- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.021
Canım bu arada neye 29 gün kaldı kaydirigubbakcemile3 Merak ettim -tatlicadiarzu-
aaa sen de asker yolu gözlüyorsun ben gibi turkbayragiSevdiceğimin askerden gelmesine :asigim:
tickerı yaptığım site bozuk mu ne yazamıyorum yazımı yanında
o yüzden sadece 29 gün yazıyo :))
aaa sen de asker yolu gözlüyorsun ben gibi turkbayragi
Ben de nişanlımın askerden dönmesini bekliyorum,101 gün var daha bizim :gitme:
Az kalmış sizin ne güzel. 29 gün içinde az da olsa bir değişim yap da kendine şaşırsın azıcık askerin zemuszemus
Bilmiyorum ki canım. Geçmişi okurken farkettim ben de !
Sen de kilo alımı nasıl gidiyor? Benim sanki durdu akannehir
Benimki de söylemiyor aslında kilo al falan diye ama o gitmeden önce ben çok zayıflamıştım ve hissetmiştim kilo almamı istediğini yerimsenibenhımm gelsene sevdiğini özleyenler topiğine sende opuyorumnanaktan
bende öyle istiyorum canım
her ne kadar bizimki kilo almana gerek yok dese de
almak istiyorum bakalımzemuszemus
Neyse canım yarın acısını çıkartırsın yerimsenibenaynen yaa benimde öle bugünde öğle yemeğini 6da yedm yani düşün böle kilo mu alınır zatenkafamçokkarıştı
Benimki de söylemiyor aslında kilo al falan diye ama o gitmeden önce ben çok zayıflamıştım ve hissetmiştim kilo almamı istediğini yerimseniben
Kilo alınca da bu ne böyle yağ fışkırıyor herbir yanından derse geçiririm kafasına bir tane herhalde :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Sen de nişan falan var mı canım?
Neyse canım yarın acısını çıkartırsın yerimseniben
Ben artık çayıma daha fazla şeker atıyorum =)
Kızlar bir de kilo almak ne kadar da pahalıya patlıyormuş yahu,normalde ben bu kadar çok para harcamıyordum mutfak için :roflol: Bu kilolu insanların aylık mutfak masrafları ne kadar acaba merak ettim :roflol:
oges senin sorunu fark etmemişim canım.tatil fotosunda 54 kiloydum,şu an 56 kiloyum
daha önce de dedim ya çok fazla bi şikayetim yok,almak istediğim vücudumda kalıcı olacak2-3 kilo daha sadece ama alamıyorum.fark ettiniz mi bilmem ama benim neredeyse hiç kalçam,belim yok.yani belimden aşağı nerdeyse dümdüz iniyor vücudum,2 kilo kalçama alsam yetecek bana ama alamıyorum.
tabi etrafımdaki insanlar ayyyyy belin kopacak gibi ne kadar zayıfsın demezlerse psikolojim bozulmuyor ama bazen gerçekten canımı sıkıyorlar.
yusum,tatlım sen de baya iyi duruyorsun. bence bizim böyle düşünmemizin sebebi etrafımızdaki kıskanç şişman kadınlar,onların o söyledikleri bu hale getiriyor.
:roflol:
haklısın meğer ne masrafsızmışız :roflol:
yok canım bizde nişan
geldikten sonra inş.opuyorumnanaktan
canım dediğim gibi ben o beyaz etekli halini çok beğendim.
gayet iyi
boy kaçtı senin
adaşız bu arada opuyorumnanaktan[/QUOTadaşız demek süper:lepi:boyum 172
yusumcum süper yapmışsın iyi taktik kesinlikle deneyeceğim,biraz da onlar düşünsünler bakalım.
etek konusuna gelince de,her model yakışmıyor tabi,bunun gibi bel ve kalçadan tam oturan modeller güzel ouyor mesela,pileli aslında ama belli olmamış...yazın neyse de kışın çizmesiz hiiiiç yakışmıyor etek,siyah çorabı falan da giyince çırpı gibi görünüyor bacaklarım,tabi etekler de kalın olunca iyice kayboluyorum gibi geliyordelikafaduldeno yüzden ben de hep böyle diz hizasında dar sayılabilecek etekleri tercih ediyorum,ve çizmelerimi çıkarmam gereken bi yere gideceksem asla etek giymiyorum (takke düştü kel göründü olayını yaşamayalım di mi ama):teytey:
Ben de kışın daha çok elbise giyiyorum. Üzerine de biraz kalın,kalça hizasında veya daha uzun bir hırka giyiyorum.Altına da çizmeler tamamdır.canım dediğim gibi ben o beyaz etekli halini çok beğendim.
gayet iyi
boy kaçtı senin
adaşız bu arada opuyorumnanaktan[/QUOTadaşız demek süper:lepi:boyum 172
yusumcum süper yapmışsın iyi taktik kesinlikle deneyeceğim,biraz da onlar düşünsünler bakalım.
etek konusuna gelince de,her model yakışmıyor tabi,bunun gibi bel ve kalçadan tam oturan modeller güzel ouyor mesela,pileli aslında ama belli olmamış...yazın neyse de kışın çizmesiz hiiiiç yakışmıyor etek,siyah çorabı falan da giyince çırpı gibi görünüyor bacaklarım,tabi etekler de kalın olunca iyice kayboluyorum gibi geliyordelikafaduldeno yüzden ben de hep böyle diz hizasında dar sayılabilecek etekleri tercih ediyorum,ve çizmelerimi çıkarmam gereken bi yere gideceksem asla etek giymiyorum (takke düştü kel göründü olayını yaşamayalım di mi ama):teytey:
Az daha kilo alayım da ozaman görsün onlar fenalığı. Geçen yıl bizim okulda bir bayan hoca vardı. Hergün bana kilo ala biraz diyordu. Öyle sıkıldım ki onun bu sözlerinden,psikolojisini çökerttim kadının. Dedim sen hiç makyaj yapmıyorsun, kendine fazla bakmıyorsun eşin de tam tersine gayet bakımlı ve işi gereği sürekli şehir dışına çıkıyor. Allah aşkına sen hiç korkmuyor musun dedim kötükedihüso Ne dediğimi anladı tabi ve Kadın o oldu bana tek kelime bile edemedi çünkü kendi derdine düşmüştü. Böylelerine iyi davranmayacaksın.Çünkü hakediyorlar. Bir kere söylerse bir insan tamam ama bunu sürekli yapıyorsa amacı bellidir,psikolojimi bozmaya çalışıyordur.yusum çok fenasın heeeee kaydirigubbakcemile3
Benim moralimi biri bozuyorsa ben kavga etmem o kişiyle en zayıf noktasını bulmaya çalışırım ve yönde baskı uygularım ona.Benimle uğraşacağına kendinle uğraş demeye getiririm kötükedihüso
gecmis olsun canim.Allah sifa versin.Tez vakitte duzelirsin insallah:1hug:amelıyat oldum geldım kızlart yemek yıyemıuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?