Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kıs maiberf buldum kıs dur al sana bel inceltme hareketlerı lınk açılmazsa haber ver anacım

Evde Bel İnceltme Hareketi - evde spor bel inceltici hareket spor egzersiz evde egzersiz

bak bakım işini görurmu senın.
ay cankuşum bu senin dediğin oklavalı olay ya değişik bişe yok yani.bunu anladım yaparım kolay ama şu senin elleri sal aşağı ayaklara doğru falan olayını salakmıyım neyim bilmiyom ama inan anlamadım göstersene kıııııkaydirigubbakcemile3

ay dur beli inceltince bide kiloları göğüslere kaydırıcaz sırada o varalkisalkisalkis onunla ilgili bi egsersiz varmıdır acep

maiberf bak anam ayakta duruos ya ellerımız yanı kollarımız yanda serbest. işte öle dururken sağ kolumuzu bacağımızın yan tarafından aşağı doğru indirebildiğimiz kadar indirioruz yanı hiç pozısyon bozmadan kolumuzu yan tarafta ayak bileğimize eğilioruz eğilebildiğimiz kadar sonra yıne eskı pozısyonu alıoruz. bi sağ bi sol bi sağ bi sol böle işte yanlardan aşağı doğru gidip gidip gelioruz .du bakım resim bulursam eklerım.

yo kıs dur 7 . ci hareketmış yanlış demışım .ama hepside karın ve göbüş için

ay sağol annem valla bu kez çok iyi anladım sana da zahmet oldu canım benim.şu kiloları bi güzel dağıtıcam sonra burda ilan etcem bu güsel fücudumu amazonss'a ve pekmeze borçluyum diyeeeebayanssulusmilekaydirigubbakcemile2

bende zayıftım gecen sene bu site sayesinde kilo aldım.o dönmdeki hemen hemen butun arkdaslar da aldı sanırım..1.64 byum 40 kiloydum şimdi 48 kiloyum:) sipraktin,harnup pekmezi,balık yagı diyorum başkada bişey demiyoruum :))

ayy ne demek maiberf ne demek efem sen yeter ki hem kilo al hem fıstık gıbı görun ben her daim yetişirim sana aman yazda gelio kı ıyı görunmek lazım

slm kıslar nbr nasıl gidio bnm hep aynı ya.kızlar boğazda bi problem olsa o kilo alamamayada yansıomu ya dün doktora gittim bna sinüzitn boğazna dolmuş dedii:sinifsinif:boğazm yara gibi ya yanıo yemek yediğim zmn.napcam bilmiorum bunlada bi alakası varmıdır acababilmiyorumkismile

slm mujum geçmiş olsun.. sinüzitle alakası olabilir tabi kilo alamamanın. çünkü dün benimde minik kuzenim doktora gitti.. çocuk doğduğundan beri hep kendini yemek yemiş gibi zannedio ve yemek yemio.. işte doktorda onda sinüzit war demiş.. ve antibiyotik wermiş.. sana bi tedawi önermedimi cnm doktor.. inş geçer cnm..

slm mujum geçmiş olsun.. sinüzitle alakası olabilir tabi kilo alamamanın. çünkü dün benimde minik kuzenim doktora gitti.. çocuk doğduğundan beri hep kendini yemek yemiş gibi zannedio ve yemek yemio.. işte doktorda onda sinüzit war demiş.. ve antibiyotik wermiş.. sana bi tedawi önermedimi cnm doktor.. inş geçer cnm..

tşkler tatlım bnde aile doktoruna gittim boğazm öksürüorum die bna sinüzt boğazna dolmuş dedi 3 tane ilaç verdi biri antibiyotik ewt ama içinde 9 tane falan vardır fazla yok cnm ben yemek fazla yiorum gün oluo 1 ekmek 2 tabak yemek yediğim oluo ama hiç bir gram bile almıorum normalde 47 kiloydum balık yağı şurubu var kullandım ztn o iştahmı açtı 48 oldum dahada almadım cnm ya ve yemek yediğim zmn çbk doyduğumu hissdeiorm bi türlü alamıorum çok kızmaya başladım alamıom die gerçekten ya:bbo:

cnm oda daha yeni gitti.. ama sana şunu söliyim yemek yemeye başlamış.. bu gidişle inş kilo almaya başlıcak.. gelişmeleri bildiririm yine. bende aynı dertten muzdaribim cnm.. bi türlü alamıorum. pekmeze dewam.. prakten kullanıyordum pekmezle birlikte 5-6 kilo aldım ama hastalanınca yine werdim. şuan 51im pekmeze dewam tabi şurubu içemiorum.. nie kilo alamıoruz bilmiorum ama wazgeçmek yok.. bizi bizden başka kimse anlayamaz.. kilolu arkadaşlar bize sinir oluyorlarmış fln ama bizde okdr olmasada biras dolgun bi wücut istiyoruz. we en önemlisi zayıf olduğumuz için sağlıksızız.. biras dirençli we we enerjik olsak nolurdu yani:içelim:

offff benımde alamma lazımmm:(:(24 yasında 47 kıloya düştm:(bu günlerde çok iştahsızım aslında acıkıorum ama bısey yemek istemıorum(beyaz gıbı oldu:)52 kılo olmak istıorum iştah açıcı bıseler lasımm

ahh ahhh sizleri okuyorumda keşke bendee kilo almak isteseydim.4 kilo fazlamı veremiyorum bir türlü.hjerşeyden yerdim bol bol.bu arada aranıza girdim diye kızmazsınız inşallah...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum. bu harnup pekmezini nasıl tüketiyorsunuz. ben sütün içine katıyorum 4-5 tatlı kaşığı. (1-2 tane işe yaramaz diye düşündüğümden)sonra yatıyorum. ertesi günler mide bulantsı başladı. nasıl tüketmem lazım. sek mi kaşıklayayım anlamadım ki..

kıslar size kilo almanız için süper bi tüyo vereyim bizzat yaşadım ben 48 kiloydum 2 senedir bi türlü alamıodum hep 46 lara falan düşüordum şimdi ise 51-52 kiloyum boyum 1.790 size şunu tavsiye edeceğim bolbol haşhaş yiyin ama hani bu hamur işlerinin içine koyuluyor ya sıvımsı sürtülmüş deniyor ondan yiyin sabah kahvaltıda ekmeğe sürün çaya kattıgınız toz şekeri her yerini kaplıcak şekilke üstüme dökün serpe serpe ve yiyin acayip iştah açıyor 2 haftadı yiyorum ve acayip iştahım acıldı yedikçe yiyesim geliyor harika bişey

Back