Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

slm kızlar şimdiye kadar 49 dan 54.500 e yükseldim. :)
ama göbişim çok çıktı.mekik falanda çekemiyorum.belim rahatsız.
bi 4-5 kilo daha alıp bırakacağım.
hakikaten XXX işe yarıyormuş.tabi düzenli kullanınca.....

Son düzenleyen: Moderatör:
yoğurtlu makarna ,kılo yapmada onemlı bır yerı var kızlar ,doktorum soylemıstı..

yedıklerınıze bır de yoğurtlu makarna ekleyın :)

inşallah canım sağol...bu arı sütü vs. ben de kullandım ama düzenli devam etmediğim için bi faydasını görmedim.umarım sende işe yarar.

cranky senin boy kaçtı canım valla iyi almışsın sadece XXX kullandın nasıl kullandın

cranky senin boy kaçtı canım valla iyi almışsın sadece XXX kullandın nasıl kullandın

canım boyum 1.72.
sadece XXX sabah ve akşam hergün içtim.
felaket iştahım arttı. sürekli aç hissettim. düşünsene burger kinge gidince iki menü birden yiyordum. (tek patatesle)
bu aralar bünyem alıştı galiba eski iştahım yok.ama yinede eski iştahsızlığımla kıyaslanamaz bile
....

inşallah canım sağol...bu arı sütü vs. ben de kullandım ama düzenli devam etmediğim için bi faydasını görmedim.umarım sende işe yarar.

esracım sen ne kadar kullandın
geçen sene bu topikte kullanan kızlar vardı işe yaradı demişlerdi
ama b vitaminiyle beraber kullanıyorlardı
baya iştah açıyormuş
ben o sırada dr.a gittiğim için onlara yönelmedim.
XXX onların ki seninkinin markası ne
açık da yapıyormuş bazı aktarlar
ama açığa güvenmiyorum ben :uhm:

Öncelikle bayanlar günaydın,

yoğurtlu makarna ,kılo yapmada onemlı bır yerı var kızlar ,doktorum soylemıstı..

yedıklerınıze bır de yoğurtlu makarna ekleyın :)

evet haklısın ben mesela fazla ekmek tuketmem diyetisyene gittigim donemde dr. bana makarna ve pilavı bol tut demıstı o ekmek yerıne gecıyormus...

super almıssın, benim tam 5 kilo eksigim var bende XXX kullanıyorum ama gunde 1 defa calıstıgım ıcın yanındada b12 vitamini alıyorum evet bunye alısma olayı var o yuzden ben 2 haftada 1 3-4 gun ara verıyorum bunyemı dınlendırıyorum bu ne kadar dogru bılemıyorum tabı,

slm millet benimde kilo sorunum var 1,63 boy ve 45 kiloyum bi 5 kiloya ihtiyacım var.Bugun Osmanlı iksiri alıyorum.onu deneyeceğim.XXX bende kullandım evet işdat açıyor ama 24 saat uyuttu beni çalıştıgım için sorun oldu ve bıraktım.çok işdatsızım stresli bi işim var.bakalım osmanlı işe yarayacakmı.paylaşırım sizinle

benimde aynı sorun oldugu icin ben aksamları gunde 1 defa XXX kullanıyorum ertesi gune zinde kalkıyorum ben cozumu oyle buldum, osmanlı iksiri hakkında bizlerle deneyimlerini paysasırsan sevınırım.

Merhaba arkadaŞlar.kk'ya zaten Üyeydım ama bÖyle sayfa olduĞunu bılmıyordum.oĞlum yÜzÜnden Çok fazla gÖz atamadım.ben de XXX sıparıŞ edeceĞım.kullanan var mı acaba.prakten Çok uyku yapıyor,oĞluma bakmak zorundayım o yÜzden kullanamıyorum.1.68 boyum var.51 kıloyum.benım hedefım 56 olmak

ay ay mahsunda kalmıs hasret kaplamiş, olsun canım teknoloji sağolsun sende yeni gördün görende yıllardır görmedi sanır:)

yeni gördüm daha bir ay olmuş bana birkaç ay gibi geliyor geçengün hesapladım daha bir ay olmuş çok şaşırdım bende aylar geçti sanıyorum
olsun bana annenizden bahsetmeyin lütfn riceeeeeeee ederim:sinifsinif:

dün XXX içtim birkaç haftadır içmiyordum mahvetti beni hala ayılamadım yiyip içip yattım sabahtan beri duş aldım hala kafam bi tuhaf ama bırakmıycam devam içmeyince iştahla beraber kiloda gidiyor

ya bu tarz ürünlerin hepsinde tarım ve köyişleri yazar..bu sağlık için demek değil..öyle olsa sağlık bakanlığğı der...onaylamaları farklı iki bakanlığında...

dediğim gibi bu tür ürünlere itimatim kalmadı daha öncede bir çok şey denedim ama olmadı olmadı bak hala buralardayız. ama alıp kullanan olursa eger bizlerle paylaşabilir

ben sürekli giremiyorum cevap yazamadım.arkadaş yazmış.valla ben de kullanmadım daha önce.denemeyi düşünüyorum.benim sorunum iştahsızlık.iştahım olmadığı için yemek yiyemiyorum ve dolayısı ile zayıflıyorum.bu ilaç iştah açıyor falan yazıyor.nette araştırdım,yorumlarda ayda 4 ile 8 kilo alanlar var.yanımda birileri olsa,yani oğluma bakacak birileri ol XXX içeeğim ama..ben 4 kilo alsam benim için yeterli.bugün sütlü,muzlu,cicibebeli karışıma başladım.inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…