Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya herkeesin kafaya taktığı bişey var bence..iki tarafı da onaylayamam üzgünüm..evin camdansa kimsenin camına taş atma...kilolu ol zayıf ol eğer kusur olarak görüyosan kusurdur.bakış açısı yani..ama diğer insanlara bu nedenle söz söylemek hoş değil..belki kötü niyetli değilsindir ama o insan onu kafaya takıyosan bunun farkındaysan(hele internette sayfaua yazıyosa sorun yaptığı bellidir)o insan yargılanmaz.benim kızdığım bu..herkes aynı şeyi söylüyor.aman incesin uçarsın filan.zayıfım üzülüyorum diyince amannnn sorun yaptığın şeye bak denio..hep aynı laflar..ben kafaya takıyosam buraya yazıyosam evet sorundur eleştirmenin gereği yoktur.

aynı şey kilolu arkadaşlar için degeçerli.birbirimizin kafaya taktığı şeylerle üzmeyelim.herkesin zayıf noktası vardır.eleştirerek sonuç alamayız birbirimizi kırmaalım deirm ben

kızlar ben 23 yaşındayım bundan 3 sene öncesine kadar 35 kiloydum düşünsenize 20 yaşında bir kız 35 kilo tabi herkes dalga geçiyor üflesem uçucaksın falan diye bende kilo almak istiyorum ama iştah sıfır...sonra birgün kafama dank etti dedim ben kilo almalıyım doğru diyetisyene ilk diyetisyen maceram hüsranla sonuçlansada gittiğim 2. diyetisyen sayesinde 1 haftada 38.5 kilo oldum 2.haftada 40 kilo sonra o 40 kilo sabitlendi bende şimdi tekrar uğraşıyorum kilo almak için 2 hafta önce 41 kiloydum şimdi 43 kilo 400 üm hedefim 50 tabiiki nasıl aldın derseniz sitede adı geçen malum şurubu kullandım ve kapasitemden fazla yedim kesinlikle mide bulantısından ağladığım,uyuyamadığım geceleri bilirim şimdi bi de her akşam 50 gr fındık yiyorum ve eskisi gibi kafaya takmıyorum

malum şurup ne canım bana da söyler misin :1rolleyes:

ya herkeesin kafaya taktığı bişey var bence..iki tarafı da onaylayamam üzgünüm..evin camdansa kimsenin camına taş atma...kilolu ol zayıf ol eğer kusur olarak görüyosan kusurdur.bakış açısı yani..ama diğer insanlara bu nedenle söz söylemek hoş değil..belki kötü niyetli değilsindir ama o insan onu kafaya takıyosan bunun farkındaysan(hele internette sayfaua yazıyosa sorun yaptığı bellidir)o insan yargılanmaz.benim kızdığım bu..herkes aynı şeyi söylüyor.aman incesin uçarsın filan.zayıfım üzülüyorum diyince amannnn sorun yaptığın şeye bak denio..hep aynı laflar..ben kafaya takıyosam buraya yazıyosam evet sorundur eleştirmenin gereği yoktur.

Aynen sana katılıyorum ama amaclarıda bu zaten zayıf noktaları bıldıgı ıcın ordan vurmak en guzel cevap kafaya takmamak olur boylelerıne bence,

delimisiniz siz ya ben zayıflıcam die uraşıom bunlarda kilo almak için uraşıo hey yarabbim:D

yanlıs topiktesin, zayıflama bolumune yazman gerekirdi kilo sorununu buraya takılırsan kilonu çifte katlarsın

yanlıs topiktesin, zayıflama bolumune yazman gerekirdi kilo sorununu buraya takılırsan kilonu çifte katlarsın[/QUOTE]

harbiden sağlığa zararız ..yanlışlıkla bizi okursa biri vay haline kaydirigubbakcemile4 aklinialirimsmile

nasıl oldu bu 49 kılo olayı?[/QUOTE]

İştahım açıldı ve bol bol yiyorum. Özellikle akşamları yatmaya yakın yiyorum. Ensure toz karışımından 1 bardak içiyorum. İş yerinde fırsat buldukça aralarda abur cubur yiyorum. Muz çok tüketiyorum. Herşey iştahtan geçiyo cnm yiyipte alamama gibi bir sorun yoksa iştah olduktan sonra kilo alıyorsun. Benim iştahım açıldı çok şükür inş. böle devam eder. Çok çektim gercekten artık yeter dedim.zemuszemus

İştahım açıldı ve bol bol yiyorum. Özellikle akşamları yatmaya yakın yiyorum. Ensure toz karışımından 1 bardak içiyorum. İş yerinde fırsat buldukça aralarda abur cubur yiyorum. Muz çok tüketiyorum. Herşey iştahtan geçiyo cnm yiyipte alamama gibi bir sorun yoksa iştah olduktan sonra kilo alıyorsun. Benim iştahım açıldı çok şükür inş. böle devam eder. Çok çektim gercekten artık yeter dedim.zemuszemus[/QUOTE]

ne guzel istah varsa alırsın tabı, yıyebılmek onemlı yıyemıyenler bu dertten mustarip zaten:) ama muz dogru kalori bakımından bayaga yuksek

bence sevdiğiniz şeylere ağırlık verin.kuruyemiş , muz gibi..ama dikkat edin seviyosunuz die sağlıksız şeylere yönelmeyin.ben mesela kumpir filan çok severim.

bence sevdiğiniz şeylere ağırlık verin.kuruyemiş , muz gibi..ama dikkat edin seviyosunuz die sağlıksız şeylere yönelmeyin.ben mesela kumpir filan çok severim.

Güzel şeylerde hep sağlıksız, yararlı olanlarda çirkin tada sahip. kaydirigubbakcemile3 Fakat tadı çirkin de olsa yiyorum vitamin alayım diye. a.s

İştahım açıldı ve bol bol yiyorum. Özellikle akşamları yatmaya yakın yiyorum. Ensure toz karışımından 1 bardak içiyorum. İş yerinde fırsat buldukça aralarda abur cubur yiyorum. Muz çok tüketiyorum. Herşey iştahtan geçiyo cnm yiyipte alamama gibi bir sorun yoksa iştah olduktan sonra kilo alıyorsun. Benim iştahım açıldı çok şükür inş. böle devam eder. Çok çektim gercekten artık yeter dedim.zemuszemus

ne guzel istah varsa alırsın tabı, yıyebılmek onemlı yıyemıyenler bu dertten mustarip zaten:) ama muz dogru kalori bakımından bayaga yuksek[/QUOTE]

İştahsızlığı yiyememeyi inan çok iyi biliyor ve anlıyorum. Ben çok çektim lisedeyken 39 kiloya kadar düştügmü bilirim.Ama yeter dedim artık ömrümün sonuna kadar cılız bir insan olarak yaşayamam az etli görmek istiyorum kendimi inş ideal kiloma da ulaşırım. :Saruboceq: Tatlum muzu özellikle akşam yemeklerinden hemen sonra yemeni tavsiye ederim. Hatta 2 tane falan ye. Öncesinde dr. falan gittin mi? ben ilk olarak ordan başladım. Sonrası gelio ztn kendini şartlandırıyorsun. Mesela akşamları çok yemeye çalış daha iyi kilo yapar.Çünkü metabolizmanın yavaşladığı zmnlar olduğu içinopuyorumnanaktan

MRBA KIZLAR valla 55 kılodayım alamıyrum ne yapsamda normal yemelrım dısında ek olarak xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo alayım diye önünüze gelen herşeyi de denemeyin kızlar. :olmaz: Sonra kapatamayacağınız sorunlarla karşılaşırsınız. :umursamaz:

İyi araştır gene de tatlım ve üst üste çok fazla şey denemeyin. Biri fayda etmezse hemen diğerine geçmeyin. Danışın kullanmaya başladığınız herşeyi. Hem kafanız rahat olur, hem de bedeniniz. a.s

Bende çogu sporcu ilaçları bitkiseller denedim hiçbiri bir işe yaramıyor. Gerci bünyeye göre değişir ama yine de para tuzağı diye düşünüyorum:1no2:

Back