• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

inanamazsın nasıl üzüldüğümü cnm..53 kilodan 49 a düştüm.. yeni yeni bişiler yemeye başladım.. pekmeze başlıyım bari tekrar bu gece..şuan 51im.. yine geri dönmeye başladı kilom.. inş alıcam.. bi 7-8 kilo daha alsam başka bişi istemiom.. aynen cnm dediğin gibi yüzüme renk gelmişti herkes elma yanaklı fln diodu..yüzüm bile toplu duruodu.. ama şimdi afrika kaçkınları gibyim.. yine yüzüm soldu.. ama başlıorum yemeye..pes etmek yok cnm..

arkadaşlar ben bir ara dahiliye doktorunun yanında çalışıyordum ozaman sormuştum üzüm pekmezi olmaz dut pekmezi ye demişti.bende pekmez içmeyi düşünüyorum siz ne pekmezi yiyorsunuz bende ondan yiyelimki kilo alırken yalnız kalmayın bende size eşlik edeyim:hulya:alkisalkisalkis

bide prolokten içtim ben 2 kutu yaklaşık 4 5 kilo aldım tavsiye ederim ama daha almam lazım :lepi:

Dut pekmezi içiyorum ben de, önceden keçi boynuzu içiyordum o daha güzeldi. Dut pekmezi neredeyse 2 ay oldu hala bitiremedim yaa çok kötü tadı. mafoldumben

Ya ben çok zayıfım.. üniversitede arkdşlarım hep çok zayıfsn deyip duruyorlar ve bunları duyduktan sonra psikolojm bozuluyor ..iştahım açık hatta gorenler sen bkdr yıyosn nasıl kilo almıysn dıyorlar ..arkdşmda böleydi doktora gıtmş ve ilaç vermş şişmanladı şimdi bnde doktora gtcem bklm ilaç verckmi inş verirde kilo alırım :Saruboceq:

gunaydın bayanlar, yazdıklarınızı okudumda, balık yagı oncelikle ise yaramıyor sadece destek konumundadır kilo aldırmasını beklemeyin derim...

bir diger konu pekmez olayı pekmezi tek icebilen icsin ama icemeyenler icin baska bir oneri daha sunabilirim, mesela benim aksamlari kullandıgım bir karısım var

1 bardan sutun icine bal pekmez yumurta ve tereyag ılk bakıldıgında cok kotu gelebılır ama bal ve pekmez dıger seylerı orttugu ıcın rahatca ıcılebılmektedır hem zararsız hemde faydalı her acıdan yapabılen uygulasın derim. gercekten faydasını goruceksınızdır. ( bizzat denenmistir. )

berfincm sen napiosun ne alemdesin aldın mı kilo çok görürdm seni burda ama hiç uğramıosun??

gunaydın bayanlar, yazdıklarınızı okudumda, balık yagı oncelikle ise yaramıyor sadece destek konumundadır kilo aldırmasını beklemeyin derim...

bir diger konu pekmez olayı pekmezi tek icebilen icsin ama icemeyenler icin baska bir oneri daha sunabilirim, mesela benim aksamlari kullandıgım bir karısım var

1 bardan sutun icine bal pekmez yumurta ve tereyag ılk bakıldıgında cok kotu gelebılır ama bal ve pekmez dıger seylerı orttugu ıcın rahatca ıcılebılmektedır hem zararsız hemde faydalı her acıdan yapabılen uygulasın derim. gercekten faydasını goruceksınızdır. ( bizzat denenmistir. )

a.s.vay vay kimleri görüyorum ben burda bakıyım berfincim nasılsın gelmiyosun hiç oysa önceden ne çok konuşur sohpet ederdik burda yediğimizden içtiğimize kadar diğer topiğe bekliyorum seni halaa.s

kızlar hepiniz süper gidiyorsunuz yazmasamda buraya takip ediyorum sizisengözlerimebaksanabyazdıklarınızı okuyorum önceden bizde hergün burdaydık kilo almak için ben bi kaç kilo aldım onu korumya çalışıyorum hala güzel paylaşımlar diliyorum size:nazar:

slm kızlar nası gıdıyo kilo olayı anam takıldım kaldım 54 de yaa ne guzel pekmezle 4 haftada 4 kilo almıştım .şimdi yenıden başladım ama hala tık yok neyse pekmeze devam 56 olana kadar pes etmek yok .

selam kızlar benden de ..şu ara hastayım bugün farkettim...2-3 gün hasta oldum pantolonum bollaşmış hemen...acil önlem paketi uygulamam lazım..2 tabak şekerli yoğurt arada çikolatalı veya muzlu süt..benimo..yatmadan nesfit ve kruyemiş... ayyyyy :)

cnmcım sen yine 53 isen iyi ben hele 49 um 170 boy var ...bide geçen sene doğum yaptım kimse inanmıyo doğum yaptığıma ..bende şöyle 57 -58 falan olmak istiyorum ama nerddeee..olmuyo olmuyo..hamileliğimde çok güzel almıştım hemen verdim bütün kiloları çok sinirim bozuluyo herkes çok zayıfsın çok zayıfsın bıktım yaa

Napım olmuyoo ıstedıgım seylerı gıyınemıyorm olmuyo yanı yakısmıyo yakısmıyo dıye de gıyınemıyorum edemıyorum yaslanınca kılo alıncamı gıyıncem sımdı heves edıp gıyemedıklerımı :(((( hap benzerı bısey kullkanmk ıstıorum pskolojı ıcın olan ılaclar kılo yapıyomus zararı olmadan gıdıcem doktora ya :((

yok canım sakın ha..hiçbir ilacı aslında kullanmamak lazım mecbur kalmadıkça...unutmayalım ki bunlar kimyasallar içerir..etkileri gerekliyse onlar için kullanılabilir.gülü seven dikenine katlanır hesabı..antidepresanlar etkileri çok farklı...özellikle kilo aldırıcı olanlar.sonuçta etki istiyorsanız etkili bişey almalısınız..kimi ilacın yan etkisi intihara kadar gidebiliyor.dediğim gibi gerçek rahatsızlığın varsa doktor gözetiminde olmak şartıyla kullanılabilir..ruh şakaya gelmez ki...başka yer olsa kesersiz ilacı düzelri veya balka ilaçla düzelir ..ama ruh bi hasar görürse hiçbişey eskisi gibiolmuo..kendimden biliyorum.
bu arada antidepresanlarn vbende görünür etkisi sivilce oldu..bikaç tane sadece ama kaç aydır da kurtulamadım..kimbilir bilmediğim daha ne etkileri oldu..aralıktan bu yana kullanamdım sayılabilir..artık ilaçsız yaşamak istiyorum :kedi:

slm kıslar ben geldim bir hemşire olarak kilo aldıran ilaçlar kullanmayı doğru bulmuyorum çunku onlar ilaç yada hap halıne kadar içine bi suru kımyasal madde katılıyor. farmakolojı dersi alırken bizzat şahıt oldum unıversitedeyken.aman dikkat kilo alıyım derken sağlığınızdan olmayın.doğal yolları tercıh edin. bir de yukardada yazıldığı gıbı kafaya takmıcaksın. bir de defne aman dikkat diyorum hamılelıkte kilo verme yanı vermemeye dikkat et .yediğin içtiğin direk bebeğine gider zaten dişlerındeki kalsiyuma kadar çeker bebeğin .asıl branşım ebelık olduğu için soyluyorum yediğin yicekler çok önemlı .ve ayrıca bebişin de önemli tabiki .sana sağlıklı gunler diliorum tabiki bebişinede.

defne25 sana katılıyorum.kilo aldığım dönemde benimde yediklerim aynen böyleydi.yazdan sonra 10-12 kilo aldım.hergün yatmadan bir tabak yoğurt , kahvaltılık gevrek mi ne varya bi tabak ondan (bazen ikisinden de arka arkaya) , kuruyemiş filan...akşama kadar 1 veya 2 paket bisküvi..kalori hesabı yapıoyrdum sürekli..yiyeceklerin kalorisine bakıyordum..mesela süt alıcam..markaların çeşitlerin kalori oranlarına bakıyordum. bunun gibi şeyler...şimdi rahatsızım bikaç gündür.bişey yiyemiyordum.geçen salı da teller için kontrole gittiğimde telleri yenilediler filan.damaklarım acıdı bikaç gün.. 2-3 günde o sebeple yiyemedim.şimdi 50 kiloyum..ama yine başlıcam.. :D

defne25 cnm iştahszlık gibi bi problemim hiç yok inanırmısın bnm yediğimi başkası yese bir günde kilo alır ya ben midemden rahatsızdım bianda 8 kilo verdim ogünden buyana 46 kilodaydım hiç almadım gram bile snra balık yağı şurubu var ondan kullandım 1kilo aldım sadece şuanda 47 yim hiç yükselmio ya

Back