- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
Öyle diyenlerin kafasına vuralım böyle böyle.klava:
:roflol:
slm kızlar ben de bugün başladım kilo almak için çalışmalara
öncelikle günlük kalori ihtiyacımı hesapladım ve kilo için bunn iki katına çıkaracak bir diyet liste hazırladım
kendime sabah 2 yumurta 11 zeytin bir orta boy patates kızartması 1 yemek kaşıgı tereyagı 2 yemek kaşıgı tahinli pekmez bir kibrit kutusu peynir yedim bir bardak sütle bir muz yedim arkasından midem alt üst ama durmak yok daha akşama kadar yemem gereken cok şey var hadi kızlar başaracagız inşallah ::hooray:
Öyle diyenlerin kafasına vuralım böyle böyle.klava:
:roflol:
benimde eşim çiroz deyip duruyor gıcık etmek için beni kendi şişko kıskanıyo beni sanırım:dilcikar:
yontalım canım kereste hiç kırılırmı diye düşünmüyormu yaaklava:
boş ver tatlım takma sende onun zaaflarını kullan görsün gününüa.s
görüşürz tatlılar ben mutfaga kaçar cokacimcoookhadi sizde boş durmayın :icecream:
ya şakasına diyomuş bnmki dün yüzüme açık açık etek hiç yakışmıyo dedi acayip sinir oldum ama hiçbişide demedim görcek o gününüklava: kızlar birlik olupmu yontsak bu odunu acaba? kaydirigubbakcemile5:dance:
sen de begenen begeniyo şekerim deseydinkaydirigubbakcemile3 kilonu al sonra sende ona kusur bul tatlumaklinialirimsmile
tatlım ben sorduğum için öyle diyemedim öyle deseydim arıza çıkarmaya yer arıyo olcaktım :çok üzgünüm: ama ben hesabını sorcam ona :dance:
sor balımm gösterelim bizi begenmeyenlereklava: :dance:
son gülen biz olucazzz zemuszemus
hadi inş. canımcımm kilo çizelgesi yap sende bak ben yeni yaptım :1hug:
Yaşasın kadın dayanışması. kaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk:
ya güzel olmuş canım ama nerden yapcaz onu bulamadım ben ohaoldumsmile
BURDAN BAKABİLİRSİN TATLUM
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?