- 10 Haziran 2015
- 151
- 120
Sevgili arkadaşlar beslenmenizi doktor, sporunuzu da eğitmen gözetiminde yapmalısınız. Hiçbir doktorun gece yatmadan önce ballı, pekmezli, muzlu karışım önerebileceğini düşünemiyorum. Böyle beslenmeye uzun süre devam ederseniz bir gece ansızın şeker yükselmesi ile uykunuzdan bağ ağrısı ile uyanırsınız ve mide rahatsızlıklarınız başlar. Neden? Çünkü gece uyku esnasında HGH denilen büyüme hormonu salgılanır ancak uyumadan önce yemek yerseniz, ki hele hele şekerli gıdalar alırsanız hormonları baskılarsınız ve büyüme hormonu az salgılanırsa bagısıklık sistemi zayıflar, hastalıga acık olur ve şeker yükselimi sizi tansiyon hastası yapar ve bu da başınıza vurur aman dikkat. Ne yapmanız gerekiyor peki? Aynı karışımı içmek istiyorsanız en azından bunu öğle saatinde öğün olarak tüketin.
En önemli nokta ise haftada 3-4 gün ağırlık çalışın. Bu sayede vücudunuz yağlanmadan kilo alırsınız. Aklınıza gelen soruyu tahmin ediyorum. Hayır ağırlık çalışmak sizi erkek gibi kaslandırmaz. O öyle kolay bir iş değil.
En önemli nokta ise haftada 3-4 gün ağırlık çalışın. Bu sayede vücudunuz yağlanmadan kilo alırsınız. Aklınıza gelen soruyu tahmin ediyorum. Hayır ağırlık çalışmak sizi erkek gibi kaslandırmaz. O öyle kolay bir iş değil.