- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.861
kızlar herhafta beyti kebap yeyin kaydirigubbakcemile3 üzerine de künefe Allaaaaahhh delikafadulden eşimde çok zayıftı benim yanımda oda kilo aldı :))) olmadı hergün size menü vereyim :)))) mesela ben zayıflamaya çalışmadan önce ne yiyordduuumm?
börekk herhafta beyti kebap üzerine künefe,pide,kokoreç delikafadulden kumpirr delikafadulden yanına kola delikafadulden doritosss :))) gidin yarım kilo fındıklı fıstıklı lokum alın yeyin :)))
ya ben kilolarımı versem sizde alsanız olmamı? :sm_confused: alan razı veren razı yani.
walla günlük menümü hemen verebilirim.
sabah kahvaltımda kendimi çok ama çok zorlayarak 4 zeytin bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir. 1 domates yada salatalık.......................
sonra akşam ya hazır çorba yada makarna. belkide çokkk nadir patates ve biber kızartması bunlardan birini yapıp yiyorum, ama tabi buna yemek denirse 2 kaşık. kuş kadar yaaa... eğer kendimi zorlayıp birkaç kaşık daha yemeye kalkarsam hemen çıkarma noktasına geliyoo :sinifsinif: :gitme:...
haa bu arada bu sadece iki öğünün aralarındada bir muz, biraz kuruyemiş felan yemeye çalışıyorum......
aaa kızlar aklıma ne geldidelikafadulden
her gün yediklerimizin kalorisini hesaplasak ya biz
yani belki hesaplıyorsunuzdur siz
ben yapmıyorum da
yapayım bea kaydirigubbakcemile3
ben ondan da kullandım
ay ne çok şey kullanmışımkaydirigubbakcemile3
ensure plus çikolatalı
ama hem her zaman bulunan bir ürün değil
hemde çok pahalı
iştahı açıp normal besin yemek en iyisikaydirigubbakcemile2
kvsr acı biber kapsülü varmış duymuşsundur belki çok güzel iştah kesiyormuş arkadaşım kullanıyor bir aydır baya bir incelme var
Cnm acı biber iştah açar ama fazlası dediğin gibi kilo verdiriyor. Hatta wc den çıkamıyo insan ayıptır söylemesi kaydirigubbakcemile3
:))) alemsin
Cnm acı biber iştah açar ama fazlası dediğin gibi kilo verdiriyor. Hatta wc den çıkamıyo insan ayıptır söylemesi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kahvaltımı çok geç yapıyorum yaaa
adına kahvaltı bile denmez
12 -1 de diyorum pffff :sinifsinif:
neden kilo alamadığınız ortada canım valla yemiyosunuzki sizya.şu menüleri bidoldurun oozaman nasıl alırsınız bak.ben ne yesem şişiyorum vallaklava:
nursall o menüye tatlı gerek tatlı
muz ye muz kilo yaparevet yaa benim menüm gerçekten diyet menüsünden beter. ama napıyım yaaa fazlasınıda almıyor midem. özelliklede acillll kilo almam gereken zamanda
kızlar herhafta beyti kebap yeyin kaydirigubbakcemile3 üzerine de künefe Allaaaaahhh delikafadulden eşimde çok zayıftı benim yanımda oda kilo aldı :))) olmadı hergün size menü vereyim :)))) mesela ben zayıflamaya çalışmadan önce ne yiyordduuumm?
börekk herhafta beyti kebap üzerine künefe,pide,kokoreç delikafadulden kumpirr delikafadulden yanına kola delikafadulden doritosss :))) gidin yarım kilo fındıklı fıstıklı lokum alın yeyin :)))
ya ben kilolarımı versem sizde alsanız olmamı? :sm_confused: alan razı veren razı yani.
aaa kızlar aklıma ne geldidelikafadulden
her gün yediklerimizin kalorisini hesaplasak ya biz
yani belki hesaplıyorsunuzdur siz
ben yapmıyorum da
yapayım bea kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?