• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cok sagolun kızlar motıuve oldunuz ama almam lazım en az 5 kılo ole 10 15 kılo ıstemıyorum ben tartı ya cıktıgımda 58 gorım sevıncem motıve olcam sanırım :S

dsc00221.jpg

ben nasılım çok zayıfım dimi...

ıı gorunuyosun sende canım ama tabıkde sana da benım gıbı bı kac kılo lazım ben bole senı gornce mesala zayıf demıyorum kendı kendı goruntumu takıntı yapıyorum

benım bacaklarım ınce zaten ust tarafımı hıc bı zman sorun etmedım bacaklarımın ayaklarımı kapadıgım zman baya bı aralık kalıyo oda kılo alsamda kapancanı sanmıyorum dogal olarak psıkolojıkmen kılo alım dıyorum mesela tayt yıgınıp ustune tunık cekmek ıstıyorum ama yakıstrmıyorum bacaklarıma ıstegım gıbı gıyınmemk uzuoy benı

bencxe de psikolojik...ya ben eklesem inanamazsınız eski halime..yanaklar çökmüşşşşş...gözaltı gitmişşş......bi de yüzüm uzun..boy kısa...ay hatırlamak istemiyorum..şimdi Çok Şükür...canım ilacı sormuşsunuz antidepresan..tavsiye etmem doktor vermedikçe...bu ilaçlar normla kullanılmıo...reçetesiz de vermiolarmış zaten benim ilacı..bi tanıdık alacaktı doktor vermemiş..normali de 30-40 lira bişey eczanede...
yemek alışkanlığımız yok bizim...ben bunu anladım..25 yaşıma kadar 40 kg yı geçmedim...öyle kara kuru işte..şimdi MAAŞALLAH 52 oldum(boy 155 )..:))...şunu yedim bunu yedim derseniz göze batar...onun yerine az yedim az yedim bak şunu yemeliyim kilo yapar..ay yine olmadı bunu da yiyim diyebiilirsiniz:))..ben ilk başlarda kilo alıyom die çok sevinmiştim..öyle yapıyodum...açım aççççç die gezdim uzun süüre...şu aralar biraz boğazıma hakim olayım alıp başımı gidecem yoksam:)))...sevmediğiniz ağır gelen şeylerden uzak durun..ben o hatayı geçenlerde ilk ilaca başladığım zamanlarda yaptım..dedim ya kilo alacam die seviniyodum (biraz da psikolojik ilaç kilo yapacak die galiba)...gittim bi yerden bi karışım aldım..sayıyım bak içindekileri:süt+ananas suyu+portakal suyu+kivi suyu+çikolata+bal...hatırladıklarım bunlar...ay dedim bomba gibi bu içersem kaç kalori..ne de enerji verir ha dedim kendi kendime..içtim içtim ama o akşam da bitmei..hala oranın önünden geçerken o aklıma gelir şöyle ufaktan kaçarım..sanki hep onu satıyolarmış giibi..aman dedim onu yiyeceğime 1 bar çikolata bi bardak portakal suyu filan içerim hiç yoktan tiksinmem...önemli olan KALORıDıR..
YAŞASIN YEMEK YEMEEEKKK.
ben de kalmıyım yazıyım bari...bende şimdi her akşam yaptığım gibi şekerli yoğrut yicem..içine de kara üzüm çekirdğei tozu...
son olarak hani ülker k fleks miydi neydi bi de nestle nin var nesfit...çikolatalı olan..onları GECE YATMADAN yiyin sütle..severseniz bikaç tabak hatta...sabahları tok tutuyo ama geceleri uyuyunca kilo yapıo..bende yaptı...benim kuzene dedim o da bende bi aralar akşamları ondan yiyiodum kilo yaptı bende de dedi..bende o zaman anladım..daha çok yedim..şu ara onu ve yeme hızımı bıraktım kilo alışım biraz yavaşladı..

ıı gorunuyosun sende canım ama tabıkde sana da benım gıbı bı kac kılo lazım ben bole senı gornce mesala zayıf demıyorum kendı kendı goruntumu takıntı yapıyorum

benım bacaklarım ınce zaten ust tarafımı hıc bı zman sorun etmedım bacaklarımın ayaklarımı kapadıgım zman baya bı aralık kalıyo oda kılo alsamda kapancanı sanmıyorum dogal olarak psıkolojıkmen kılo alım dıyorum mesela tayt yıgınıp ustune tunık cekmek ıstıyorum ama yakıstrmıyorum bacaklarıma ıstegım gıbı gıyınmemk uzuoy benı

canım benim bütün vücudum orantılı. yani bacaklarım ince üst taraflarımda ince. tayt giyme modasını allahta sevmiyorum. :) düşünşene çırpı gibi bacaklara bide siyah tayt. ığğğğhhh

5420.jpg

bakın kızlar bacakalrım zayıf helekı dız kapak arası ayaklarım kapalı cekıldım bu resımı bole yanı nekdar kıloda alsam duzlemez sanırım,,
sanırım carpık bacak oluyorum mafoldumben )

YORUM BEKLIYORUM KIZLAR II KOTU YORUMLAYIN BACAKLARIM CARPIKMI OLUYO BENIM ??

Son düzenleme:
5420.jpg

bakın kızlar bacakalrım zayıf helekı dız kapak arası ayaklarım kapalı cekıldım bu resımı bole yanı nekdar kıloda alsam duzlemez sanırım,,
sanırım carpık bacak oluyorum mafoldumben )

YORUM BEKLIYORUM KIZLAR II KOTU YORUMLAYIN BACAKLARIM CARPIKMI OLUYO BENIM ??

canım hiç üzülme bacakların gayette güzel. sen benimkileri bi görsen. atardın kendini bir yerlerden heheheh

kız ebiş Allah iyiliğini versin fotoyu görünce yanlış bi sayfa açtım sandım :roflol:
neresi çarpık yahu
ince ama çarpık diil :olmaz:
bi kilo alalım bakalım neremize gitcek bu kilolar :uhm:

saol canlarım benım bugun baya ıı motıve ettınız persembe gunude burnumdan operasyona gırcem dua edın lutfen operasynum ıı gecsınde bunalıma gırmıyım bıde burun yuzundenn dua etmesenızde ıcınızden ınsallh guzel gecer dıyın lutfennn

ALLAH yardımcın olsun..bende olmuştum o ameliyatı:((..aslında çok kolay bi ameliyat aynı gün de ii olursan çıkabilirsin..ben cuma günü oldum..ama narkozdan çok çok geç çıktım.doktor uyandıramamış..bide korkmuş galiba..sabah 10 gibi oldum öğlen 3-4 gibi zor ayıldım :))..ama korkma benim bünyem zayıf..o nedenle...sende olmaz sanmam yani...çabucak iyileşirsin...sana yoğrt vereceklerdir..yaran iyileşsin die..zorla da olsa bol bol yemeye çalış..

inş. ameliyatın güzel geçer ebişim. dualarımız seninle.. bacaklarında benim bacağım gibi, çarpık sayılmaz
aslında ya :P..opuyorumnanaktan bende bacaklarımdan ameliyat olmak istiorum ama bakalım zaman ne gösterecek. hayırlısı artık....

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
ebişim bence hiç zayıf durmuyorsun kaydirigubbakcemile5
Kızlar bugün kahvaltı yapamadım iş yorunluğundan :sinifsinif:
Öğlen yemeğimi yazıyorum:
Soslu tavuk flato, Yayla çorba, Pirinç pilavı, Yoğurt
Şimdi de cips kıtırdatıyorum kaydirigubbakcemile3

Back