Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ya bu prakten şrubu nasıl bişi inanmıorum ben hiç doymuorumcokacimcoookgece bile yemek yemeye kalktımki uykumdan hayatta kalkmazdım ben daha dün akşam başladım ilaca ama baya etksni gösterio vallahi inş kilo alırımmmdelikafadulden
bide bu şurubu aç karnına içiomuşuz içen arkadşlarımız ölemi yaptınız acababilmiyorumkismile

:dance:
kızlar ya bu prakten şrubu nasıl bişi inanmıorum ben hiç doymuorumcokacimcoookgece bile yemek yemeye kalktımki uykumdan hayatta kalkmazdım ben daha dün akşam başladım ilaca ama baya etksni gösterio vallahi inş kilo alırımmmdelikafadulden
bide bu şurubu aç karnına içiomuşuz içen arkadşlarımız ölemi yaptınız acababilmiyorumkismile

bende yeni başladım prakten.e gercektende kilo aldıryor arkadaşım 9 kilo aldı aç karnına içiyorsunuz günde 3 defa .süper bişey bu yaa :dance: hihoyyyt

slm arkadaşlar ben prakten şurubunu kullandım çok uyku yapıyo yani bende yapmıştı yan etkilerinde yazıyor zaten o yüzden çalışan ve okuyanlara tavsiye etmem. bende kilo alamıyordum her şeyi denedim doktoro gittim hiçbir saglık sorunum çıkmadı piskolojik oldugunu söledi stres sıkıntı bazılarının iştahını acıyo bazılarınkini kapıyormuş. benim size tavsiyem düzenli yiyin hergün aynı saatte ögünleri kaçırmayın ben öle yaptım 8 kilo aldım bide kafanıza bişi takmayın:)

:dance:

bende yeni başladım prakten.e gercektende kilo aldıryor arkadaşım 9 kilo aldı aç karnına içiyorsunuz günde 3 defa .süper bişey bu yaa :dance: hihoyyyt

ewt ya süper bişi tok olduğm halde bile yemek yeme hissim oluo :1shok:ben 2 defa içiorum ama cnm sbh akşam sadece.bndede uyku yapıo ama sorun deil...:Saruboceq:inş tüm kızlar alcaz kilo:Saruboceq:

acaba o surubun adi avrupadada aynimidir.ben bi tane yazdirdim doktora.ama icerisinde o kadar alkol varki sanki viski iciyormussunuz gibi oluyor.o yüzden her öglen yemek yemeden önce 30 damla damlatiyorsuunuz.oda bi cay kasigi cikiyor.o kadar aciki ac karnina ictigin icin miden acayip derecede yaniyor.bu yüzden biraktim.

Mrb kızlar yengemde benım gıbı kılo sorunu yasıyodu pskılojık olrk bı ılac kullanıyo acayıp kılo yaptı amcam bıraktrdı dÖtÜ buyyuo dıye :) ben aldım onun kullandgını ben ıcıyorum sımdı dun basladım aksam yemekden sonra ıctım ılk defa pat anıden uykumu getrdı amaa ıı oldu hemn yattı uykusdus deılım ama uykumu aldım sonucda bakalım ınsllh bendede kıulo yapar
ıstah acıp kılo yapıyomus henuz ıhtahda degısıklıkyok yenı daha aksam yemekden sonra 2 sını kullancm ınsllh kısa surede benıde kılolu yapar ılacın bı zartarı yokmus farklı kullanan kısı ıcın zaten uyku yapıyo sadece sakınlestırıcı bı ılac ınsallh alırım kızlr dua edın kı alım sonra sızınlede pylasıyım

cnım bak yen etkılerı bunlar yazıyoradı remeron

Yan E.: ış­tah ve ki­lo ar­tı­şı, uyuk­la­ma/se­das­yongörülebilir. Or­tos­ta­tik hi­po­tan­si­yon, ma­ni, kon­vül­zi­yon atak­la­rı,tre­mor, mi­yok­lo­nüs, ödem ve öde­me bağ­lı ki­lo ar­tı­şı, akut ke­mik ili­ğidep­res­yo­nu (eo­zi­no­fi­li, ap­las­tik ane­mi, trom­bo­si­to­pe­ni, gra­nü­lo­si­to­pe­ni),en­zim dü­zey­le­rin­de ar­tış, se­rum tran­­sa­mi­naz ak­ti­vi­te­le­rin­de ar­tış,de­ri dö­kün­tü­sü nadiren görülebilir.

canım remeron kullanmanı istemem..eczacı benim bi tanıdığıma vermemiş...bebek emzirdiği için diyecem ama o dönem varmıydı bilemiyorum...özetle reçetesiz verilmez...ben kullandım temmmuzda başladım aralık a kadar aldım bu ilacı..yaklaşık 12 kilo veya fazla aldım...dikkat et aldığım kiloyu hatırlamıyorum..antidepresanı kullanma sebebim depreston+ anksiyete...ve sivilce yaptı yüzümde ..şu anda değiştirdim doktor tavsiyesi ile..başka ilaç kullanmaya başladım..ilk hafta yarım içicem yeni ilacımı...sonra tam alamaya başlıcam...
yani benim durumum ileri...depresyon tedavisi görüyorum...bu nedenle kullanıyorum..eğer bu tarz sorununuz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem...yan etkileri vücudunuzu değil ruhunuzu etkileyebilir..ben biraz korkarım bu tarz işlerden..illa ki içeceksen bi eczacı ile konuş ve ilk 1-2 hafta geceleri tok karnına yarım iç...aslında doktorum yarım daha çok uyku yapar 1 al demişti ama ben hem tedavi nedeniyle almam gerekiyordu bu ilacı hemde epeydir bikaç aydır yarım yarım alıyordum..1 almaya başladığımda bünyem alışkındı...3 ay ara verdi..etkiler yine başayınca tekrar gittim.sıfırdan gibi yeniden başladım ilacı kullanmaya yarım yarım
dediklerimi dikkate al canım..

yok cnm ya 3 aydır kullanmadım..ödem olsa hepsi giderdi..o kadar rahatsızlandım filan..4 kilo verdim saddece..belki bi miktarı olabilir ödem...

Back