Kilo almak için öneri

slm kızlar ben de bugün başladım kilo almak için çalışmalara
öncelikle günlük kalori ihtiyacımı hesapladım ve kilo için bunn iki katına çıkaracak bir diyet liste hazırladım
kendime sabah 2 yumurta 11 zeytin bir orta boy patates kızartması 1 yemek kaşıgı tereyagı 2 yemek kaşıgı tahinli pekmez bir kibrit kutusu peynir yedim bir bardak sütle bir muz yedim arkasından midem alt üst ama durmak yok daha akşama kadar yemem gereken cok şey var hadi kızlar başaracagız inşallah ::hooray:

inşallahhh..kaydirigubbakcemile5 ben çalıştığım için o kadar ayrıntılı yapamıyorum kahvaltı ama akşamları yükleniyorum.. zemuszemus

benimde eşim çiroz deyip duruyor gıcık etmek için beni kendi şişko kıskanıyo beni sanırım:dilcikar:

benimde eşim çiroz deyip duruyor gıcık etmek için beni kendi şişko kıskanıyo beni sanırım:dilcikar:

ya şakasına diyomuş bnmki dün yüzüme açık açık etek hiç yakışmıyo dedi acayip sinir oldum ama hiçbişide demedim görcek o gününü klava: kızlar birlik olupmu yontsak bu odunu acaba? kaydirigubbakcemile5:dance:

yontalım canım kereste hiç kırılırmı diye düşünmüyormu yaaklava:
boş ver tatlım takma sende onun zaaflarını kullan görsün gününüa.s

sen de begenen begeniyo şekerim deseydinkaydirigubbakcemile3 kilonu al sonra sende ona kusur bul tatlumaklinialirimsmile

sen de begenen begeniyo şekerim deseydinkaydirigubbakcemile3 kilonu al sonra sende ona kusur bul tatlumaklinialirimsmile

tatlım ben sorduğum için öyle diyemedim öyle deseydim arıza çıkarmaya yer arıyo olcaktım :çok üzgünüm: ama ben hesabını sorcam ona :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…