- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.461
arkadaşlar ben bir ara dahiliye doktorunun yanında çalışıyordum ozaman sormuştum üzüm pekmezi olmaz dut pekmezi ye demişti.bende pekmez içmeyi düşünüyorum siz ne pekmezi yiyorsunuz bende ondan yiyelimki kilo alırken yalnız kalmayın bende size eşlik edeyim:hulya:alkisalkisalkis
bide prolokten içtim ben 2 kutu yaklaşık 4 5 kilo aldım tavsiye ederim ama daha almam lazım :lepi:
gunaydın bayanlar, yazdıklarınızı okudumda, balık yagı oncelikle ise yaramıyor sadece destek konumundadır kilo aldırmasını beklemeyin derim...
bir diger konu pekmez olayı pekmezi tek icebilen icsin ama icemeyenler icin baska bir oneri daha sunabilirim, mesela benim aksamlari kullandıgım bir karısım var
1 bardan sutun icine bal pekmez yumurta ve tereyag ılk bakıldıgında cok kotu gelebılır ama bal ve pekmez dıger seylerı orttugu ıcın rahatca ıcılebılmektedır hem zararsız hemde faydalı her acıdan yapabılen uygulasın derim. gercekten faydasını goruceksınızdır. ( bizzat denenmistir. )
gunaydın bayanlar, yazdıklarınızı okudumda, balık yagı oncelikle ise yaramıyor sadece destek konumundadır kilo aldırmasını beklemeyin derim...
bir diger konu pekmez olayı pekmezi tek icebilen icsin ama icemeyenler icin baska bir oneri daha sunabilirim, mesela benim aksamlari kullandıgım bir karısım var
1 bardan sutun icine bal pekmez yumurta ve tereyag ılk bakıldıgında cok kotu gelebılır ama bal ve pekmez dıger seylerı orttugu ıcın rahatca ıcılebılmektedır hem zararsız hemde faydalı her acıdan yapabılen uygulasın derim. gercekten faydasını goruceksınızdır. ( bizzat denenmistir. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?