Kilo almak için öneri

evet farklı bişi yapıosan bizede söyle lütfenn.. darısı başımıza inşallahh :) zemuszemus

Mesela yemek yedikten sonra bazen biraz yürüyüş yapıyorum. O tekrar acıkmamı sağlıyor. Sabah kahvaltısız durmamaya özen gösteriyorum. Her öğün yiyebildiğim birazda olsa fazlasını yemeye calışıyorum. Akşam yemeklerinin ardından hemen 2 muz yiyorum. Sonra yatana kadar bazen çekirdek abur cubur yiyorum. Ama benim de daha var 53 olmam lazım. Uğraşıyorum canlarım. Ayrıca bırakmak gibi laflar duymım bir daha savaşa devamklava:destek olalım birbirmize cnm.:1hug: Eğer bir kere boşverirsek toparlaması zor olur. Ben önceden yaşadım bunu ama bu kez başarıcam.:1rolleyes:

haklısın tatlımm olumunekankayizsmile benm işler bu ara çok yoğun.. yemek yemeye fırsatım yok ama senin taktikleri uygulucam kaydirigubbakcemile3

Prİmobolan depot İĞne vurulucaktım ama vazgeÇtİm kıslar Çok zararlıymıŞŞ

evet bende duydum ama cidden zararlıymış hormonlara falan etkisi oluyomuş .. yaptırma boşver böyle kendimizi yemeğe vererekten almaya çalışalım kaydirigubbakcemile3

haklısın tatlımm olumunekankayizsmile benm işler bu ara çok yoğun.. yemek yemeye fırsatım yok ama senin taktikleri uygulucam kaydirigubbakcemile3

Canımcım benim de öyle aslında çok yogunum ama artık yanıma ufak tefek kek, çubuk kraker veya gofret tarzı atıştırmalıklar alıyorum. Unutmazsam tabi o şekilde midemi boş bırakmamış oluyorum. =))

haklısın tatlım mantıklı.. aslında bende bir ara alıyodum öyle ama bu aralar nedense çok önemseyemiyorum.. çok yorgun oluyorum akşamları zaten.. sabahta zor kalkıyorum unutuyorum galiba :kedi:

tamam bebişim birbirimize gaz verelim kaydirigubbakcemile3 yalnız benim 2 günde bir gaza ihitiyacım oluo cokacimcoook bende aynı şekilde yapmaya çalışıorum bugün öğle arası canım bişey yemek istemedi...sıktım kendimi yarım ekmek patetesli bişiyler vardı onu yedim...üstüne çeyrek saralleli ekmek+ 1 adet muz yedim..:jeyyar: içim dışım muz oldu yahu

kıslar diet listeme yeni şeyler ekledim haberiniz olaaaa guclubacismile yemeğin üstüne 15-20 tane isteğe göre antep fıstığı yiyorum..birde mayonezi kahvaltımdan eksik etmiyorum tulum peynirinin üstüne sıkıorum çok leziz oluo opuyorumnanaktan

antep fıstığını çok severimde mayonezle pek aram yok canım ya :sinifsinif: ama bende yemeye çalışıcam artık :1rolleyes:

bende alıyım büroya muz yaa :)

haklısın tatlım mantıklı.. aslında bende bir ara alıyodum öyle ama bu aralar nedense çok önemseyemiyorum.. çok yorgun oluyorum akşamları zaten.. sabahta zor kalkıyorum unutuyorum galiba :kedi:

Bende de var o yorgunluk halleri falan ama salmamak lazım yine de canım. Bak yaz geldi belki değişir herşey daha rahat olur. yerimseniben

Süpersin cnm ya iyiki yemişsin. O şekilde mide genişlermiş işte öyle diyorlar. Muz iyimiş ama en çok kalori ondaymış 100 kalori onunla tamamlıyoruz. Yemesi de kolaykaydirigubbakcemile3

Kızlar antep fıstığı yanı sıra fındıkta (aganigi naganigikaydirigubbakcemile3) kilo almak için birebir kalorisi yüksekmiş onu =))

kızlar kahvaltıda simitin üstüne çikolata sürdüm yedim midem çok fena şişti yaakaydirigubbakcemile3 bi daha bu kadar abartmıycam üstüne birde tatlı yedim...53ün sınırlarını zorluyorum..off bi 54 olamadım yaafisfisfis sizler ne yaptınız bakim yediklerimizi paylaşalım...

Afiyet olsun tatlım.zemuszemus Annem sabah tost hazırlamış. Ben de onu yedim az birşeyde saralle sürüp yedim.:teytey:

Afiyet olsun tatlım.zemuszemus Annem sabah tost hazırlamış. Ben de onu yedim az birşeyde saralle sürüp yedim.:teytey:

sağol canım..hemen hemen bütün öğünlerde yapmaya çalışıyorum..Bir gazetede okumuştum..yasemin ergene yarım ekmeğin üstüne sarelle sürüp yiyormuş dizi için öyle kilo almış...guclubacismile

kısçelerim varmı bi gelişme kaç kilo oldunuz bakiimolumunekankayizsmile

kahvaltıyı bi poğaça ile geçiştirmek zorunda kaldım işler öyle yoğunki doru düzgün yemek bile yiyemiyorum bu aralar senağlama.. ben hala 50 deyim senağlamasenağlama.. şu haftayı bi atlatsam.. offf offf

öğle yemeğini sıkı yersin canım...tamamlarsın cokacimcoookcokacimcoook hepimiss tombiş gacılar olcaz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…