Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

walla günlük menümü hemen verebilirim.
sabah kahvaltımda kendimi çok ama çok zorlayarak 4 zeytin bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir. 1 domates yada salatalık.......................
sonra akşam ya hazır çorba yada makarna. belkide çokkk nadir patates ve biber kızartması bunlardan birini yapıp yiyorum, ama tabi buna yemek denirse 2 kaşık. kuş kadar yaaa... eğer kendimi zorlayıp birkaç kaşık daha yemeye kalkarsam hemen çıkarma noktasına geliyoo :sinifsinif: :gitme:...
haa bu arada bu sadece iki öğünün aralarındada bir muz, biraz kuruyemiş felan yemeye çalışıyorum......

Gelem yanına bana da kilo aldırsana kız. kaydirigubbakcemile3
Sabah kahvaltısında birşeyler atıştırıyorum, öğlen yemiyorum bir şey. Akşam da 1 tabak yemek yiyorum o kadar. Arada da ufak tefek şeyler. :gitme:

ayy nasıl duruyosunz böyle ya.keşke benimde iştah olmasa..resmen diyet menüsü gibi bu..:1shok:

aaa kızlar aklıma ne geldidelikafadulden
her gün yediklerimizin kalorisini hesaplasak ya biz
yani belki hesaplıyorsunuzdur siz
ben yapmıyorum da
yapayım bea kaydirigubbakcemile3

neden kilo alamadığınız ortada canım valla yemiyosunuzki sizya.şu menüleri bidoldurun oozaman nasıl alırsınız bak.ben ne yesem şişiyorum vallaklava:

kvsr acı biber kapsülü varmış duymuşsundur belki çok güzel iştah kesiyormuş arkadaşım kullanıyor bir aydır baya bir incelme var

sorma ya ben de çok şey kullandım neler denemedim ki :umursamaz: yeni sonuç almaya başladımkaydirigubbakcemile3

kvsr acı biber kapsülü varmış duymuşsundur belki çok güzel iştah kesiyormuş arkadaşım kullanıyor bir aydır baya bir incelme var

Cnm acı biber iştah açar ama fazlası dediğin gibi kilo verdiriyor. Hatta wc den çıkamıyo insan ayıptır söylemesi kaydirigubbakcemile3

kızlar benim diyetimde yasak olanları siz yerseniz kilo alırsınız diye düşünüyorum hehheheh sırnaşık şey neler mi yasak ;
pirinç
ekmek
börek
tatlı
kahve
çay
kola
sucuk
karpuz
kavun
bakla
et ile baklagillerin biarada yenmesi(etli kurufasulye gibi,pilav köfte gibi)

kızlar ben kahvaltımı çok geç yapıyorum yaaa
adına kahvaltı bile denmez
12 -1 de diyorum pffff :sinifsinif:

Aynen ben de tatlım senin gibiyim. Birde 7 gibi yiyorum 1 tabak tamam işte. benneyaptımki Al sana beslenme. :çok üzgünüm:

neden kilo alamadığınız ortada canım valla yemiyosunuzki sizya.şu menüleri bidoldurun oozaman nasıl alırsınız bak.ben ne yesem şişiyorum vallaklava:

İştah olsa yiyeceğiz elbet. Çok üzgünüm çoook Sizde nasıl iştah var, durduramıyorsanız kendinizi bizde de iştah yok yemek istemiyoruz.

Cnm acı biber iştah açar ama fazlası dediğin gibi kilo verdiriyor. Hatta wc den çıkamıyo insan ayıptır söylemesi kaydirigubbakcemile3

İştah açıyor acı yemek. a.s Ben yediğim de çıkamıyorum valla heladan. delikafadulden

evet yaa benim menüm gerçekten diyet menüsünden beter. ama napıyım yaaa fazlasınıda almıyor midem. özelliklede acillll kilo almam gereken zamanda

ya kızlara baktım da...hakkaten kızlar asıl sorun iştahsızlık..yani acl kilo yapıcı şeyler çözüm değil..iştah açıcı şeyler lazım..bence daha sağlıklı..önceki arkadaşlarım bilir yeni gelenler eski sayfaları okumamış olabilir..ben 158 boyundayım..hayatım da uzun yıllar 39 kiloyu geçemedim..sonra şu bu bikaç kilo aldım 45 e yaklaşıtım ama babamın vefatıyla yine verdim 40 altına inmedim..sonra ilaçla (mecbur içtim kimseye tavsiye etmiyorum sakın klava: )inanılmaz iştahım açıldı.ilacı doktorum verdi sağlık sorunlarımdan yan etkisi iştah açmaktı 1no2: ) neyse..inanılmaz iştahım açıldı..o güne kadar hep bende vitamin hapı balık yağı ile uğraşır hiç kilo alamazdım..aldığım gramlarda hooopp gidiverirdi..iştahım açılınca inanılmaz yedim..tatlı tuzlu arka arkaya..evde ne bulduysam ...olmadı kurabiye ne yapıyodm akşam vakti..sonra ilacı değiştirdik yan etkilerinden dolayı...o kadar kalmadı etkisi..ama kilolarım hoopp die gitmedi bu kez..yani yine verdim de o kadar hızlı değil..şöyle ki araalıkta 54 e çıktım..nerdeyse 12 kilo aldım 5-6 ayda..bikaç ay ilacı kullanmak istemedim..şimdi de mecburen yine başlıcam ama dediğim gibi bu ilacı değiştirdim yan etkisi yok..yani aralıktan sonra yaklaşık 5 kilo verdim.49-50 civarıyım..benim için önemli olan bunu korumak..bunun için yemek yemem gerektiğinin farkındayım..günlük yatmadan yoğurt yemem lazım,tüm yemeklerimi yemem lazım..
uzattım tamam
günlük listeme gelince sabahları azcık ekmek yağ ve reçel..1 bardak çay..öğlen az salata yemek ve pilav..bol ekmek..akşamları da tüm yemeklerden yemeye çalışıyorum..araada tatlı kaçamaklarım mutlaka var..bazen yatmadan da aç yatmayayım die işenmezsem yiyorum..bi de arada kahvaltılık gevreklerden yatmadan yiyiorum..yatmada yiyince kilo yapıyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…