- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.081
canım haklısın valla. XXX kullanıyorum.. canım bende nette araştırdım. ayda 8-12 kilo dio. fiyatı 65 tamamen bitkisel.. eğer istediğim kiloya ulaşamazsam almayı düşünüorum ben..
opuyorumnanaktan inşallah canım.süpersin yusum:1hug:zaten bi paket fındıkla bi pkt antep fısığı kurtarmış seni makarna kızartma falan hergün böle yesen 1haftada istediğin kiloda olursun
slm.allah allah kimse yokmu......
ben şimdi göce tarhana yapıyorum,onu yicem. birazdanda browni yapıcammmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan inşallah canım.
bugün tartılacaktım ama ihmal ettim. evde bir kotum vardı onu aradım acaba olacak mı diye ama bulamadım :sinifsinif: O kotum çok bol geliyordu bana. Bir iğneden bahsetmiştim daha önce. Onu yaptırdığım zamanlarda almıştım o kotumu. Bulsaydım ve artık onu da giyebileceğimi görseydim çok mutlu olurdum =)
senin nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı yakın zamanda
İstediğim kiloya ulaştığımda burda kocaman kocaman yazacağım kilomu kaydirigubbakcemile3dün tartıldım cnm evde diil başka bi yerde dijital tartıyla zannettiğim kilomdan daha fazlaymışım çok mutlu oldum yaazemuszemus bi kaç kilo daha alabilsem ama az kaldı:lepi:
Selemlar herkese..Uzun süredir giremedim,ınternetim yoktu,bilgisayarım yoktu.Artık devamlı uğrarım buraya.Valla hatırlayanlar benim kaç kilo olduğumu bilirler,hala değişmedim arkadaşlar;artık değişesim de yok;umudumda...Aynı tas,aynı hamam diyerek hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum...Sizlere başarılarmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?