Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yok canım bende kalori hesabı yapmadım ama aldıklarım üzerinde yazıyorsa dikkat ettim elbette.mesela çilkolatalı ile çilekli sütün aynı değil...benim sütle aram aman aman olmasa da aksatmamaya çalışıyorum.hem kilo aldırmada hemde kemik erimesi önlemede çok etkili.. bence dene..bu tozlar falan çocuklar için kakolu filan onları dene istersen..yada direk süt değilsede meyveli sütler o da olmazsa yoğurtla takvye yap...

yaa kızlarr bnde alamıyorummm bi trlüü yardım edinnnnn
1.74 52 kiloyumm. balık yağı hapı fln kullandım ama görmedim bi etkisiniii
bitkisel formülleri kullanıp sonuç alan var mıı??

slm kıslar ben geldim tekrar başaldım vallah almaya kılolarımı pekmez tekrar işe yaramaya başladı.54 de kalmıştım şimdi tekrar alıorum allaha şukur bize pekmez gıbı nımet vermış çunku başka şeyle kilo alamıyorum. her sabah ve akşam pekmez depolamaya devam. hedef 56 .diğer kıslar ne var ne yok sızde alıomusunuz bakım kilocukları

cnm banada tek iyi gelen pekmez.. eccce nin dediği gibi basen ööö gelio ama başka türlü alamıorum... amazons çum sana çok tşkkrler cnm.. inş ideal kilomuza kawuşucaz yaza kdr.. :)))

teşekkur ederım hanımlar.pekmezi sabah kahvaltıdan yarım saat once falan içiorum bide gece yatmadan önce içiorum arada yoğurduma kattığımda oluyor. o kadar hem spor yapıp hem fit olup hemde kilo alıyorum amanın yarabbım daha ne isterim ayol .

bende oyleydim aslında hala da oyleyım kahvaltı yaparken allah canımı alıo sanki ,mecburen ayakta durayım diye yapıorum . en az yarım ekmek yemeye çalışıorum zorda olsa ama zorlaya zorlaya alıştırdım mıdemı . pekmezıde içiorum. sende birden bire hemen içme pekmez yoğurduna azar azar kat öle ye yada çay bardağının yarısına kadar koy yarısınada su kat şerbet gibi içmeyeb çalış.bieden içersen miden kaldırmaz zaten .alıştıra alıştıra yap

selam herkese boyum 1.55 kilom 43
kaburgalarım omuriliğim leğen kemiklerim sayılıyor karşıdan. 45 civarı olmak istiyorum. alamıyorum. ama alınca da direkt göbeğime gidiyor. 1 zamanlar 45 olmuştum kollarımın üst kısmı ve göbek karın kısmım aldı kiloları.

bu arada yaşım 20. sizce nasıl sağlıklı kilo alabilirim. yiyip uyuyordum ama reflü olmak üzereyim :( artk öyle yaptığımda midem bulanıyor vs. balık yağı hapı içtim. pek fayda etmedi.

bu arada sabah mutlaka kahvaltı yaparım, ekmek süt makarna pilav gibi yiyecekleri çok tüketirim. aynı zamanda Fast Food tarzında da beslenirim. zeytinyağı ve tereyağı vazgeçilmezim. ama yok işte artamıyorum :((

slm dove doktora falan gıttın mı bişe falan olmasın kut murt onlarda kilo aldırmaz sana yukarıdada bi kaç yerde yazdım.yada bağırsaklarında bişe var mı ?bilmiorum. ben pekmezle kilo aldım 4 haftada 4 kilo aldım. sonra bi ara durdu çunku pekmezım bitmişti şimdi tekrar başladım tekrar alıorum inşallah.ama sen ilk olarak bi doktora gıt.eğer gıttıysen pekmezi bi dene baklım ama birden bire içme miden hassatır şimdi senın yavaş yavaş 3 yada 4 yemek kaşığı ile başla .uzum pekmezı içiorum ben sabah kahvaltıdan önce ve yatmadan önce içiorum. yada sutun içine yoğurdunun içine kat 1 ,2 kaşık.oyle ye bakalım.belki fayda gorursun. ama dikkat et mide olayı şakaya gelmez .anoreksiyaya falan yakalanma aman.ve mutlaka uzman bi doktora gorun derim.sana sağlıklı gunler diliorum.

valla benle bi hafta yaşayan öle bi kilo alır ki o kadar istahlı iştahlı yiyorum ki yanımda olanın iştahı açılıyor,bildiğiniz dana gibi ve keyifle yiyorum yani:D

yaaa kıslar benim eskiden ince bir belim vardı şimdi kalınlaşıyo ya amazons bi çara buuuul ben yine ince belli olmak istiyorum.aldığım 3kilo sırf göbek bel popo oldu bana ay çıldıriciiim.kilo alırken tipsizleşmek istemiyorum.mekik çekiyorum o tamam ama beli napıcez cankuşlar yaaaaabilmiyorumkismile

slm maiberf anacım al elıne ince bi oklava koy ensene iki elınlede tut uçlarını dengelensın sonra bi sağa bi sola ver allahım ver yap 50 60 şöle sonra serbest bırak kolları duşsun yanlara sonra bi sağ bi sol yanlardan ayaklara kadar indir çek .yorulana kadar yap. zamanla belın incelir.benımde aldığım kilolar popoya bacaklara gidiyodu ya bende işte spor yapıorum backları popoyu çalıştırıorum.mekık çekıorum kı aldıklarım orantılı yayılsın nıtekım de 2 aydır spor yaptığım için ole oldu.hem klio alıom hemde taş gıbı oluom daha ne kıııı ...maiberf hemen bel hareketlerıne popo herketlerıne başla anacım gunde yarım saat sana yeter .sonra alıştıkça artırırsın setlerı.bak sana lınk atım orda popo ve bacaklar için hareketler var. popo olanını yaparsın sende bacaklarda sorun yoksa
blogcu.com
işte bundan bak hareketlere . bel içinde dediğim hareketlerı yap du bakım ben bi araştırayım başka bel için hangi hareketler var eklerım buraya sonra.

Back