- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.121
oo canım boyun çok iyi uzunsun sen:)
dediğin gibi 2-3 kilo alsan yetecek belkide 60 olsun ilk hedefin
sonra duruma göre ilerlersin inş.
ben yarın çıkabilirsem aktara gidip arı-sütü bal polen karışımını sorcam kızlarhihoyyyt
:1shok: vaaaawww cranky harikasın,maşallah sana
cranky senin boy kaçtı canım valla iyi almışsın sadece XXX kullandın nasıl kullandın
inşallah canım sağol...bu arı sütü vs. ben de kullandım ama düzenli devam etmediğim için bi faydasını görmedim.umarım sende işe yarar.
yoğurtlu makarna ,kılo yapmada onemlı bır yerı var kızlar ,doktorum soylemıstı..
yedıklerınıze bır de yoğurtlu makarna ekleyın :)
canım boyum 1.72.
sadece XXX sabah ve akşam hergün içtim.
felaket iştahım arttı. sürekli aç hissettim. düşünsene burger kinge gidince iki menü birden yiyordum. (tek patatesle)
bu aralar bünyem alıştı galiba eski iştahım yok.ama yinede eski iştahsızlığımla kıyaslanamaz bile....
slm millet benimde kilo sorunum var 1,63 boy ve 45 kiloyum bi 5 kiloya ihtiyacım var.Bugun Osmanlı iksiri alıyorum.onu deneyeceğim.XXX bende kullandım evet işdat açıyor ama 24 saat uyuttu beni çalıştıgım için sorun oldu ve bıraktım.çok işdatsızım stresli bi işim var.bakalım osmanlı işe yarayacakmı.paylaşırım sizinle
bugun çok işim var alışverişe gidicem evi toparlıycam annem gelicek yarın bana kalmaya kızım pasaklı demesin:hulya:
ayşegül annen geliyor demek negüzel benim annem gelemiyor yaaa bana böyle şeyler söylemeyin çok üzülüyorum :gitme:
ay ay mahsunda kalmıs hasret kaplamiş, olsun canım teknoloji sağolsun sende yeni gördün görende yıllardır görmedi sanır:)
yeni gördüm daha bir ay olmuş bana birkaç ay gibi geliyor geçengün hesapladım daha bir ay olmuş çok şaşırdım bende aylar geçti sanıyorum
olsun bana annenizden bahsetmeyin lütfn riceeeeeeee ederim:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?