ya ben yan etkisi olur zararlıdır die cesaret edemiorm öle seylere ama 2 tane protein tozu arasnda kaldm.1 ay kendi hazırladığım diyeti denicem kilo alamazsam protein tozlarından alıcam.bgn 3. günüm sürekli bişeyler yiorm artık kilo almam lazım çok zayıfım. inş etki eder bunun yanına vitamin yada omega 3 almayı düşünüorm bakalım daha karar veremedm.sen ne kdr zamanda kilo aldın ne kadar kullandın?
Ben de bunu duymuştum(bombax)hatta duyar duymaz da almayı düşünüyodum.Ama kullananlar yan etkileri olduğunu gelecekte vücuduma yeni sorunlar çıkaracağını ve kilomun vucuduma eşit dağılmayacağını söylediler:26:Ben de vazgeçtim.Cnm sen kilo almadan önce ve aldıktan sonra birer fotoğrafını paylaşır mısın biziimle,bize de fikir olsun:44:Eğer gerçekten yaramışsa ben de alırım.Ben de 19 yaşındayım 170 boy 52 kiloyum.5 kilo alsam tam olcam,yardımcı olursan çok sevinirim2 ayda 8 kilo aldm 2 ay kullandım ve bıraktım hiç bir yan etkisi olmadı şükür ....bende hertürlü şey denedim vitaminler iğneler macunlar aklına gelebilecek herşey akapungtur bile tek çözüm bu oldu inşallah sende bi çözüm bulursun cnm bol şans...
Ben de bunu duymuştum(bombax)hatta duyar duymaz da almayı düşünüyodum.Ama kullananlar yan etkileri olduğunu gelecekte vücuduma yeni sorunlar çıkaracağını ve kilomun vucuduma eşit dağılmayacağını söylediler:26:Ben de vazgeçtim.Cnm sen kilo almadan önce ve aldıktan sonra birer fotoğrafını paylaşır mısın biziimle,bize de fikir olsun:44:Eğer gerçekten yaramışsa ben de alırım.Ben de 19 yaşındayım 170 boy 52 kiloyum.5 kilo alsam tam olcam,yardımcı olursan çok sevinirim
Aynen.inş sen de istediğin kiloya kavuşursun:2:bu kilo bana yetmiyor belki sende tam durur:)evet bende yan etkilerinden korkuorm yaa yok diolar ama ya varsasen iyiymişsin cnm keşke ben 50 kilo olsam yaaa.
Aynen.inş sen de istediğin kiloya kavuşursun:2:bu kilo bana yetmiyor belki sende tam durur:)
merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 2 aylık evliyim ama sadece 38 kiloyum ve artık kilo almak istiyorummmm
Mayonez mi??yok ben almıyım:)10 kilo alacağımı bilsem yemem yine de:)ama tavsiyelerin için de tşkkızlar benim kilo problemim olmadı hiç fazla ya da az ama bir arkadaşımdan biliyorum o da çoook zayıftı... gece yatmadan önce her gün çeyrek ekmek arası mayonez sıkıp yiyordu en azından bu ona 2-3 kilo aldırmıştı.. herkeste işe yararmı bilmiyorum ama konunuzu görünce önereyim dedim:44:
merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 2 aylık evliyim ama sadece 38 kiloyum ve artık kilo almak istiyorummmm
bende sizin gibi çok zayıfım 39 kiloyum resmen.. bu aralar bebe bisküvisi yiyorum ara öğünlerde bakalım etkisi olursa burdan bildiririm size. ha birde sporcuların kullandığı protein tozlar var onlardan da deneyeceğim sonuç alırsam söylerim :)
cnm o protein tozlarından kullanırsan sonucu buraya mutlaka yazarmısn?bnde denesemmi denemesemmi kararsızım şimdilik kendim bolca yemek yemeye çalışıorm bakalm inş kilo alırmm.
Mayonez mi??yok ben almıyım:)10 kilo alacağımı bilsem yemem yine de:)ama tavsiyelerin için de tşk
"bulk" canım ama sen yine de eczacıya bir sor nolur nolmaz :) şimdilik etkisi yok ama zamanla belki etkisini görürüm. burdan sana yazarım..bence en sağlıklısı da senin yaptıgın gibi yemek yemek