- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.801
canm çok haklısınkaydirigubbakcemile5 ama önemli olan orantılı almak her yere gitsin inş. tek bir yerde toplanınca kötü oluyorCADIARZU
evet bilmiyorumkismile hiç 45'in üzerine çıkmadım...Kilo alsam nereme gider acaba
evet bilmiyorumkismile hiç 45'in üzerine çıkmadım...Kilo alsam nereme gider acaba
Ortaokuldan beri aynı kilodayım ben de yav, hiç 45 olmadım nasıl bir duygu acaba? kaydirigubbakcemile3 :icecream:
cnm ztn belli bir kilo aldıktan sonra spor falan orantılarız gibime geliyobilmiyorumkismile bu arada çörek otu aldım bende ama nasıl yiceğmi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 vallaa kız ben de ortaokulda nasılsam şimdi de aynıyım sempatiksalakcinni
bi de ben çok erken regl oldum ilkokul 5.sınıfa giderken.. ondan da pek serpilemedim sanırımmirmirmirmir
sırnaşık şey
balın üstüne
Bu arada bugün de çörek otu yağı aldım. Memişlerim için çok met ettiler.bilmiyorumkismile denicem bakalımzemuszemus:icecream:
Dene canım ben kullandım iyi geliyor..masaj ile oh misaklinialirimsmile
Bu arada bugün de çörek otu yağı aldım. Memişlerim için çok met ettiler.bilmiyorumkismile denicem bakalımzemuszemus:icecream:
Otunu mu aldın tozunu mu tatlım? bilmiyorumkismile
çörek otu ve çörek otu yağı aldım. Otunu yiyorum aklıma geldikçe yağını da memişlerime sürmeye başladım. İhisositososito
Çörek otunun öğütülmüşü var küç gibi. Ondan alacağım ben de. sempatiksalakcinni
evet benimde ondan sanırım valla çörek otu dedim şu hani poğaçaların üzerlerine serpilen çörek otları varya susam gibi ondan verdiler.bilmiyorumkismile
ay bende de ondan var ama çiğnenmiyor ya:bbo: tadı çok kötüüüüü iğrençç kusasım geliyorr.. Havanda eziyorum toz gibi yapıp suyla yutuyorum.. akannehir
Öğütülmüşü var onun kuzularım. Bu işte. aklinialirimsmile
benim aldığımda bu cnm ama ben acık aldım denemek amaçlı az bşy
Bundan alacağım tatlım açık tasvip etmiyorlar pek. Kara üzüm çekirdeği bitti, bunu da deneyeceğim. hihoyyyt
ben denemek amaçlı aldım yararsa kutusunu alırım küçü bende düzenli kullanamıyorum artık aklıma geldikçe düzene soksam ii olcak amaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?