Kilo almak için öneri

Finduklarım bu haftasonu tartılcam. Elimden geldiğince belli aralıklarda tartılıyorum.Bakalım değişiklik var mı? dua edin bana şekerlerimopuyorumnanaktan

Finduklarım bu haftasonu tartılcam. Elimden geldiğince belli aralıklarda tartılıyorum.Bakalım değişiklik var mı? dua edin bana şekerlerimopuyorumnanaktan

canım güzel haberlerini bekliyoruzz.. inşallahhh kilo almışsındır... :Saruboceq:

kızlar selam:enbuyukkk:

eskiden kilo alma topiğinde çok takılırdık çook kalabalıktı burası bende zayıftım 50 kilo oldum ama şimdi yine zayıfladım bayağı kilo almam lazım biz yarışmalar yapardık hergün ne yedik ne içtik yazardık hafta sonu tartılırdık çok zevkli geçerdi herkes dağaldı ama sizler varsınız şimdi istermisiniz yarışma yapalım birlikten kuvvet doğarzemuszemus

evet cnm yaa ne güzeldi 3 kilo almıştm ben yarışma sayesnde koruyodum da ama verdim galiba hakkaten herkes dağıldı yani kimse uğramıo berfin falan vardı uğramıo hiç heralde
şimdide bi yarışma düzenlesk ne güsel olur yaaaboshayallersmile

gizlaaaar benide araniza alirmisiniiiizzzz... bende kilo almak için ugra$iyorum, hamd olsun 2,5 haftada 2 kilo almi$im, nasilmi ? dut pekmezi içiyorum ona bagliyorum i$tahimin açilmasini, sabah ve gece dut pekmezi ve artik yemek yiyorum çok $ukur, kendimden çok menmunum, ideal kilom 55-56, in$allah istedigim kiloya gelirimmmmmm. yemek yiyorum, yemeklerden sonra muz yiyorum ve aralardatatli, çerez.. azimli olun canlar, saglikli gunler....

senide hatırladım şekerim evet berfinde vardı artık kk ya girmiyo pek yoğun çalışıyo sanırım msn görüşüyoruz arada yine yapalım yarışma bence güzel olurlaelaelaelaelae

sende hoşgeldin o zamn katıl aramızaa.s.

bir kilolu bayan olarak sizleri okumak cok tuaf yaaa...ben diätteyken yazilarinizi okuyorumda inanin agzimdan sular aktii...heppp yemek yiyelim yazmis arkadasin biri..ne güzel yiyin hersey yiyin..cola icin bol bol cikolata yiyin..döner dürüm pizza yiyin..su böregi yiyin hamur islerinin hepsini...off...etli pilav yiyin...pilav bol tereyagli olsun ama ben suda haslayip yiyorum sari pirinc...bana cokkkkkkkkkkkk yazik kendime cok aciyorum cünki heppp acimmm acccc..makarna yiyin..manti yiyin hingel yiyin sivas yöresi...daha ne yiyinnn....bakin gece kalkin cikolata yiyin bir paket arkasindan buzdolabini acin süt dikin kafaniza bardaga koymayin lokkurrr lokkuurrr icin...ama cikolatadan sonra haa...lokantaya gidin birr güzel kebap yiyin...arkasindannnn künefeee ohh..neyse yaaa offf ben cok acim bu yiyeceklerede siz yiyin emi...zayifliyim diye geberiyom akilsiz kafam..bosmu versem yesemmiki herseyi bir anda (( yiyin emiii iyicee yiyin yerken beni düsünün

söylediklerinin çoğunu nerdeyse uyguluyorum canım ben ama tık yok bünye meselsi herhalde süt yarım litre içerim günde çikolata et muz tatlı çok tüketirim ama ekmek yemiyorum sevmiyorum sadece yemek kaşıklıyorum kola çok içiyorum hemde doğum yaptım yine zayıfım:asigim:

bana uyar ama yeni üye oldum ben yarışma nasıl oluyo bilmiyorumbilmiyorumkismile merak ettim... bu arada hoşgeldiniz..

kızlar ne var bugün kahvaltıda..
ben 2 poğaça 1 simit ( chokella sürdüm ) yedim 2 de bol şekerli çay içtim.. zemuszemus

yiyin gurban olduklarim yiyin..ben yiyemiyom bakin ac geziyom 68 kilo olayim diye....sucuklu biberli yumurta kirin pideyle yiyin..ohhhhhhhhh yarasin yag olsun et olsun kilo olsun..

bana uyar ama yeni üye oldum ben yarışma nasıl oluyo bilmiyorumbilmiyorumkismile merak ettim... bu arada hoşgeldiniz..

yarışma topik açıyoruz herkes kilo boy yazıyo hafta içi yediklerini paylaşıyo sonra hafta sonu artılıyoruz kim en çok kilo alırsa 1 inci oluyo işte maksat birbirimizi gaza getirmek canım

bende sabah 1 poğoça 1 elmalı kurabiye yedim şimdi mantı yiyiorum kola içiyorumeyvahedigeldismile

tmm anladımm yerimseniben ohh yarasınnnn.. afiyet bal şeker bol bol kilo olsun :)

yiyin gurban olduklarim yiyin..ben yiyemiyom bakin ac geziyom 68 kilo olayim diye....sucuklu biberli yumurta kirin pideyle yiyin..ohhhhhhhhh yarasin yag olsun et olsun kilo olsun..

ama deme öle ya üzülüyorum ben.. spor salonuna falan gidiyomusun? sporla beraber daha çabuk verirsin..

yavrucanlar ben geceleri pekmez içim yatmayı düşünüyorum
sizce dut pekmezimi daha faydalı yoksa üzümmü
ben dut kilo yapar diye biliyorum ama emin değilim

bu arada bugun ekmekle pilav yedim
zorluyorum kendimi yemek yerken az göbişim çıktı sankimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…