yemek değil bol kalorili besinlerle günlük kalori ihtiyacımızın üstüne çıkmak. Böylelikle daha çabul kilo alınır. Ensureyi ben kullandım. Akşam yatmaya yakın içilmesi daha iyi çünkü o saatlerde metabolizma yavaşlar ve aldığımız besinlerin kiloya dönüşmesi basit olur. Özellikle akşam saatlerinde hafif bşyler yemeye çalışın sonra üstüne muz düzenli bi şekilde vee sonra gelsin kilolar inş.:icecream:

ben kullanmanı tavsiye etmiyorum tamam iştah acıyor ama afedersin aptal gibi gezdim kullandıgım zamanlar. asırı uyku yapıyor. sabah işyerimde ne yaptıgımı bilmiyordum uyku ve dikkat dagınıklıgından. ha illa kullancam diyorsan aksam 6-7 gibi al ki sabaha cok etkisi kalmasın..

2 hafta izinliyim oyüzden aldım ins ise yarar. Yemek yerim uyurum artık.:icecream:cokacimcoook:1rolleyes:

off kızlar kilo verdim 48 olmuşum..hastayım 2-3 gündür hemen gitmiş 1 kilo..millet 1 kilo için günlerce aç kalır ya...ensureyi bende denemek istiyorum.ama ayda 4 kutu lazım dimi o da 80 lira yapar..çok ya..80 lira yiyeceğe versem yine alırım ben :))şöyle püsküt çiklota filan:))hehe

off kızlar kilo verdim 48 olmuşum..hastayım 2-3 gündür hemen gitmiş 1 kilo..millet 1 kilo için günlerce aç kalır ya...ensureyi bende denemek istiyorum.ama ayda 4 kutu lazım dimi o da 80 lira yapar..çok ya..80 lira yiyeceğe versem yine alırım ben :))şöyle püsküt çiklota filan:))hehe

Ensurenin tozları var kutu da onlar daha uyguna gelio 7 tane çıkıyo bir kutudan tabi yemeni tavsiye ederim eğer iştah varsa boşa verme para böyle şeylere bol bol yea.s

arkadaşlarr ben eczane teknisyeniyimm bulk die bi tozz varr ...süperr kilo aldırıyoo..almayan arkadaşlara duyruluurr....fiatıda uyğun yaniii....

valla onu ancak body sporunu yapanlar kullanıyor. bizim gibilerde işe yaramaz. sakın ola ki kimse almasın arkadaslar ucuz da degil paranıza yazık etmeyin.

olmadı mı olmuyor. 53 kilodan 44 kiloya düştüm. şuan 45-47 arası dolanıyorum sürekli alıp veriyorum ama 47nin üstünü göremedim daha. tahlillerim normal çıktı. bana kalsa çok da abes durmuyor ama milletin çenesinden yemin ederim bıktım usandım. bir de pantolon bulmam biraz zor oluyor. model seçenekleri çok daralıyor. prakten şurubu denedim faydası olmadı. polen kullandım onun da faydası olmadı. gece yatmadan yedim sürekli onn da faydası olmadı.çörekotu metabolizmayı düzenliyormuş kullanıp faydasını gören var mı acaba?

senin boyun kaç canım

bende bulk denedim işe yaramadı
dahiliye dr'u yazmıştı o zaman almıştım

kızlar havalar ısındı
sürekli su içiyorum çok fena sıcak
karnım şişiyor bu sefer yiyemiyorum
böyle olanınız varmı
napmak lazım yaaalsanaalsanasmile

enerji verdiğini duydum ama kilo etkisini bilemem..bi ürün almıştım içinde ginseng c vit bişeyler daha vardı..ama hatırlamıyorum...ya bu unutkanlığa napıcam ben ya :(

senin boyun kaç canım

bende bulk denedim işe yaramadı
dahiliye dr'u yazmıştı o zaman almıştım

kızlar havalar ısındı
sürekli su içiyorum çok fena sıcak
karnım şişiyor bu sefer yiyemiyorum
böyle olanınız varmı
napmak lazım yaaalsanaalsanasmile

boyum 1,65 haftaiçinde bi dahiliye dr daha gidicem öyle görünüyor.
fakat çok su içmesi gerekenler kilolu olanlar. iştahı kapatıyor.
sulu seyleri veya suyu, yemek yedikten sonra tüketiyorum ben. seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.cokacimcoook

merhaba arkadaşlar ,

yeni katılıyorum aranıza bende kilo almaya çalışıyorum
1.70 boyum 51-52 ilo arasında gidip geliyorum.
60 kilo olmak istiyorum ama hamilelik dışında başarılı olamadım..
10 aylık bi oğlum var ve 40 ımız çıkmadan ben hamile kalmadan önceki kiloma döndüm herkes ah ne güzel ne şanslısın dedi durdu sinir oldum bende..

hamile kalmadan önce diyetisyene gitmiştim bütün testleri yaptırdım herşey normal çıktı
sipraktin kullandım bende ama sizinde dediğiniz gibi inanılmaz uyku yaptı
bebeğim olmadığından yatıp uyuyodum bi sıkıntı olmuyodu
sonra demir takviyesi falan yaptı dotorum kilo aldımda
ama o sıralar hamile kalınca devam edemedim
bide hamilelikle alacağımı düşünmüştüm vermem heralde demiştim ama olmadı ..
şimdi internetten araştırıyorum doktora gidecek vaktim yok çünkü hemde emziriyorum ilaçda kullanamam..
böyle işte arkadaşlar.. inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız..

Back