- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.141
canim sen hemsiresin sence bu tur urunler ne kadar yararlidir? O karisimin faydasini gorursun kalori deposu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varımm kızlar banada kilo konusunda yardımcı olunnnnn ! :Saruboceq:
esracım sen ne kadar kullandın
geçen sene bu topikte kullanan kızlar vardı işe yaradı demişlerdi
ama b vitaminiyle beraber kullanıyorlardı
baya iştah açıyormuş
ben o sırada dr.a gittiğim için onlara yönelmedim.
XXX onların ki seninkinin markası ne
açık da yapıyormuş bazı aktarlar
ama açığa güvenmiyorum ben :uhm:
canım kusura bakma arada kaynamış senin sorun,sayfalar da baya ilerlemiş görmedim.ben ilk kullandığımı lokmak hekim den almıştım,açıkçası markasını hatırlamıyorum,ama her yerde satılıyo aynı marka belki de aksu vitaldir yani hep aynı şişeyi görüyorum.bi tane de kendi bal yapan bi adamdan almıştım.belki psikolojik bilmiyorum ama biraz etkisi olmuştu,ama dediğim gibi ben hiç düzenli kullanmadım,1 gün yedim 3 gün bıraktım.unutuyorum açıköası yemeklerden yarım saat önce yemeği falan.bir de içine metal kaşık sokmamak gerekiyormuş,ben normal kaşıkla aldım belki o yüzden bilmiyorum biraz kristallendi falan sonra da içim almadı..
iştah konusunda kesin bişey söyleyemem ama başka konularda işe yaradı.biraz hazımsızlık problemim falan var,onlar da baya düzelme oldu kullandığım zamanlarda.sen kullan canım zararlı bişey değil sonuçta,ben de yeniden başlamayı düşünüyorum( ooooff çok uzun yazmışım):1hug:
çok teşekkürler canım :1hug:
evet denemek istiyorum
tadı nasıldı peki
bunu da deniyimde
hedefime 4 kilo kaldı inş. başarırız yaaa :1rolleyes:
bende uzun zamandan o karısımdan uyguluyorum 5 kilo vermistim yazın onu geri aldım simdi hedefime 3-4 kilo kaldı hala devam ediyorum tek farkı icine muz koymuyorum sutun içinde muzu sevmiyorum ama ayrı yemek lazım onuda yapmıyorum, muzda ınanılmaz kalori var gunde 2 tane yemek lazım aslında,arkadaşlar bugün tartıldım 52,400 çıktım.3 günde 1 kilo almışım bile.çok sevindim.karışım hazırlıyorum kendime.süt,pekmez,cicibebe,muz ne bulursam atıyorum.3 gün sonra 53 olursam yazarım tekrar.hedefim 55-56 olmak.bana şans dileyin lütfen
XXX canım senın bu kullandıgın uruntatlım,tadı baldan biraz daha yoğun ,kıvamlı...tatlıyı seviyorsan kötü bişey değil yani kullanabilirsin,biraz ağır sadece
Bu yıl 50 kiloydum yaza doğru 42 oldum nedenini bilmiyorum annem cok fazla üzüntüden veya düşünmekten diyo hergün zorla yemek yiyorum omega 3 içiyorum bulk içiyorum.. bi tane daha hap içiyodum o midemi iyice bozdu bıraktım.ç zaten 3 aydır hala aynı kilodayım bazı arkadaslarım dalga geciyo artık cocuk reyonundan giyinirsin fln flan diye :) işin kötüsü artık iştahım da yok
Allah yardımcımız olsun ..
Merhaba beslenme danışmanlığı yapıyorum sorununla ilgili sana yardım edebilirim reklam olmaması için özele mesaj atarsan görüşürüz...
tatlım,tadı baldan biraz daha yoğun ,kıvamlı...tatlıyı seviyorsan kötü bişey değil yani kullanabilirsin,biraz ağır sadece
Bu yıl 50 kiloydum yaza doğru 42 oldum nedenini bilmiyorum annem cok fazla üzüntüden veya düşünmekten diyo hergün zorla yemek yiyorum omega 3 içiyorum bulk içiyorum.. bi tane daha hap içiyodum o midemi iyice bozdu bıraktım.ç zaten 3 aydır hala aynı kilodayım bazı arkadaslarım dalga geciyo artık cocuk reyonundan giyinirsin fln flan diye :) işin kötüsü artık iştahım da yok
Allah yardımcımız olsun ..
arkadaşlar şöyle bir karışım ve kalori hesabı yaptım;
yarım litre süt:150 kalori
1 çy bardağı üzüm pekmezi(100)gr.:250kal
1çay bardağı kuruyemişRondoda çakilmiş(100)gr:600 kalo
2 muz:200 kalo
1 su bardağı biskivi herhalde en az 100gr eder:500 kal
cici bebe 10 tane:250 kal
çikilota 100gr:500 kal:
toplam:2450 kal.
akşama en az bir kaseatlamış mısır ve bir paket cips:1000 kalori eder.yani günlük:3500 kalori demek
ben öğle yemeği yemediğim için bu karışımın bir bardağını öğlen bir bardağını akşam yatarken içiyorum.sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yanına kar olarak kalıyor.sizler prakten içtiğiniz için daha çok ek birşeyler yersiniz.ben 3 gündür bu karışımı yapıyorum 1 kilo aldım.yani hesabım doğru gidiyor.pazar günü yine tartılacağım bir kilo daha aldıysam iyice emin olacağım.bu karışımla haftada 2 kilo hedefliyorum.bakalım
Berfincim merhaba...yarışmaya bende varım az kişide olsa başlayalım ya.kaç günde kaç kilo peki..
birde benim sivilce problemim var.aknetrent tedavim (roaaccutane ile eş değer) bu ay bitecek.tekrar sivilce kabusu yaşamak istemediğimden cips kuruyemiş vs tüketemeyeceğim fazla...mısır patlatmasını çok yağlı olmadan deneyeceğim çok severim zaten.yatmadan önce sütümüzü unutmayalım.başka önerisi olan.