• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya cnm bende ballı süt içiorm yeni başladım pekmezde var ondanda içiorm arada daha önce almışm böle ama şimdi bi kaç kiloya daha ihtiyacım var balık yağıylada takviye edip birden alsam diorm 3kilo falan zaten ondan sordm balık yağı hemen yapar mı ki die

umarım alırsın canım hımm bayılırım baklavaya ama mıdeme birden yuklenmek istemıyorum hele şu polenın hakkında bi geleyım gerisi kolay inşallah o zmana 56 kıloya ulaşırım da uğraşmam bi daha

slm mujuum geçmişte yaşadığın mide problemınden kaynaklıdır bence sorun neydi bilmiorum ama demekkı kokten çozum olmamış ki hala kilo alamıorun diosun.canım belki bağırsak kurdu falan vardır oda ne kadar yersen ye asla kilo aldırmaz sana mideyi ve bağırsakları temızleyen besinlerden ve içeceklerden yararlan bence bol su iç oda temızler bıde gilabolu suyu diye bişe duymuştum ben oda çok işe yarıomuş temızlemede ama tadı ve kokusu iğrenç geldi bana geçen sene zorla da olsa içmiştim mıdem bağırsaklarım temızlensın diye faydasınıda gördum yanı .senın sorunun iştah olmadığına göre once bu problemı çöz ınşallah alırsın benım şu an mıdede bi problem yok sorun fazla yemek yıyemıodum onuda pekmez olayıyla aştım yukarıdakı sayfalardan blki okumuşundur gecelerı sek pekmez ve ayrıca yoğurtlu pekmez olayına girdim ve 4 kilo aldım 4 haftada pekmezım bitti kaldım 54 de gelene kadarda polenle idare edecm artık. hedef 56 benım umarın sende ideal kilona ulaşırsın

cnm tşk ederim bnm 2 yıl falan önce midemde gastrit vardı antibiyotik çok kullandım doktor bey sürekli verdi tabi burda tıp yetrli olmadığı için bnm gittiğim doktor mide doktoru vs deildi bna antibiyotk verdi midem delinme durumuna kdr gelmişti ama enson dışarda bi doktora gittim kurtuldum ve ogünden beri hep 46 kiloydum okdr uğraşıma rağmen bir türlü bir gram bile alamadım enson dediğim gibi balık yağı şurupları var bi şişe ondan kullandım onun sayesnde 1 kilo aldım şuan 47 diyim ama yne kaldım böle:çok üzgünüm:

canım ya o sölediğin suyu nerden nasıl bulabilirim ben?yardımcı olursan gerçekten çok mutlu olurum ya

slm mujumm valla ben kayseride gördüm sadece ben orda unıversitede okurken arkadaşım annesi vermıştı bana başka yerde bulamazsın öle marketlerde falan satılmaz demıştı. bazen şu halk pazarlarında satılıomuş. ben bulamadım başka yerlerde onun yerine en az onun kadar etkili kefir içiyorum artık gerçekten çok faydalı tadı da fena deil kokusuda çunku gilabolunun kokusu ve tadı iğrenç sanki spor ayakkabının içinde saatlarce kalmışda ıslanmış çorap gıbı kokuyor .bi araştır bakalım bulunduğun yerde bulamazsan kefir al gerçekten çok faydalı ben gunde 1 bardak mutlaka içerim genellıkle buyuk marketlerde bulunuyo kefir bi dene bakalım oda aynı etkiye sahip .

canım kefirin marketlerde çileklisi filan satılıyor.ben onlardan alıyorum.çilekli çilekli...güzel yani..süt ürünleri reyonuna bakabilirsin.

deneyeyim bakalım cnm ama inş bulurum burda ya ben sivas merkezde değilim ilçesindeyim oyüzden biraz sorun olcak sanırımfisfisfis inş yardımın etkili olur valla sana çok dua ederim:Saruboceq:

inşallah bulursun bulamazsan internetten de sipariş verebilirsin kapına kadar gelir . ben içim markasınınkini aldım 4,5 milyon galıba carrfurrsa dan almıştım bulunduğun yerde migros yada carfurrsa varsa kesin olur oralarda baktın hiç bulamıosun özelden ver adresını ben sana kargoyla gönderirim canım

tşkler cnm ya kayseride bi arkadaşım vardı ona söledim ayarlıcaktı haber vercekti haber bekliorum hala bnde.cnm ben merkezde deilim ilçede olduğum için burada öle şeyler fazla bilinmio oyüzdende sorun oluo sivas divriği de oturuorum ben belki duymuşsundur.ama bikaç gündürlü bnde gece ve sbhları pekmez kullanıorum iyi geldiğini düşünüorum öncelikle çok acıktırıo bilmiorum genelde arkdşlar kullanıomuş ama beni çok acıktırıo:1rolleyes:

Son düzenleme:
slm mujuum nasıl gidiyo ? sana özelden mesaj attım almışsındır umarım. ne oldu bulabildin mı?

evet tatlım aldım msjını ama ben atamadım sana çnkü 50 yi geçememişim:sinifsinif: buldum gibi cnm kayseriden arkdş yollayabilirse yollucak yoksa bakalım

cnm kefire şimdilik bakmadım ama yarın marketleri dolaşcam eğer varsa gilaboluyu getirtmem daha çnkü bitince falan sürekli istemek zorunda kalıorum onda

parazıt için eczanelerde satılıyo ilaç sana tavsiye edebileceğim bi ilaç firması yok .ama eczacıya sorarsan sana gösterır. ben hıç kullanmadım çunku doğal yolları tercih ediyorum.hemşire olarak doktora sormanı ve oyle ilaç almanı tavsiye ederım.özelden msj atcam sana

Back