Kilo almak için öneri

eder guzelim etmezmi, diyorum dut pekmezi, benim i$tahimi feci halde açti kizlar. bu arada merhabalar kizlaaaaar benim sabah kahvaltim hep ayni, 2 dilim ekmek, 2yk pekmez, beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalik, ye$il biber.

keçöiboynuzu pekmezi cnm eşime içi,riyom iştahı açıldı digerleri fayda etmiyoo

tamam canım yarın onu alcem ilk delikafadulden

aydin kızlar gayet iyi gidiyoruz bunun için kutlama yapalım
haydin halaya hihoyyythihoyyyt

bu sevdalar boşunada ley bu sevdalar boşuna delalım delalım teyy teyyy şoppi şoppihihoyyythihoyyyt

merhaba ben yenı üyeyım başlığı görune hemen atladım tabi bende zayıfım hamıleyken 26 kılo aldım bebiş 20 gunluk oldu ben yıne aynı halıme döndüm bebiş buyudu şimdi peşinden koşmaktan hepten erıdım.vıtamın falan kullanan varmı?

kacki kilonuz boyunuz ha bire zayifim diyosunuz yazinda bilek.ben 173 76 kiloyum ) kiloluyum belki yeri degil burasi benim icin ama cok ilgi cekti bu sayfa kilo alayim diye adetaaa yirtiniyosunuz yau ben vereyim diye acliktaann ölüyom simdiye kadar 35 kilo verdim aslindada hala vereyim diyorum 68 olsammi diye ... yiyin anam babam yiyin cola icin doya doya

mrb hoşgeldin... valla ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlr var çinko kapsülü alabilirsin.. burdaki önerileri dikkate al ben alıyorum işe yarıyo :) yerimseniben

canım 160 boyum kılom 44 en fazla 45.:çok üzgünüm:

ya dalga geçmek için yazdığımı düşünmeyin ama rejimde olmasaydım gelin 1 ay benle takılın 10 kilo garanti ederdim size....boyum: 170cm 93 kilodan 74e düştüm...isteyen varsa bi 10 kilom var verebilirim...ama walla şaşırıorum okurken...bi dünya insan vermeye çalışıo bi dünya insan almak...yok mu bunu dengeleyecek bi sistemmm!!! isyanım kilolarıma uleeeeeeeeeeeeeeeeeeyynn!!

KISÇELER HOŞGELDıNıZ HEPıNıZ...a.s. EVDE NETıM OLMADIĞI ıÇıN GıREMEDıM..BıRAZ SONRA TARTILCAM BAKALIM Bı DEĞıŞıKLıK VAR MI DıE...HAFTA SONU PEK UYGULAMA YAPAMADIM

KISÇELER HOŞGELDİNİZ HEPİNİZ...a.s. EVDE NETİM OLMADIĞI İÇİN GİREMEDİM..BİRAZ SONRA TARTILCAM BAKALIM Bİ DEĞİŞİKLİK VAR MI DİE...HAFTA SONU PEK UYGULAMA YAPAMADIM
günaydın canımm... hadi güzel haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile

çıtı pıtı finduklarımm ben geldimhihoyyyt bu hafta tartıldım 47 çıktı yine yaww arkadasımda tartıldım aynı gün orda da 48 çıktı. Analamdım yaa ama 47-48 civarı diyem ben size bu da bşy heraldezemuszemus

hep ayni yerde ayni giyimlerle tartilin orda burda tartilmayin..ben bizim evde tariyla dolandim durdum nerde az kilo gösteriyo diye basim dolandi egil kalktan..en son yatak odamda yatagimin kenarinda buldum az gösteren yer :)) her yer farkli tartiliyo...annem ablam derdi gel tartil hayatta tartilmazdim ..ayni giyimlerle ayni saatte tartildim hep..benden demesi orda az burda cok gösteriyo kafayi yiyo insan ...

güzel güzel moral bozmak yok.. zemuszemus yavaş yavaş alıcaz işte canımm.. birden olmazkii.. daha önce kaç kiloydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…