Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar gelin ben sizi besliyim 52 kilo civarıydım hamile kalmadan önce her ay hamile kaldım diye sürekli yedim 62 ile başladı hamileliğim şimdi aldı başını gidiyo ben yemek yiyince alıyorum yani seve seve misafir ederim sizleri kaydirigubbakcemile3 ayrıca yiyip de kilo almamak çok güzel olsa gerel bi de bu yönden düşünün

hu huu hanımlar ben geldim nası gıdıyo bakem kilocuklar bugün tartıldım 54 buçuk olmuşum yavaş yavaş 56 ya gidiorum maşallah nazar değmesin uzum pekmezı içe içe duz duvara tırmanacam yakında enerjı patlaması yaşıorum valla sizde ne var ne yok.

amazonsss... yardım cnm. kilo alamıorum.. oluğum gibi kaldım..51dim bgn bende tartıldım ve 50 çıktım.. çok mutsuzum kilo alamıyorum.. off yaa ne güsel alıodum.. maaşallh cnm allah nzarlardan saklasın.. bana herkes çok yakışmış kilo fln dedi ve püff 2 günde söndüm resmen..üzgün surat:(((((

slm pearly pes etmek yok anacım bi ara takıldım bende 53 de o ara pekmez içmemiştimşimdi tekrar içmeye başladım yavaş yavaş alıorum . sabah kahvaltıları eziyet gelirdi bana şimdi zorlaya zorlaya yıyorum yarım ekmek yemeden kalkmıyorum masadan. akşamda bi yarım ekmek yıyorum ve gece yatmadan bir saat önce falan yarım ekmek arasına peynır domates falan ne bulursam koyuyorum.onuda yıyorum . yani gunde bir buçuk ekmek yıyorum. yatarkende pekmezı mideye hooop gönderiorumm sonra gelsin kılocuklar.

bnm iştah falan iiice gitti kızlar ya hep tok hissediorum kendmi bu ilaçlardan dolayı oldu ilaçları kullanmak istemiorum ama mecburum iştah falan hep gitti napcam ben yaamafoldumben

cnm oda daha yeni gitti.. ama sana şunu söliyim yemek yemeye başlamış.. bu gidişle inş kilo almaya başlıcak.. gelişmeleri bildiririm yine. bende aynı dertten muzdaribim cnm.. bi türlü alamıorum. pekmeze dewam.. prakten kullanıyordum pekmezle birlikte 5-6 kilo aldım ama hastalanınca yine werdim. şuan 51im pekmeze dewam tabi şurubu içemiorum.. nie kilo alamıoruz bilmiorum ama wazgeçmek yok.. bizi bizden başka kimse anlayamaz.. kilolu arkadaşlar bize sinir oluyorlarmış fln ama bizde okdr olmasada biras dolgun bi wücut istiyoruz. we en önemlisi zayıf olduğumuz için sağlıksızız.. biras dirençli we we enerjik olsak nolurdu yani:içelim:

cnm ben ilaçları kullanmya başladım iştah falan hep gitti dediğin gibi kendmi hep tok hissediorum yemek yiyesim gelmio zorla bikaç bişi yiorum ya balık yağı şurubuna tekrar başlıcam ben.prakten ne oluo cnm?iştah açıcımı?bilmiyorumkismile

arkadaşlar gelin ben sizi besliyim 52 kilo civarıydım hamile kalmadan önce her ay hamile kaldım diye sürekli yedim 62 ile başladı hamileliğim şimdi aldı başını gidiyo ben yemek yiyince alıyorum yani seve seve misafir ederim sizleri kaydirigubbakcemile3 ayrıca yiyip de kilo almamak çok güzel olsa gerel bi de bu yönden düşünün

Hemen geliyorum tatlım, 8 kilo alsam yeterlidir kaydirigubbakcemile3

cnm ben ilaçları kullanmya başladım iştah falan hep gitti dediğin gibi kendmi hep tok hissediorum yemek yiyesim gelmio zorla bikaç bişi yiorum ya balık yağı şurubuna tekrar başlıcam ben.prakten ne oluo cnm?iştah açıcımı?bilmiyorumkismile

ewet cnm iştah açıo. we kendini canawar gibi aç hissediosun.. doktor tawsiye etmişti ama baştan uyku yapıo.. sabah yemekten sora ve gece yatarken içiorum. we rüyamda bile sarmalarla köftelerle uğraşıorum:). ama bu ara noldu hiç bilmiorum yemek yemek aklıma bile gelmio.. biras çaba gerekio we sabır. ancak bu şekilde aşıcaz bu sorunu sanırım.. kilolu günler:)))))

kılsar bide sipraktin var o da işrah açıyor,ben onu da aldım valla sonum ne olacak bilmem.pekmez,arı polenli karışım,sipraktin ohooo daha da almazsam yuh bana

cnm peki etkisini görüomusun ne zmn başladın o ilaca?bilmiyorumkismile[/QUO

bir hafta olacak canım evet etkisi var emin ol zaten daha önceleride kullanmıştım ben bunu kuzenim var doktor o söylemişti iştah açıyor diye.ki benim iştahım öle hemen açılan türlerden değildir.ama tek sorun ilk başladığın günler biraz uyku yapıyor yani ne zaman içeceğin çok önemli ola ki sabah içersen tüm gün leyla modunda gezersin.eczanede 4,5 lira yanılmıyorsam öle pahalı bişe değil yani..normalde operasyon sonrası vücut direncini artırmak için veriyorlarmış genelde

cnm peki etkisini görüomusun ne zmn başladın o ilaca?bilmiyorumkismile[/QUO

bir hafta olacak canım evet etkisi var emin ol zaten daha önceleride kullanmıştım ben bunu kuzenim var doktor o söylemişti iştah açıyor diye.ki benim iştahım öle hemen açılan türlerden değildir.ama tek sorun ilk başladığın günler biraz uyku yapıyor yani ne zaman içeceğin çok önemli ola ki sabah içersen tüm gün leyla modunda gezersin.eczanede 4,5 lira yanılmıyorsam öle pahalı bişe değil yani..normalde operasyon sonrası vücut direncini artırmak için veriyorlarmış genelde

hadi yaadelikafaduldensositosositoiştahım gitmişti diodum ilaç alayım bunu alayım ben en iiisi çok saol kuzum yaaopuyorumnanaktan

kızlar bende uzun süre kilo almak için uğraştım durdum. aslında uğraştım da sayılmaz yemeden mucize bekledim. ama boşaymış. prakten şrubu sabah akşam hergün içmeye başlayınca deli gibi yediriyor. ama sabredip hiç atlamadan sabah akşam içeceksiniz. ben bununla istediğim kiloya ulaştım. geçmiştede yazmıştım.

hadi yaadelikafaduldensositosositoiştahım gitmişti diodum ilaç alayım bunu alayım ben en iiisi çok saol kuzum yaaopuyorumnanaktan

aaa ne dimek cankuş lafı mı olur bu kilo kardeşliği, artık ne biliyosak paylaşıcaz birbirimizle dimi ama.innşallah tez zamanda homini gırtlak olursun.yaşasın kilo kardeşliğiiiiiolumunekankayizsmile

kızlar bende uzun süre kilo almak için uğraştım durdum. aslında uğraştım da sayılmaz yemeden mucize bekledim. ama boşaymış. prakten şrubu sabah akşam hergün içmeye başlayınca deli gibi yediriyor. ama sabredip hiç atlamadan sabah akşam içeceksiniz. ben bununla istediğim kiloya ulaştım. geçmiştede yazmıştım.

bende aynen yemeden bi mucize bekliyorum aslında ama olmuyo ewet praktende ii çözüm aldım ama tekrar werince şimdi olmuyo.. wehemen kilo almak istiyorum. alamayıncada boşa kürek çekiorum gibi hissediorum. kaç kilo aldınız ve nekdr süre kullandın..

yaa valla sizi kıskanıyorum ya almayın kilo ya ben vereyim size valla bedava çok çabalıyorum doğum sonrası benimkiler yaza kadar 20 kg versem bari üüü

Back