• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

berfincim XXX değil,arı sütü polen karışımı falan satılıyor ya aktarlarda,o karışım bu,diğerini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berfincim merhaba...yarışmaya bende varım az kişide olsa başlayalım ya.kaç günde kaç kilo peki..

birde benim sivilce problemim var.aknetrent tedavim (roaaccutane ile eş değer) bu ay bitecek.tekrar sivilce kabusu yaşamak istemediğimden cips kuruyemiş vs tüketemeyeceğim fazla...mısır patlatmasını çok yağlı olmadan deneyeceğim çok severim zaten.yatmadan önce sütümüzü unutmayalım.başka önerisi olan.
1 takım yarısması bitti, 2 takım yarısması baslıcak ama 1 yarısmada 1 olan kısı yonetımı devraldı vendettayla ıletısım kurabılır yazdırabılırsın yarısma ıcın.

karışım 2 bardak çıkıyor arkadaşlar.tek tek yemek de olur tabi.sonuçta alınan kalori önemli.ben tek tek fırsat bulamıyorum.bir seferde kolayıma geliyor.tadı muz ağırlı olduğu içim kötü gelmiyor.
anladım 2 bardak iyi sabah aksam ıcılebılır aslında ama ben muzu ayrı tuketmeyı sevıyorum sutun ıcınde sevmıyorum.
ne yarışması canım berfin yarışmayı bıraktı önceki yarışmadanmı bahsediyorsun sen
2 takım yarısmasını soyledı sanırım ben yonetmedıgımı ılettım canım

berfincim XXX değil,arı sütü polen karışımı falan satılıyor ya aktarlarda,o karışım bu,diğerini bilmiyorum.
anladım bende o sandım ok

merhaba =)) bundan 3 ay kadar önce kilo verme bölümüne giriyodum, şimdi tuhaf geldi buraya yazmak.. :D
boyum 164 kilom şu an 44. 3 ay öncesinde 55, 6 ay kadar önce de 58 kiloydum. hedefim 50 kilo olmaktı aslında ama bi şekilde takıntı haline getirdim ve hiç bişey yemeyerek 42.8e kadar düştüm. ona rağmen kendimi şişman hissediyodum, ama herkes çok zayıf olduğumu kilo almam gerektiğini söylüyodu. gerçi hala söylüyolar :/ yemek yemeyi çok seviyorum zaten,, ama bi başlasam artık kendime hakim olamam gibime geliyo.. kaç kilo olmam gerektiğini de bilmiyorum. ya çok şişman olursam diye de korkuyorum :S zaten bi kaç günde 42.8den 44e çıktım,, bu hızlı kilo alma olayı hep böyle mi devam eder sizce?? yani normal bi insan gibi yesem sürekli kilo mu alıcam artık :S

merhaba =)) bundan 3 ay kadar önce kilo verme bölümüne giriyodum, şimdi tuhaf geldi buraya yazmak.. :D
boyum 164 kilom şu an 44. 3 ay öncesinde 55, 6 ay kadar önce de 58 kiloydum. hedefim 50 kilo olmaktı aslında ama bi şekilde takıntı haline getirdim ve hiç bişey yemeyerek 42.8e kadar düştüm. ona rağmen kendimi şişman hissediyodum, ama herkes çok zayıf olduğumu kilo almam gerektiğini söylüyodu. gerçi hala söylüyolar :/ yemek yemeyi çok seviyorum zaten,, ama bi başlasam artık kendime hakim olamam gibime geliyo.. kaç kilo olmam gerektiğini de bilmiyorum. ya çok şişman olursam diye de korkuyorum :S zaten bi kaç günde 42.8den 44e çıktım,, bu hızlı kilo alma olayı hep böyle mi devam eder sizce?? yani normal bi insan gibi yesem sürekli kilo mu alıcam artık :S

bi hastalık var mankenlerin sık yakalandiği duymuşsundur şuan senin yazdıkların bana onları anımsattı, sen böyle al ver yaparak metabolizmanı ve vucut seklini daha çok bozmana neden oluyor bilmem bunun farkındamısın, yazdıklarına göre bana görede zayıfsın 55 kilo bana göre senin ideal kilon bence o kilona gel ve orda korumak için uğraş böyle ay şişmanladim ay zafıfladım diyip bir alıp bir vermek çok sakıncalı sağliğin açısından...

seninki tamamen psikolojik olmuş canım kilon gayet normalmiş aslında niye verdinki bak biz burda almaya uğraşıyoruz kilo almaya meyilliymişsin eh alırısn o zaman üzülme kilolu olduğunuda düşünme bence şu an çok zayıfsın çünkü

bende arkadaşlarıma katılıyorum sen ideal kilona gel bi ondan sonra dur sdersin kendine yemeye devam et çok kilo alacam diye korkma

bi hastalık var mankenlerin sık yakalandiği duymuşsundur şuan senin yazdıkların bana onları anımsattı, sen böyle al ver yaparak metabolizmanı ve vucut seklini daha çok bozmana neden oluyor bilmem bunun farkındamısın, yazdıklarına göre bana görede zayıfsın 55 kilo bana göre senin ideal kilon bence o kilona gel ve orda korumak için uğraş böyle ay şişmanladim ay zafıfladım diyip bir alıp bir vermek çok sakıncalı sağliğin açısından...

seninki tamamen psikolojik olmuş canım kilon gayet normalmiş aslında niye verdinki bak biz burda almaya uğraşıyoruz kilo almaya meyilliymişsin eh alırısn o zaman üzülme kilolu olduğunuda düşünme bence şu an çok zayıfsın çünkü

bende arkadaşlarıma katılıyorum sen ideal kilona gel bi ondan sonra dur sdersin kendine yemeye devam et çok kilo alacam diye korkma

teşekkür ederim hepinize de cevapladığınız için =)) aslında tam olarak buna ihtiyacım var, "senin kilo alman gerek" şeklindeki cümlelerden şu an ne kadar kötü göründüğüm düşünülse de bi şekilde zevk alıyorum diyebilirim :| psikolojik bi sorun olduğunun farkındayım,, zaten bu kilo verme meselesini kafaya taktığımdan beri yemekten başka bişey düşünemez oldum. yani yemiyorum ama sürekli yemek düşünüyorum, mesela şimdiden yarın sabah öğlen akşam ne yiyip ne kadar kalori alıcağımın hesabını yapıyorum. rüyamda bi kutu nutella yediğimi görüp ağlayarak uyandığım da oldu, sanırım kafayı yemek üzereyim :S neyse bi kaç gündür yemek yiyorum, bazen aşırıya da kaçıyorum hatta,, sonraki vicdan azabını da hissetmemeye çalışıyorum =) şu an kilo almaya çalışıyorum yani, ama tartıya çıktığımda da ne kadar az almışsam o kadar mutlu oluyorum. iki arada bi derede kalmış gibi bi durumum var yani, anlayamıyorum, ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum, normal beslenmeyi tamamen unutmuş durumdayım. eskiden olsa şu saatte bile mesela gidip bi paket bisküviyi yiyebilirdim, hiç de mutsuz olmazdım :)) ama şimdi bi öğün için sadece bi tane bisküvi yiyip bütün gün aç kalabiliyorum. 2,5 aydır adet de olmuyorum fisfisfis sanırım acilen psikiyatriste gitmeliyim. fisfisfis

bi de son sınıftayım,, sınav stresi var malum, acaba onunla alakalı bi durum olabilir mi??

bencede bir psikiyatriste gitmen lazım canım evet stres adetleri etkiler ama bukadar uzun süreli gecikme olamz heralde sen git bi dr a canım

Merhaba kızlar
nasıl gidiyor maraton hihoyyyt

aşkım askerden geldi en son 5 ay önce görüşmüştük
kilo almışsın dedi bana hehe :lepi:
tartıda kilom ilerlese bile acaba belli oluyormu dışardan diyordum hep
uzun zamandır beni görmeyen bi çok insandan duydum bu sözü
tabi keyfim daha çok yerine geldi :lepi:

chloris seninki dediğin gibi psikolojik
mutlaka bir uzmana görünmelisin
bir de şöyle bi durum var
kilo vermek isteyenler nasıl ki verdikten sonra onu korumak zorundaysa
bizde aldıktan sonra ideal kilomuzu korumak zorundayız
yoksa boya göre uygun kiloya bi anda ulaşıp,bi anda da başa dönebilriz

arkadaşlar karışımdan uyguluyordum bugün tartıldım 52.800 çıktım.enson 52,400 dü.ama 2 gündür içemiyorum,oğlum biraz huysuz.yine 400 gr almışım.bugünden itibaren hergün içeceğim.ve haftaya pazara kadar tartılmyacağım.inşallah alırım ve tartılmamak için kendimi tutabilirim.benim derdim iştahsızlık.XXX içmek isterim ama çok uyku yapıyor.bugün yatarken deneyeyim bari.oğlan huysuzlanırsa babası baksın artık.haftaya buraya 54,500 yazmak istiyorum.aslında 55 yeterli benim için,boyum1.67.fakat arkadaşların dediği gibi korumak çok önemli.57 olayımki verdiğmde 55 olsun

arkadaşlar karışımdan uyguluyordum bugün tartıldım 52.800 çıktım.enson 52,400 dü.ama 2 gündür içemiyorum,oğlum biraz huysuz.yine 400 gr almışım.bugünden itibaren hergün içeceğim.ve haftaya pazara kadar tartılmyacağım.inşallah alırım ve tartılmamak için kendimi tutabilirim.benim derdim iştahsızlık.XXX içmek isterim ama çok uyku yapıyor.bugün yatarken deneyeyim bari.oğlan huysuzlanırsa babası baksın artık.haftaya buraya 54,500 yazmak istiyorum.aslında 55 yeterli benim için,boyum1.67.fakat arkadaşların dediği gibi korumak çok önemli.57 olayımki verdiğmde 55 olsun

XXX uyku derdi kişiye göre değişiyor maksimum 1 hafta minimum 4 gün uyku yapiyor aşiri, eğer idare edebilirsen gerçekten faydasını çok görürsün,

slm kızlar nasılsınız?XXX iştah açar..ama dayanabilirseniz XXX kullanın..antidepresandır..temmuz dan beri kullanıyorum.54 oldum..yaklaşık 12 kilo aldım..çok sağlıklı değil ama napim...panik atak başlangıcı dendi..şimdi yiyiyorum sürekli..sevdiğiniz şeylere ağırlık verin..mesela ben kumpir püre filan çok severim..akşam yatmadan püre yapıp sadece onu yediğim oluyo :))

sağlikli bir kişinin antideprasan ilaçları sırf kilo almak için kullanılmasını ben hiç önermem, o zaman kişi için gerçekten sağliksiz bir durum oluşturuyor zaman içerisinde

slm kızlar nasılsınız?XXX iştah açar..ama dayanabilirseniz XXXkullanın..antidepresandır..temmuz dan beri kullanıyorum.54 oldum..yaklaşık 12 kilo aldım..çok sağlıklı değil ama napim...panik atak başlangıcı dendi..şimdi yiyiyorum sürekli..sevdiğiniz şeylere ağırlık verin..mesela ben kumpir püre filan çok severim..akşam yatmadan püre yapıp sadece onu yediğim oluyo :))

sedna sana dr mu verdi kendin mi başladın XXX fisfisfis

kilo almak için ilaç kullanmaya ne gerek var ya =)) korkmasam lanet olası psikolojik problemlerim olmasa sürekli bişeyler yerim ben :D:D
vee 45 kilo oldum =) üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum,, niye bu kadar hızlı alıyorum :( metabolizmamı mı yavaşlattım acaba hiç bişey yemeyerek. yada şu an çok mu yiyorum :S

arkadaslar mrb ben 2 sene once bı dıyetısyene gıtmıstım ve bana vıtamalt dıe bır ıcıcek verdı pekmezli bişey eczanelerde var hatta nettende sıparıs verılıyor.bol gelen kotlarım dapdar gelmeye basladı.bunun yanında XXX ııyordum ıstah acıcı surup.6 kılo almıstım 2 ayda.ama yarım bıraktım maalesef ama sımdı yenıden basladım.

arkadaslar mrb ben 2 sene once bı dıyetısyene gıtmıstım ve bana vıtamalt dıe bır ıcıcek verdı pekmezli bişey eczanelerde var hatta nettende sıparıs verılıyor.bol gelen kotlarım dapdar gelmeye basladı.bunun yanında XXX ııyordum ıstah acıcı surup.6 kılo almıstım 2 ayda.ama yarım bıraktım maalesef ama sımdı yenıden basladım.

edacım bahsettiğin ürün nasıl bişey
tadı,kullanımı,fiyatı?

Back