Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sevdiceğimin askerden gelmesine :asigim:
tickerı yaptığım site bozuk mu ne yazamıyorum yazımı yanında
o yüzden sadece 29 gün yazıyo :))
aaa sen de asker yolu gözlüyorsun ben gibi turkbayragi
Ben de nişanlımın askerden dönmesini bekliyorum,101 gün var daha bizim :gitme:
Az kalmış sizin ne güzel. 29 gün içinde az da olsa bir değişim yap da kendine şaşırsın azıcık askerin zemuszemus

hımm gelsene sevdiğini özleyenler topiğine sende opuyorumnanaktan
bende öyle istiyorum canım
her ne kadar bizimki kilo almana gerek yok dese de
almak istiyorum bakalımzemuszemus

daha önce de dedim ya çok fazla bi şikayetim yok,almak istediğim vücudumda kalıcı olacak2-3 kilo daha sadece ama alamıyorum.fark ettiniz mi bilmem ama benim neredeyse hiç kalçam,belim yok.yani belimden aşağı nerdeyse dümdüz iniyor vücudum,2 kilo kalçama alsam yetecek bana ama alamıyorum.
tabi etrafımdaki insanlar ayyyyy belin kopacak gibi ne kadar zayıfsın demezlerse psikolojim bozulmuyor ama bazen gerçekten canımı sıkıyorlar.

yusum,tatlım sen de baya iyi duruyorsun. bence bizim böyle düşünmemizin sebebi etrafımızdaki kıskanç şişman kadınlar,onların o söyledikleri bu hale getiriyor.

hımm gelsene sevdiğini özleyenler topiğine sende opuyorumnanaktan
bende öyle istiyorum canım
her ne kadar bizimki kilo almana gerek yok dese de
almak istiyorum bakalımzemuszemus
Benimki de söylemiyor aslında kilo al falan diye ama o gitmeden önce ben çok zayıflamıştım ve hissetmiştim kilo almamı istediğini yerimseniben
Kilo alınca da bu ne böyle yağ fışkırıyor herbir yanından derse geçiririm kafasına bir tane herhalde :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Sen de nişan falan var mı canım?

aynen yaa benimde öle bugünde öğle yemeğini 6da yedm yani düşün böle kilo mu alınır zatenkafamçokkarıştı
Neyse canım yarın acısını çıkartırsın yerimseniben
Ben artık çayıma daha fazla şeker atıyorum =)
Kızlar bir de kilo almak ne kadar da pahalıya patlıyormuş yahu,normalde ben bu kadar çok para harcamıyordum mutfak için :roflol: Bu kilolu insanların aylık mutfak masrafları ne kadar acaba merak ettim :roflol:

:roflol:
haklısın meğer ne masrafsızmışız :roflol:
yok canım bizde nişan
geldikten sonra inş.opuyorumnanaktan

oges senin sorunu fark etmemişim canım.tatil fotosunda 54 kiloydum,şu an 56 kiloyum

ben de 3kilo falan alsam yeter. Benim de belim çok ince canım.Kilo aldıkça ne olacak göreceğiz bakalım.
Buarada ben zayıflara etekleri yakıştırmam aslında ama sana çok yakışmış cidden yerimseniben

yusum,tatlım sen de baya iyi duruyorsun. bence bizim böyle düşünmemizin sebebi etrafımızdaki kıskanç şişman kadınlar,onların o söyledikleri bu hale getiriyor.

BUgün ben ne yaptım biliyor musun canım kaydirigubbakcemile3
Toplantı vardı. Toplantı başlamadan önce hiç sevmediğim,geçen sene bana ayy çok zayıfsın diyen bir öğretmeni gördüm. Merhaba falan dedi konuşmaya başladık,kadın beni süzmeye başladı konuşurken. Bugün topuklu ayakkabı giymiştim ve kadının dibine sokuldum tepeden baktım ona veee dedim ki biraz yemene dikkat et çok kilo almışsın, zaten kısa boylusun bu kadar kilo almak senin neyine dedim akannehir :roflol: Sonra da ben bir arkadaşı gördüm dedim ve ayrıldım yanından ama inan kadın tek kelime edemedi :roflol:
Sana da zayıfısn falan diyen kişileri gözüne kestir ve uygun bir anda bu şekilde davran onlara. Bak nasıl ezilecekler kötükedihüso

:roflol:
haklısın meğer ne masrafsızmışız :roflol:
yok canım bizde nişan
geldikten sonra inş.opuyorumnanaktan

Bu ekonomik krizde kilo almak neyimize :roflol:
Bol kalorili ürünler indirime girse bari kaydirigubbakcemile3 Özellikle fındık,muz,yoğurt,bal ve süt =)

ooofff,yusum valla korkulur senden,ama taktikler süper gerçekten,denenmeye değer:)

ebişim geçmiş olsun neden ameliyat oldun
Bugün ben bolca turşu yedim. Canım çok istedi de kaydirigubbakcemile3
Şimdi de makarna yapıyorum. Akşam için de krem şanti ve nar aldım. Krem şantinin içine nar tanelerini atıyorum acayip güzel oluyor.
Bir de cips aldım çayla birlikte yerim onları da gece yatmadan önce de şekerli yoğurt yersem tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…