Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar;

Ben buranın en eski müdavimlerindedim... kilo için yapmadığım şey kalmadı...alıyordum, anında gidiyordu...

Şubat ayında sözlendiğimde 44 kilo idim...(Boy 167)

ve annem tv de yemekten sonra bir tatlı kaşığı çörek otunun çiğneyerek yutulduğunda kilo aldırdığını duymuş.... bende sadece bunu yaptım, yemek yedikten sonra bir tatlı kaşığı yedim ve iki ay içinde 5 kilo aldım... hayretler içinde kaldım... çünkü ekstra hiç birşey yapıp kendimi zorlamadım...ve zamanında kilo almak için kendime eziyet ettiğim günler aklıma geldi ve güldüm... :lepi: sizede tavsiye ederim....

bu arada çörek otunu aç karnına içincede zayıflatıyor...aynı dönem yengemle başladık, oda yemekten önce yiyerek 7 kilo verdi yerimseniben

Selam arkadaşlar;

Ben buranın en eski müdavimlerindedim... kilo için yapmadığım şey kalmadı...alıyordum, anında gidiyordu...

ve annem tv de yemekten sonra bir tatlı kaşığı çörek otunun çiğneyerek yutulduğunda kilo aldırdığını duymuş.... bende sadece bunu yaptım, yemek yedikten sonra bir tatlı kaşığı yedim ve iki ay içinde 5 kilo aldım... hayretler içinde kaldım... çünkü ekstra hiç birşey yapıp kendimi zorlamadım...ve zamanında kilo almak için kendime eziyet ettiğim günler aklıma geldi ve güldüm... :lepi: sizede tavsiye ederim....

bu arada çörek otunu aç karnına içincede zayıflatıyor...aynı dönem yengemle başladık, oda yemekten önce yiyerek 7 kilo verdi yerimseniben

bunu da denicem bunu da...hatta az önce bişeler yedim, dolaba bi bakıyım çörek otu varsa yiyiiiiiiimhihoyyyt
vay be bu çörek otu ne mucizevi bişeymiş. Memişleri büyütürrr, kilo aldırırrr. umarım işe yarar canım denicem hemen

aynen canımkaydirigubbakcemile3 ama kilo aldıkça memişlerde dolar ztn inş.:Saruboceq:

sempatiksalakcinni kilo aldıkça memişler de dolar tabii. ama kilo alamadığım için dayanamadım çörek otu yağıyla büyüttüm biraz aklinialirimsmile ama yağı bırakınca söndüler..En kalıcı çözüm kilo vallahibilmiyorumkismile masiva çörek otu yemekten bahsetmiş denicem vallahiii. Var bu çörekotunda bi keramet:icecream:

kıslar bende topicin 4 ay öncesi müdavimlerindenim.47 kilo idim 164 boya ama şimdi 52 kiloyum nasıl oldu derseniz bir çok yöntem denedim arı polenli karışımlar,kuru incrler ve iştah açan şurup ve sürekli az az tıkınmak.ama dediğim gibi sürekli kontrol altında tutmak lazım çünkü 2 gün önce mide rahatsızlığı yaşadım hemen yarım kilo verdim.şu çörekotunu deniycem ama bende.ama merak ettim çekilmiş çörekotu değil dimi yemekten sonra o bütün çörekotlarından bir avuçmu hımm pek anlayamdım. haaa bu arada kızlar kilo alırken aynı zamanda spor yapın az az başlayın mekik şnav.ha ben şnav çekemem mesela kol kaslarım zayıftır.duvar şınavı deneyin aynen yerdekini duvarda yapın memişler için o da etkili emin olun.

bunu da denicem bunu da...hatta az önce bişeler yedim, dolaba bi bakıyım çörek otu varsa yiyiiiiiiimhihoyyyt
vay be bu çörek otu ne mucizevi bişeymiş. Memişleri büyütürrr, kilo aldırırrr. umarım işe yarar canım denicem hemen

sempatiksalakcinni kilo aldıkça memişler de dolar tabii. ama kilo alamadığım için dayanamadım çörek otu yağıyla büyüttüm biraz aklinialirimsmile ama yağı bırakınca söndüler..En kalıcı çözüm kilo vallahibilmiyorumkismile masiva çörek otu yemekten bahsetmiş denicem vallahiii. Var bu çörekotunda bi keramet:icecream:

Haklısın ay bende denicem hemen iki türlüde gerçi benim az kaldı alıyorum hızlandırmış olurum şekerimmkaydirigubbakcemile5

Haklısın ay bende denicem hemen iki türlüde gerçi benim az kaldı alıyorum hızlandırmış olurum şekerimmkaydirigubbakcemile5

ben alamıyorum canım ya.... gerçi alamıyorum dediğim 3 gündür bişeyler yapmaya başladım dahasempatiksalakcinni
3 gündür arı sütü&polen&bal kullanıyorum...bugün çörek otuna başladım ve akşamda muzlu sütlü bisküvili karışıma başlayacağım zemuszemus ağır gelmezler de mi hepsini yükleyince kaydirigubbakcemile2

Selam arkadaşlar;

Çörek otu dimi canım tozu değil? bilmiyorumkismile

ben alamıyorum canım ya.... gerçi alamıyorum dediğim 3 gündür bişeyler yapmaya başladım dahasempatiksalakcinni
3 gündür arı sütü&polen&bal kullanıyorum...bugün çörek otuna başladım ve akşamda muzlu sütlü bisküvili karışıma başlayacağım zemuszemus ağır gelmezler de mi hepsini yükleyince kaydirigubbakcemile2

cnm ben çok iştahsızdım önemli olan iştahı açacak bşyler yapmak gerisi geliyo iştahım açıldı yiyorum inş. bozmasın allah:Saruboceq: şimdi 4.5 kilo aldım. 45 kilodan şuan 49.5-50 kilo arasında gidip geliyorum. Hedefim 54 bu kez başarıcam inş.:lepi: :1hug:

cnm ben çok iştahsızdım önemli olan iştahı açacak bşyler yapmak gerisi geliyo iştahım açıldı yiyorum inş. bozmasın allah:Saruboceq: şimdi 4.5 kilo aldım. 45 kilodan şuan 49.5-50 kilo arasında gidip geliyorum. Hedefim 54 bu kez başarıcam inş.:lepi: :1hug:

şu anda tamı tamına 45 kiloyum canım ben de... hedefim 52.. ay inşallah alırım inşallahh:Saruboceq:

Bu arada çörek otu yedim şimdi bir çay kaşığı kadar... Ama tadını zaten hiç sevmediğim için önce bi tutam alıp çiğnedim ama zorlandım tadı çok iğrenç geliyor bana :bbo: kalanını suyla yuttum... Bi faydası olur mu dersiniz bilmiyorumkismile

Arkadaşlar bildiğimiz çörek otu.... Çiğneyerek yutacaksınız, ilk yemeye başladığımda neredeyse kusacam sanıyordum... ama şimdi alıştım.... ekstra birşey yapmıyorum, yemekten sonra bir tatlı kaşığı yiyorum... ama tatlı kaşığını çok doldurmayın... :)

Bu arada spor şart... eğer spor yapmazsanız bölgesel kilo alınıyor ve hiç hoş olmuyor... ben spor ile birlikte yapıyorum... ve göğüslerme kadar, kollarıma kadar kilo aldım :))

mekik ve şınavdan asla vazgeçmeyin... ilk zamanlar şınav çekemiyordum... ama şu üç kiloluk dambıllarla kol kaslarımı gelişirdim ve şu an 10 tane şınav çekebiliyorum..... ınşaAllah sizde istediğiniz kilolara ulaşabilirsiniz :))

beni de pazar istemeye gelıyolar.heyecandan hiçbişeye yıyemıyorum.50ydim 49a düştüm ve böyle giderse 48..47.. allah korusun:( boyum 1.60.2 sene once 55tim küpüş küpüş çok güzel.ama alamadım bidaha.göğüslerimde sindi zayıflayınca çok moralım bozuk çok.

boyum da zayıf canımkaydirigubbakcemile3 1.56
bu sabahta yedim çörek otumu... Ama çiğneyemediğim için şöyle bir taktik uyguladım:)
havanda ezdim ezdim ezdimm toz haline getirdim ve suyla yuttum :emir_bebek:
tadına dayanamıyorum çünkü çok iğrenç geliyor

=) cnm ben de denicem henüz alamadım. Dediğin gibi tadından şüpheliyimkaydirigubbakcemile3 bu arada boyuna göre şöle4-5 kilo daha alsan yeter heraldezemuszemus

=) cnm ben de denicem henüz alamadım. Dediğin gibi tadından şüpheliyimkaydirigubbakcemile3 bu arada boyuna göre şöle4-5 kilo daha alsan yeter heraldezemuszemus

7 kilo almak istiyorum canım anca toparlanırım gibime geliyor.. Malum biraz popoya biraz memişlere biraz da diğer bölgelere gitse fıstık gibin olur hesempatiksalakcinni

Back