- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.781
Şu çörek otu yağını kalça içinde yapsak büyütür mü acep? :roflol: :icecream:
süt bezlerine etki ettiği için memişleri büyütüyor ama popoda da süt bezi olsaymış fena olmazmış aslındakaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu çörek otu yağını kalça içinde yapsak büyütür mü acep? :roflol: :icecream:
süt bezlerine etki ettiği için memişleri büyütüyor ama popoda da süt bezi olsaymış fena olmazmış aslındakaydirigubbakcemile3
Selam arkadaşlar;
Ben buranın en eski müdavimlerindedim... kilo için yapmadığım şey kalmadı...alıyordum, anında gidiyordu...
Şubat ayında sözlendiğimde 44 kilo idim...(Boy 167)
ve annem tv de yemekten sonra bir tatlı kaşığı çörek otunun çiğneyerek yutulduğunda kilo aldırdığını duymuş.... bende sadece bunu yaptım, yemek yedikten sonra bir tatlı kaşığı yedim ve iki ay içinde 5 kilo aldım... hayretler içinde kaldım... çünkü ekstra hiç birşey yapıp kendimi zorlamadım...ve zamanında kilo almak için kendime eziyet ettiğim günler aklıma geldi ve güldüm... :lepi: sizede tavsiye ederim....
bu arada çörek otunu aç karnına içincede zayıflatıyor...aynı dönem yengemle başladık, oda yemekten önce yiyerek 7 kilo verdi yerimseniben
aynen canımkaydirigubbakcemile3 ama kilo aldıkça memişlerde dolar ztn inş.:Saruboceq:
bunu da denicem bunu da...hatta az önce bişeler yedim, dolaba bi bakıyım çörek otu varsa yiyiiiiiiimhihoyyyt
vay be bu çörek otu ne mucizevi bişeymiş. Memişleri büyütürrr, kilo aldırırrr. umarım işe yarar canım denicem hemen
sempatiksalakcinni kilo aldıkça memişler de dolar tabii. ama kilo alamadığım için dayanamadım çörek otu yağıyla büyüttüm biraz aklinialirimsmile ama yağı bırakınca söndüler..En kalıcı çözüm kilo vallahibilmiyorumkismile masiva çörek otu yemekten bahsetmiş denicem vallahiii. Var bu çörekotunda bi keramet:icecream:
Haklısın ay bende denicem hemen iki türlüde gerçi benim az kaldı alıyorum hızlandırmış olurum şekerimmkaydirigubbakcemile5
Selam arkadaşlar;
Ben buranın en eski müdavimlerindedim... kilo için yapmadığım şey kalmadı...alıyordum, anında gidiyordu...
Şubat ayında sözlendiğimde 44 kilo idim...(Boy 167)
ve annem tv de yemekten sonra bir tatlı kaşığı çörek otunun çiğneyerek yutulduğunda kilo aldırdığını duymuş.... bende sadece bunu yaptım, yemek yedikten sonra bir tatlı kaşığı yedim ve iki ay içinde 5 kilo aldım... hayretler içinde kaldım... çünkü ekstra hiç birşey yapıp kendimi zorlamadım...ve zamanında kilo almak için kendime eziyet ettiğim günler aklıma geldi ve güldüm... :lepi: sizede tavsiye ederim....
bu arada çörek otunu aç karnına içincede zayıflatıyor...aynı dönem yengemle başladık, oda yemekten önce yiyerek 7 kilo verdi yerimseniben
ben alamıyorum canım ya.... gerçi alamıyorum dediğim 3 gündür bişeyler yapmaya başladım dahasempatiksalakcinni
3 gündür arı sütü&polen&bal kullanıyorum...bugün çörek otuna başladım ve akşamda muzlu sütlü bisküvili karışıma başlayacağım zemuszemus ağır gelmezler de mi hepsini yükleyince kaydirigubbakcemile2
cnm ben çok iştahsızdım önemli olan iştahı açacak bşyler yapmak gerisi geliyo iştahım açıldı yiyorum inş. bozmasın allah:Saruboceq: şimdi 4.5 kilo aldım. 45 kilodan şuan 49.5-50 kilo arasında gidip geliyorum. Hedefim 54 bu kez başarıcam inş.:lepi: :1hug:
şu anda tamı tamına 45 kiloyum canım ben de... hedefim 52.. ay inşallah alırım inşallahh:Saruboceq:
İnş. cnm alırsın:1hug: peki boyun kaç?
boyum da zayıf canımkaydirigubbakcemile3 1.56
bu sabahta yedim çörek otumu... Ama çiğneyemediğim için şöyle bir taktik uyguladım:)
havanda ezdim ezdim ezdimm toz haline getirdim ve suyla yuttum
tadına dayanamıyorum çünkü çok iğrenç geliyor
=) cnm ben de denicem henüz alamadım. Dediğin gibi tadından şüpheliyimkaydirigubbakcemile3 bu arada boyuna göre şöle4-5 kilo daha alsan yeter heraldezemuszemus
7 kilo almak istiyorum canım anca toparlanırım gibime geliyor.. Malum biraz popoya biraz memişlere biraz da diğer bölgelere gitse fıstık gibin olur hesempatiksalakcinni